Plazmos Pen LCD Lazerio Pen mašina Mol Tatuiruotė Šalinimo Staklės, Odos Žymeklį Šalinimo Vietoje Cleaner Plazmos Pen LCD Lazerio Pen mašina Mol Tatuiruotė Šalinimo Staklės, Odos Žymeklį Šalinimo Vietoje Cleaner Plazmos Pen LCD Lazerio Pen mašina Mol Tatuiruotė Šalinimo Staklės, Odos Žymeklį Šalinimo Vietoje Cleaner Plazmos Pen LCD Lazerio Pen mašina Mol Tatuiruotė Šalinimo Staklės, Odos Žymeklį Šalinimo Vietoje Cleaner Plazmos Pen LCD Lazerio Pen mašina Mol Tatuiruotė Šalinimo Staklės, Odos Žymeklį Šalinimo Vietoje Cleaner Plazmos Pen LCD Lazerio Pen mašina Mol Tatuiruotė Šalinimo Staklės, Odos Žymeklį Šalinimo Vietoje Cleaner

Plazmos Pen LCD Lazerio Pen mašina Mol Tatuiruotė Šalinimo Staklės, Odos Žymeklį Šalinimo Vietoje Cleaner

€22.43 €15.70
Yra sandėlyje
w152723

Gamybos procesas: Mašina Padarė
Įėjimo srovė: 5V/1A
Modelio Numeris: 0609111
kilmės vieta: Kinija
Medžiaga: ABS + plieno adata
Produkto Svoris: 75g
Prekės Pavadinimas: mažai delfinas
Su Pakuotės Svoris: 200g
Išėjimo Galia: MAX5W
gaminio dydis: 182*26**26mm
Baterija: 800mAh, 3,7 V
Dydis: 182*26**26mm
pakuotės dydis: 200*96*36mm
Tipas: Kita

  • modname=ckeditor

    Plazmos Pen LCD Lazerio Pen mašina Mol Tatuiruotė Šalinimo Staklės, Odos Žymeklį Šalinimo Vietoje Cleaner

    Baterija 800mAh 3.7 V, Įėjimo srovė: 5V/1A

    Išėjimo galia: MAX5W Medžiaga: ABS + plieno adata

    Gaminio Dydis: 182*26**26mm Produkto Svoris: 75g

    Pakuotės dydis: 200*96*36mm Su pakuotės svoris: 200g

    Priedai apima: plona adata *10

    Stora adata (įskaitant adata rankovėmis)*3

    Naudojimo instrukcija*1

    USB duomenų kabelis*1

    Įvadas veikimas:

    Surinkti adata: Plauti adatų ir odos su alkoholiu, pritvirtinkite adatą tiesiai į adatos skylę ir pasukti pagal laikrodžio rodyklę, o tada įdėkite plona adata į adatą rankovės pirmas, ir prisukite adata rankovės pagal laikrodžio rodyklę.

    Perjungimo mašina: Paspauskite ir palaikykite (ON/OFF) mygtuką 2 sekundes, kad įjungtumėte ekranas, LCD ekranas švies rodomas akumuliatoriaus įkrovimo lygis ir pavaros, ir tada paspauskite ir palaikykite šį mygtuką 2 sekundes, kad išjungtumėte.Galia-valstybės, jeigu nėra operaciją, ji automatiškai išsijungia po 10 minučių.

    Pasirinkite pavaros trumpą spaudos (ON/OFF) mygtuką, pavaros yra įjungtas 1-8, pasirinkite atitinkamą pavaros, paspauskite ir palaikykite (IŠ) mygtuką į darbą, žalia indikatoriaus lemputė, ir ranka yra griežtai laikomi pen kūno.Švelniai nuskaityti ir atgal ant odos.Jūs negalite likti vienoje vietoje ilgą laiką, o darbo.Po 2 minučių darbo, jis bus automatiškai įrašyti laukimo režimu.

    LED apšvietimas: Kai maitinimas yra įjungtas, dukart spustelėkite (ON/OFF), įjungti šviesą, dukart spustelėkite šį mygtuką dar kartą norėdami išjungti šviesą.

    Įkrovimas:

    1. Naudojant 5V/1A adapteris (su sąlyga, kad vartotojas), prijunkite adapterį prie produktą su USB įkrovimo kabelis, ir žalia indikatoriaus lemputė.

    2. Žalia indikatoriaus lemputė yra visada po apmokestinimo (krovimo laikas apie 2 val.)

    Nebandykite įkrauti produkto naudojimo metu, ne antkainį ar mokestį tol, kol baterija yra tuščia, kitaip jis turės įtakos baterijos gyvavimo laiką.

    Savybės:

    1. Per mikrokompiuteris valdymo pertvarkymo, įtampa yra iškart šalinamas į principas aukštos temperatūros koksuojant elektros jonai, ir odos paviršiaus tamsus pigmentas ir odos audiniai greitai pašalinami be skausmas ar kraujavimas.

    2. Per iškrovos apsauga, automatinis maitinimo išjungimas yra saugūs ir patikimi.Mažas ir patogus nešiotis.LCD ekranas rodo, pavarų padėties ir baterija, kuri yra intuityvi.

    3. Patogu ir lengva išmokti: 8-greičio reguliavimas, geras veikimas, tikslios padėties LED prožektoriai.

    4. Daugiau patvarus adatos: 10 baudos adatos, 3 storos adatos, rafinuotas kūrinys, tvirtas ir patvarus.

    Žymos: putų lenta, kaip padaryti, suknelės gala ketvirtis, ragina kawasaki ninja, goride pro galinių padangų, gori estetinės rankas, gorila stiklo s88 pro, feiyang žiemos dress, padengti klaviatūros x553m, elektros maišytuvas 400 w.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai