Siųsti Iš JAV Likebook Mūzos Siųsti Iš JAV Likebook Mūzos Siųsti Iš JAV Likebook Mūzos Siųsti Iš JAV Likebook Mūzos Siųsti Iš JAV Likebook Mūzos Siųsti Iš JAV Likebook Mūzos

Siųsti Iš JAV Likebook Mūzos "E-Reader "su 7.8" 300ppi E-Rašalo Touchscreen 8 Branduolių 1,5 GHz, Built-in Girdimas, 2G/32GB Android 6.0

€289.45
Yra sandėlyje
w152568

Rezoliucija Santykis: 300ppi
Įkrovimo Laikas: 4-5 valandos
Komiksas: Taip
Sertifikavimo: FCC
priekinės šviesos: 24 svarstyklės reguliuojamas skaitymo lemputė, priekinis žibintas
CPU: RK3365 8 Branduolių 1,5 GHz
Paramos failų formatai: EPUB/ TXT/ DOC/ MOBI/ PDF/ FB2/ JPG/ PNG/ GIF/ PPT/ HTML ir kt.
Modelio Numeris: Mūzos
Sistema: Android 6.0
Ekrano Dydis: 8"
Ekranas: 7.8" 300ppi E-rašalo touchscreen. Aukštos Rezoliucijos 1404*1872
spalva: Balta
Wifi: Taip
Paramos Tipas: PDF
Ekrano Spalvos: Rašyti Juoda
Atminties Talpa: 32GB
Operacinės Sistemos: "Android"
Baterija: 5V, 1A, 3100mAh
Ekrano medžiagos: E-Rašalo
Korpuso Medžiaga: Plastikiniai
Saugojimas: 2G+32G
Yra touch screen: Taip
Baterijos Informacija: Ličio Baterijos
Pakuotė: Taip
Apšvietimas: Taip
Produkto Sąsaja: TIPAS-C
Kilmės: KN(Kilmės)
Matmenys (Pxhxd): 198 * 144 * 93mm
Palaiko Įrašymo Funkcija: No
Prekės Pavadinimas: likebook
"Bluetooth": Taip
Baterijos Veikimo Trukmė (Val.): >24 val.
Svoris: 245g
Ekrano Tipas: E-ink elektroninio rašalo ekranas

  • Siųsti Iš JAV Likebook Mūzos e-Book Reader "Smart Popieriaus Tabletė Baltos spalvos E-Reader su 7.8" 300ppi E-Rašalo Touchscreen 8 Branduolių 1,5 GHz, Built-in Girdimas, 2G/32GB Android Sistema 6.0 Konvertuoti Užrašus į Įvestą Tekstą(Baltas)

    Geros naujienos: Šį produktą bus galima įsigyti jav akcijų.Visus užsakymus iš Jungtinių valstijų bus vežamos iš CA sandėlyje.

    Likebook Mūzos Nustatyti "google" paslaugų vadovas

    Vežimą: 1. Mes atsiųsime sklypus, artimiausiu metu po pirkėjo mokėjimo tikrina www.eatin.lt. 2. Mūsų kainos nėra įskaitant paskirties muito. 3. Mes atsakingi už Kinijos muitinės problema ir pirkėjas turėtų būti atsakingas už paskirties muitinės problema . 4, Mes tik laivas patvirtino, adresas teikia AE.Prieš jums mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas ir telefono numerį AE adresas yra gerai, teisinga, saugi laivyba. 5, Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo teikiančios Įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.Dėkojame už jūsų supratimą. 6, Mes pasiliekame teisę naudotis/ar keisti jokių kurjeriai, pavyzdžiui, Kinijoje Post/ PostNL /Singapore Post/ CDEK ar kitų laivybos būdas, be įspėjimo, nes tai yra baterijų elementas, greitai Express, pavyzdžiui, DHL/Fedex...reikia papildomai mokėti.

    Garantija: Jei produktas turi kokybės problemų, prašome susisiekti su mano parduotuvėje kuo greičiau.Pažadame, garantija, kokybė vieneri metai, ir mes pataisys nemokamai.Bet siųsti į Kiniją ir atgal siųsti, siuntimo išlaidų, turėtų būti mokama pagal klientų.Bet knygas ekrane, yra trapi, o ne garantija.

    Žymos: likebook, ed050sc3 lf, e ink, kidle paperwhite, logotipas pakurti, oniksas boox max 3, mijia e ink, aura kumelė, oniksas boox kišti, knygos e skaitytuvas.

  • Atsiliepimai (2)

    • Kuzmina1961

      Большое спасибо продавцу за великолепную комплектацию за такую сумму. Все пришло в лучшем виде достаточно быстро и без проблем. Сама по себе книга превосходна даже не знаю с чем сравнить если так же в сравнении учитывать стоимость устройства. В общем и целом рекомендую к покупке для всех любителей работать с литературой (собственно лучше устройства пока не найти) Под работой само собой имеется ввиду добавление своих комментариев, пометок, мыслей и идей как прочитанное можно использовать в жизни. Прохожу курс высшей математики, невероятно удобно и приятно учится на лавочке во дворе под пение птиц и свежий ветерок. Минималистичный набор: стилус и книга позволяют читать учебник и производить вычисления на одном устройстве.

    • Neoaggiegur

      Very happy

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai