Taza Navidad Keramikos Puodelis Puodelis Taza Personalizada Kavos Tazas Taza Puodelio Puodeliai Kubek Espresso Puodeliai Kalėdų Dovana Arbatos Copo Kubki Taza Navidad Keramikos Puodelis Puodelis Taza Personalizada Kavos Tazas Taza Puodelio Puodeliai Kubek Espresso Puodeliai Kalėdų Dovana Arbatos Copo Kubki Taza Navidad Keramikos Puodelis Puodelis Taza Personalizada Kavos Tazas Taza Puodelio Puodeliai Kubek Espresso Puodeliai Kalėdų Dovana Arbatos Copo Kubki Taza Navidad Keramikos Puodelis Puodelis Taza Personalizada Kavos Tazas Taza Puodelio Puodeliai Kubek Espresso Puodeliai Kalėdų Dovana Arbatos Copo Kubki Taza Navidad Keramikos Puodelis Puodelis Taza Personalizada Kavos Tazas Taza Puodelio Puodeliai Kubek Espresso Puodeliai Kalėdų Dovana Arbatos Copo Kubki Taza Navidad Keramikos Puodelis Puodelis Taza Personalizada Kavos Tazas Taza Puodelio Puodeliai Kubek Espresso Puodeliai Kalėdų Dovana Arbatos Copo Kubki

Taza Navidad Keramikos Puodelis Puodelis Taza Personalizada Kavos Tazas Taza Puodelio Puodeliai Kubek Espresso Puodeliai Kalėdų Dovana Arbatos Copo Kubki

€12.93 €10.35
Yra sandėlyje
w152156

Features1: kavos puodelis
Drinkware Tipas: Puodeliai
Funkcija: Įžuvinti
Modelio Numeris: Taza Navidad 005
Features2: taza personalizada
Stilius: Animacinių filmų
Sertifikavimo: CE / ES
Priedai: Su Šaukštu
Specifikacija: 1
Medžiaga: Keramikos
Tipas: Kavos Puodeliai
Features3: kubek
Formos: Dangtelis+Rankena+Šaukštas
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Taza Navidad Keramikos Puodelis Puodelis Taza Personalizada Kavos Tazas Taza Puodelio Puodeliai Kubek Espresso Puodeliai Kalėdų Dovana Arbatos Copo Kubki

    Specifikacijos

    Pavadinimas: Taza Navidad

    Medžiaga: Keramikos Puodelis

    Talpa: 350ml

    Dydis: skersmuo 8cm, aukštis 9.5 cm

    Priedai: keramika puodelio dangtelis + plieno šaukštas + silikono rankena

    Įpakavimas: 1pcs

    Pastabos

    Išankstinio pirkimo pranešimas: Dėl keramikos gaminių, ten kartais gali būti nedidelis trūkumas, porceliano, juodos ir baltos spalvos taškeliai arba išsikišusių dalių, ir kt., kurios yra normalus procesas reiškinius ir neturi įtakos įprastam naudojimui.

    Apie chromatines aberacijas: produktai yra visi paimti natūra.Prašome suprasti, chromatines aberacijas sukelia objektyvių priežasčių, pvz., skirtingų šviesos, kampas ir rodyti.

    Apie dydis: Dėl skirtingų fotografavimo kampų, įvairių regėjimo klaidų įvyks.Yra detalus dydžių kūdikių duomenys.Rekomenduojama parengti mažas valdovas nustatyti dydį, ir nereikia teisti dydį remiantis vaizduotę.

    Dėkojame už jūsų supratimą

    FQA

    Q:ar Yra nuolaida už didelius užsakymus?

    A:Jei jūs atliekate daug, kad pas mus per tam tikrą laikotarpį, mes išsiųsti prekes kartu ir suteiks jums nuolaidą kainą.

    Klausimas:Ar pritariate, kad kiti pristatymo variantai?

    A:Taip, mes teikiame Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, Cainiao Super Ekonomiką, ePacket, www.eatin.lt Standartinis Pristatymas ir Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu

    Klausimas:Ar pritariate, kad lašas laivybos?

    A:Taip, mes paramos lašas laivybos.Jums tik reikia patvirtinti informaciją

    Klausimas:Kodėl yra logistikos taip lėtai?

    A:iš Tiesų, tai ne taip greitai, kaip DHL, "fedex", nes visi mūsų produktai yra mažos maržos ir nemokamas pristatymas paslaugų daugeliui šalių, kurios yra nuostolis, kai kuriose šalyse turi būti sąžiningas, bet manau, kad logistika yra ne lėtai ir gali stebėti, kai informacija eina.

    Transportas

    1. Po apmokėjimo, dėl inventorizacijos padėtį ir laiko skirtumas, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekių iš mūsų pirmą sandėlis, už greitą pristatymą, mes kruopščiai parengti prekes jums apie 1-5 dienų.Apskritai, pristatymo laikas yra apie 5-60 dienų, ir net ilgiau, laivų iš tolimų ar neišsivysčiusių šalių.

    2.Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

    3. Tranzito laikas paslaugą teikia vežėjas, neskaitant savaitgalių ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per šventes.

    4. Sekimo informacija bus teikiama per 2-5 darbo dienas po siuntos (kai nemokamai logistikos neturi stebėjimo informaciją).Jei jūs vis dar gauna prekes, kai pristatymo terminas artėja prie pabaigos, prašome susisiekti su mumis pratęsti prekių pristatymo terminas jums.

    5.Jei jums nereikia gauti prekes per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    Grąžinamosios išmokos

    1.Gavus prekes, jei pastebėsite kokių nors problemų su prekių, nedelsdami susisiekite su mumis ir pateikti mums su pakankamai įrodymų. (patarimas: kai atidarant pakuotę, įrašyti atidarytuose video.) Jei produktas yra tikrai sugadintas, prašome nufotografuoti ir atsiųsti jį į mūsų elektroninio pašto ar interneto pokalbių su mumis susisiekti.Mes suteiksime jums su sprendimų ar kompensacijos.

    2. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir grąžinimas prekių po 15 dienų nuo prašymo gavimo dienos.Jei jūs turite duomenis, kad daugiau nei 7 dienas, jums bus apsvarstyti, naudojant jį, ir mes negalime grąžinti jums pinigus ar pakeisti.

    3. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

    4. Gavęs pradinę būseną ir pakavimo jūsų grąžintas prekes, kurių visos sudedamosios dalys ir reikmenys, mes grąžinsime jums visą pirkimo sumą.

    5. Jei prekės atvykti į savo vietą ir jums nereikia pasiimti juos, jis bus grąžintas į jav.Po prekių gavimo, mes grąžinsime ar re-paštas jas jums, kaip reikalaujama (jums bus atsakingi už grąžinimo ir siuntimo mokesčių).

    Atsiliepimai

    1. Jei jus tenkina mūsų produktus, mes būsime dėkingi už jūsų penkių žvaigždučių atsiliepimų.Mes jums tą pačią penkių žvaigždučių atsiliepimų.Tačiau, jei turite kokių nors problemų su prekės gausite, mes norėtume, kad jūs susisiekti su mumis prieš jums palikti atsiliepimą.Mes suteiksime jums keletą puikių sprendimų.

    2. Mes išlaikyti aukštus standartus, puikios kokybės ir stengtis pasiekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmas!Prieš mes prašome, kad mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, susisiekite su mumis.Mes galime suteikti jums keletą puikių sprendimų, siekiant pagerinti jūsų pasitenkinimą.Prašome pasitiki mumis, kad išspręsti šią problemą patenkinamas.

    Žymos: espresso namas taurė, kavos puodelis, cofee taurė, porceliano šaukštas, kavos espresso maker, dangtelis puodelis, lui kavos, taškas tazer, bauda kavos puodelis, puodelis.

  • Atsiliepimai (2)

    • Cxooluzbek

      My mugs are great! The handle is comfortable to hold, the mug is heavy. All edges are smooth.

    • Maks 3110

      It came very well. It's just like the picture.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai