NAUJAS SD Atminties Kortelės Lizdas Laikiklis, Skirtas

NAUJAS SD Atminties Kortelės Lizdas Laikiklis, Skirtas "Nikon" D3100 D90 D5000 D5100 D7000 SLR Skaitmeninis Fotoaparatas Remontas Dalis

€6.53 €5.03
Yra sandėlyje
w152127

Kilmės: KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės: Už Nikon
Suderinama Kameros Stilius: DSLRs
Prekės Pavadinimas: Crazy RZX
Modelio Numeris: D3100 D90 D5000 D5100 D7000
Pakuotė: Taip

  • Produkto Aprašymas Šiltas eilutę: 1. kai užsakymą, prašome patvirtinkite, aiškiai, ko jums reikia ir mūsų nuotrauka yra ta pačia tvarka, dar kartą. 2: kadangi skaitmeninės priedai, kiekis yra per daug, visas nepavyko įkelti, mieli mūsų parduotuvėje rasti nepavyko produktas jums reikia, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba. 3: mūsų parduotuvė parduoti priežiūros klasės priedų techninės priežiūros ir techninio personalo, prieš perkant, prašome nustatyti, kad pirkti gerą fotoaparatą simptomai, 4.Nes tai yra dalys, remontas, prašome patvirtinkite, gera kamera sutrikimų, pirkėjų, kad teismo kaltės, pirkti klaidingą dalys, mes negali grįžti, dėkojame už jūsų supratimą. 5symptoms iš misjudgment, šioje parduotuvėje nėra atsakingas.Jei jums reikia pagalbos, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, mes visa širdimi už jūsų paslaugoms. 6: pirkti produktą po to, kai gauti, jaučiu, kad yra kažkas negerai su produktu po įdiegimo, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, mūsų nemokamai technines gaires. 7:Produktai siunčiami iš po pirkėjai, prašome būti tikri, kadatidžiai stebėti transporto informaciją, laiku su vienu numeriu, vietos pašto tyrimus, kad sukelti nereikalingų nuostolių.Pašto pristatymas yra ne kai kurių šalių pirkėjai, prašome būti tikri, kad asmeniškai su vienu numeriu, vietos pašto pick-up.LOGOTIPAS .Apie Mus, Mūsų specialistai turi daugiau nei dešimties metų patirtį skaitmeninio fotoaparato remonto pramonėje.Mes teikiame savo klientams su aukšto lygio pasitenkinimą mūsų produktus ir pasitenkinimą.Mes reikalaujame, kad mūsų paslaugos būtų greitai, todėl mes galime užtikrinti, kad mūsų remonto užtrukti ne ilgiau kaip 48 valandas, o mūsų produktai turi būti pristatomi per 5 darbo dienas nuo pirkimo.Mūsų produktų kokybė garantuota!Jos yra vežamos į mūsų klientai visiškai naujas!Svarbiausia, kad kaina už mūsų produktų ir paslaugų, nustatyti protingomis kainomis!Mūsų tikslas-teikti geriausias paslaugas mūsų klientams ir užtikrinti 100% pasitenkinimą iš visų mūsų klientų.gamyklos VEŽIMAS 1.Prekės bus išsiunčiami per 48 valandas nuo prašymo gavimo dienos mokėjimo. 3.We will ship iš elementą, iki Express ir laivybos laikas yra 3-4 dienas. 2.Turėtų ten būti pernelyg ilgo vėlavimo laivybos mes jus informuosime artimiausiu metu.MOKĖJIMAS 1.Padaryti savo pirkimo patirtį paprastas vieną,mes džiaugiamės galėdami pasiūlyti platų mokėjimo galimybių. 2.mes džiaugiamės galėdami pasiūlyti platų mokėjimo galimybių. 3.Mūsų pageidaujamą metodai T/T "(TelegraphicTransfer),ir mes taip pat priimame western union " ir "paypal". 4.Pasirinkti patogiausią jums !Jei turite kokių nors klausimų ar klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Sveikintina, kad aplankyti visus mano kiti daiktai.Mes džiaugiamės, kad tarnauti jums.Pakavimo Informacija Vieneto Tipas: gabalas Pakuotės Svoris: 0.214 kg (būti 0,47 lb.) Pakuotės Dydis: 15cm x 13cm x 10cm (5.91 x 5.12 x 3.94 in)

    Žymos: nikon d90 viršų, nikon d90 užrakto remontas, dalis nikon d90, micro nikon d90, nikon d5100 užrakto remontas, canon 650d užrakto, d3100 remontas, d90 nikon, kabelis spaudai canon, kabelis spaudai nikon.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai