Vaporesso Armour Pro Silikono Odos Dangčiu ir Silicio Atveju Deformuoti Rankovės neslidus už Vape Vaporesso Armour Pro 100W Kit mod skydas Vaporesso Armour Pro Silikono Odos Dangčiu ir Silicio Atveju Deformuoti Rankovės neslidus už Vape Vaporesso Armour Pro 100W Kit mod skydas Vaporesso Armour Pro Silikono Odos Dangčiu ir Silicio Atveju Deformuoti Rankovės neslidus už Vape Vaporesso Armour Pro 100W Kit mod skydas Vaporesso Armour Pro Silikono Odos Dangčiu ir Silicio Atveju Deformuoti Rankovės neslidus už Vape Vaporesso Armour Pro 100W Kit mod skydas Vaporesso Armour Pro Silikono Odos Dangčiu ir Silicio Atveju Deformuoti Rankovės neslidus už Vape Vaporesso Armour Pro 100W Kit mod skydas Vaporesso Armour Pro Silikono Odos Dangčiu ir Silicio Atveju Deformuoti Rankovės neslidus už Vape Vaporesso Armour Pro 100W Kit mod skydas

Vaporesso Armour Pro Silikono Odos Dangčiu ir Silicio Atveju Deformuoti Rankovės neslidus už Vape Vaporesso Armour Pro 100W Kit mod skydas

€4.13
Yra sandėlyje
w151141

Privalumas: tinka, Anti-scratch, Anti-dulkių, domina keitimas
Suderinamos Prekės/Modelis: NĖRA
Daiktų mes deklaruojamos muitinei: Silikono Atveju
Prekės Pavadinimas: BINYEAE
Naudojimas: Tik Vaporesso Armour Pro 100 W vape pen
pastaba: Tik tuo atveju, neturi būti vape mod
Medžiaga: 100% netoksiškas, maisto kokybės silikono
PAVIRŠIUS: tekstūros apdaila gelio apsaugoti elektroninių cigarečių mod
Modelio Numeris: dangtelis Vaporesso Armour Pro 100W mod
Funkcija: Nusiplikymas-užkirsti kelią, Sulankstomos, antikorozinės dangtis

  • Informacija Vaporesso Armour Pro 100W Starter Kit silikono odos:

    AUKŠTOS KOKYBĖS: Apsauginė Įvorė yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono, suteikia Anti-scratch tekstūros už geresnį sukibimą.

    GERAS TOUCH JAUSMAS: Ši apsaugos silikono atveju suprojektuoti su neslidus paviršius, patogu laikyti ir grippy paviršiaus tuo atveju, jei yra gremėzdiškas.

    TIKSLUMO PJOVIMO: Tikslumas supjaustyti tiksliai tinka visi mygtukai, ekranas, ir ventiliacijos angos.

    PATOGU IMTI: galite pakeisti bateriją iš apačios, neatsižvelgiant silikono jei ne, taip pat yra USB lizdas priekinėje, jūs galite įkrauti savo mod tiesiogiai.

    DĖMESIO: Šis Apsauginis Gelis Atveju tinka Vaporesso Armour Pro 100W vape pen, tik tokiu atveju, prietaisas neįskaičiuotos.

    Pastaba:

    Visos nuotraukos yra profesionaliai ėmėsi mūsų fotografas, jie yra, tiesa spalvos, kaip matyti nuotraukose parodyta, bet prašome atkreipti dėmesį, kad spalvos gali šiek tiek skirtis, jums pamatyti įvairių kompiuterį, nes kiekvienas kompiuteris turi parametrai ekranas/stebėti, kad galėtų poveikį tai: ryškumą, spalvą, toną ir pan.Ačiū už jūsų geranorišką supratimą.

    Kelių spalvų, įskaitant Camo, yra visi skirtingi.Kiekvienas atvejis yra unikalus.Taip pat, prašome suprasti, kad spalvotų daiktų yra pagaminti maišant dvi spalvas, silikono kartu, taigi gali sukurti trečią spalvą, kur dviejų spalvų patenkinti arba sutampa.

    Klausimas: Kurios prekės nr. jūs deklaruoti muitinei?

    Atsakymas: Mes paprastai teigia "silikono atveju", "silikono juosta" arba "silikono konteinerių" muitinės, nebus paminėti, nieko apie E cigs ar vaškas priedai.

    Klausimas: Kas yra jūsų parengti laiku?

    Atsakymas: Mes paprastai siųsti paketą iš 1-3days.Kartais, tai reikia 3-7days pateikti kai spalvų, kad yra sandelyje.Prašome susisiekti su mumis pakeisti spalvą, jei jums reikia skubiai.

    Klausimas: Kuris laivybos būdas, kurį jūs naudojote?

    Atsakymas: mes pasirinkti pigiausias ir saugiausias laivybos kelią jums.Pavyzdžiui, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, www.eatin.lt

    Standartinis Pristatymas, www.eatin.lt Užsklanda Pristatymas, Specialios Eilutės-YW ir ePacket.Kartais gal DHL, "Fedex", UPS,TNT, jei reikia.

    Žymos: grobis bakas, mod, solo vape, vpn, mod vaptio, moterų vape mod, joyetech rinkinys, pakabukas aegis, pc mod, mod vape.

  • Atsiliepimai (1)

    • Ivananovakovich

      Just gets a bit loose after not very long

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai