30Pcs Vaikų Apsimesti Žaisti, Plastikinių Maisto Žaislas Pjovimo Vaisių Ir Daržovių Playset Švietimo Žaislai Apsimesti Žaisti Vaikams 30Pcs Vaikų Apsimesti Žaisti, Plastikinių Maisto Žaislas Pjovimo Vaisių Ir Daržovių Playset Švietimo Žaislai Apsimesti Žaisti Vaikams 30Pcs Vaikų Apsimesti Žaisti, Plastikinių Maisto Žaislas Pjovimo Vaisių Ir Daržovių Playset Švietimo Žaislai Apsimesti Žaisti Vaikams 30Pcs Vaikų Apsimesti Žaisti, Plastikinių Maisto Žaislas Pjovimo Vaisių Ir Daržovių Playset Švietimo Žaislai Apsimesti Žaisti Vaikams 30Pcs Vaikų Apsimesti Žaisti, Plastikinių Maisto Žaislas Pjovimo Vaisių Ir Daržovių Playset Švietimo Žaislai Apsimesti Žaisti Vaikams 30Pcs Vaikų Apsimesti Žaisti, Plastikinių Maisto Žaislas Pjovimo Vaisių Ir Daržovių Playset Švietimo Žaislai Apsimesti Žaisti Vaikams

30Pcs Vaikų Apsimesti Žaisti, Plastikinių Maisto Žaislas Pjovimo Vaisių Ir Daržovių Playset Švietimo Žaislai Apsimesti Žaisti Vaikams

€38.32 €24.14
Yra sandėlyje
w150964

Kilmės: KN(Kilmės)
Tipas: Virtuvės Žaislų Rinkinys
Medžiaga: Kita
Įspėjimas: NĖRA
Modelio Numeris: 2631862
Lytis: Unisex
Amžius: > 6 metų
Masto: 1
Klasifikacija: Maisto

  • 30Pcs Vaikų Apsimesti Žaisti, Plastikinių Maisto Žaislas Pjovimo Vaisių Ir Daržovių Playset Švietimo Žaislai Apsimesti Žaisti Vaikams

    Savybės:

    .Saugos Medžiaga: Jis yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų ABS medžiaga, saugus ir netoksiškas, lygaus paviršiaus apdorojimo, nr. burr ir aštrių briaunų, tėvai gali būti tikri;

    .Vaisių ir Daržovių Pažinimas: rinkinį sudaro įvairių daržovių ir vaisių, ir forma, ir spalva, yra realu, kad kūdikis gali atpažinti įvairias daržovių ir vaisių bei patirti gyvenimą, kuo greičiau.

    .Spalvų Pažinimas : spalvų vaisius ir daržoves, yra šviesus, kurie gali paskatinti kūdikio vizija.Yra 5 rūšių vaisių ir daržovių pagrindinių spalvų.Kūdikis gali klijuoti spalva etiketėje barelį, ir įdėti vaisių ir daržovių, į statinę paženklinti atitinkama spalva pagal spalvą, kurios gali skatinti spalvų pažinimo

    .Paprastas anglų kalbos Žodžių Supratimas : spalvotas logotipas yra anglų raidės, kuri leidžia kūdikiui mokytis ir gilinti supratimą apie anglų kalbos žodžių, o žaisti.

    .Interaktyvus Dizainas: Tėvai gali žaisti su savo kūdikį, kuris gali stiprinti vaikų ir tėvų ryšį bei ugdyti kūdikio bendravimo gebėjimus.

    .Tinkamas Amžius: nuo 3 metų

    Techniniai duomenys:

    .Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

    .Medžiaga: ABS

    .Produkto Svoris: 770g

    .Pakuotės Matmenys: 33*25.5*15cm

    .Pakuotės Svoris: 800g

    .Įpakavimas: Lietuvių Grafikos Carton

    Pakuotės Turinys:

    .5 x Kibiras

    .5 x Spalva Ženklas

    .25 x Vaisiai ir Daržovės (5 Spalvų (Iš Viso)

    Pristatymas:

    -Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. (Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu)

    Prekės bus išsiųstos per 5 darbo dienas po apmokėjimo.

    -Pristatymas bus visame pasaulyje per Epacket/Kinija paštu, oro paštu/UPS/FEDEX/DHL/EMS ir t.t.

    -Nuotolinio srityje gali sukelti papildomą pristatymo mokestį.

    -Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinti ir išsiųsti jums naują.

    Garantija :

    -Su trūkumais problema turi būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo prekės pristatomos;

    -Krovinio sugadinimą turi būti pateiktas per 5 darbo dienas, kai produktas yra pristatytas.

    Susisiekite su mumis:

    -Jeigu norite patalpinti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

    -Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus, patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums tam tikrą nuolaidą.

    Atsiliepimai:

    -Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. -Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ir mes susisieksime su jumis greičiau.

    Prašome Atkreipti Dėmesį:

    -Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra ne, įtrauktų į laivybos kaina.

    -Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra).

    -Mūsų klientams iš Brazilijos: jei jums pasirinkti bet kurjerių, prašome palikti savo mokesčių skaičių taip, kad užtikrinti mūsų teikiamų paslaugų paprastai.

    Žymos: virtuvės playset, plastiko žaislas daržovių, vaisių, maisto playset, žaisti apsimesti, mini virtuvė, pelėsių supjaustyti vaisiai, 16 kareivis, m02, virtuvės žaislas, Lėlės Maisto.

  • Atsiliepimai (1)

    • Alexmarchenko

      Perfect a wonder I'm delighted

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai