3 Spalvų, Automatinė Hair Curler Curl Mašina, Šukuosenų Stilistas Mados, Grožio Salonas Nešiojamų Reguliuojama Temperatūra Pagrindinis 3 Spalvų, Automatinė Hair Curler Curl Mašina, Šukuosenų Stilistas Mados, Grožio Salonas Nešiojamų Reguliuojama Temperatūra Pagrindinis 3 Spalvų, Automatinė Hair Curler Curl Mašina, Šukuosenų Stilistas Mados, Grožio Salonas Nešiojamų Reguliuojama Temperatūra Pagrindinis 3 Spalvų, Automatinė Hair Curler Curl Mašina, Šukuosenų Stilistas Mados, Grožio Salonas Nešiojamų Reguliuojama Temperatūra Pagrindinis 3 Spalvų, Automatinė Hair Curler Curl Mašina, Šukuosenų Stilistas Mados, Grožio Salonas Nešiojamų Reguliuojama Temperatūra Pagrindinis 3 Spalvų, Automatinė Hair Curler Curl Mašina, Šukuosenų Stilistas Mados, Grožio Salonas Nešiojamų Reguliuojama Temperatūra Pagrindinis

3 Spalvų, Automatinė Hair Curler Curl Mašina, Šukuosenų Stilistas Mados, Grožio Salonas Nešiojamų Reguliuojama Temperatūra Pagrindinis

€9.13 €6.85
Yra sandėlyje
w150398

Prekių Kokybės Sertifikavimo: 3C
Min. temperatūra: 180 °C
Taikoma plaukų: Sausas
Temperatūros Reguliatorius: Termostatiniai
Prekės Pavadinimas: Aicok
Kilmės: KN(Kilmės)
Tipas: Monofunctional curler
Galia: Mažiau kaip 25 W
Įtampa: 100-240v (Dual voltage)
Medžiaga: Plastikiniai
Maks. temperatūra: 160 °C

  • Apibūdinti:

    Spalva: Rausva, Mėlyna, Violetinė

    Medžiaga: ABS

    Funkcijos: Automatinė garbanoti, greitas šildymas, stilius įrankiai

    Įtampa: 110V-240V

    Temperatūra: 180 laipsnių

    Naudojimas: Po prijungti, paleisti produkto ir įkaitinkite jame tris minutes.

    Gaminio dydis: 30*4*4cm

    Pastabos:

    1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

    2. Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis.

    3.Ačiū už jūsų supratimą

    360 Laipsnių besisukantis garbanotas plaukų, lengvai riesta jūsų plaukų

    Tai automatinis curl idealiai tinka vidutinio ilgio ir ilgų plaukų.Įdėti savo plaukų barelį teisingai.Per daug plaukų ar netinkamo investavimas gali sukelti raizginys

    Greita prieiga prie garbanos: Jis trunka tik apie 10 minučių sukurti ilgalaikius garbanos ir kontroliuoti sandarumą/laisvumas/gamtos garbanos/didelės garbanos jums reikia.

    Lengva valdyti: įrengtas su 360 laipsnių automatinė voleliu ir vidinės/išorinės kryptimi mygtukas, jis gali automatiškai pasukti vienu paspaudimu galite valdyti viena ranka.

    Jonizuojamas keraminės turmalino danga: išleidimo neigiamus jonus, mažina statinį elektros ir dirglumas, jums bus palikti graži, elastinga, sveika, spindinti garbanos.

    Saugesnio: Rotacijos mechanizmą garbanas plaukus ir pašalina scalds ant rankų

    Pakuotės Sąrašas:

    1Pcs * Hair Curler

    1Pcs * anglų Instrukcijas

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    1. Prekės bus išsiųstos per 5 darbo dienas po apmokėjimo patvirtino.Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepasiekiamas adresą. 2. Prašome patikrinti, su savo Muitinės prieš perkant.Importo muitai, mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainų ar pristatymo išlaidos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Prašome patikrinti, su savo šalies Muitinės tarnyba ir baigti patvirtinimo, jei reikia.

    3. Dauguma straipsnių bus išsiųsti per Kinijos Registruotu Oro Paštu arba www.eatin.lt Standartinis Pristatymas.Ji trunka 25-60 darbo dienų tranzitu priklausomai nuo jūsų buvimo vietą.Dauguma straipsnių bus pristatyti per 4 savaites, nors kai kuriems gali užtrukti iki 6 savaičių.Tai yra normalu, mums labai tikiuosi, kad jūs galėtumėte suprasti tai, kad tarptautinio tranzito iš mūsų kontrolės.Jei norite gauti produktai greitai, mes rekomenduojame, kad jūs galite pasirinkti Express pristatymas per DHL.

    4. Pastaba: Patikrinkite, ar savo paketą iki pasirašymo, ar priimti jį, atsisakyti paketą, jei jis atrodo sugadinimo pervežimo metu.Jei turite kokių nors problemų, apie laivybos, prašome susisiekti su mumis laisvai ne pirmą kartą.Ačiū. 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinti, ir susisiekti su mumis ir gauti adresą.

    3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.eatin.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

    1. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome palikti 5 žvaigždžių atsiliepimus, mums, be abejo, būsime labai dėkingi už tai.2. Jei yra keletas problemų su mūsų produkto, prašome susisiekti su mumis per pirma www.eatin.lt Trademanager, pranešimo ar el. paštu.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau ir suteikti mūsų geriausius sprendimus, prašome patikėti, kad mums neleis jums padengia nuostolius.

    Žymos: didelis heatless garbanos, kirpėjas papuošalai, aut hair curler, hair curler, už hairdress, aparatas hair curler, curler plaukų magija, plaukų curl mašina garbanoti, 4 hair curler, babyliss curl.

  • Atsiliepimai (2)

    • Elastra15

      ok

    • Georgeprudente

      The quality of plastic is bad, very flimsy. But with his task copes. Delivery to Czech almost 3 months.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai