3D Visų pusių Miego Pagalvės Debesys Pagalvės, Daugiafunkcinis Miega Kiaušinių Pagalvė Minkšta Atminties Putų Kaklo Pagalvė Sumažinti Slėgio Įrankis 3D Visų pusių Miego Pagalvės Debesys Pagalvės, Daugiafunkcinis Miega Kiaušinių Pagalvė Minkšta Atminties Putų Kaklo Pagalvė Sumažinti Slėgio Įrankis 3D Visų pusių Miego Pagalvės Debesys Pagalvės, Daugiafunkcinis Miega Kiaušinių Pagalvė Minkšta Atminties Putų Kaklo Pagalvė Sumažinti Slėgio Įrankis 3D Visų pusių Miego Pagalvės Debesys Pagalvės, Daugiafunkcinis Miega Kiaušinių Pagalvė Minkšta Atminties Putų Kaklo Pagalvė Sumažinti Slėgio Įrankis 3D Visų pusių Miego Pagalvės Debesys Pagalvės, Daugiafunkcinis Miega Kiaušinių Pagalvė Minkšta Atminties Putų Kaklo Pagalvė Sumažinti Slėgio Įrankis 3D Visų pusių Miego Pagalvės Debesys Pagalvės, Daugiafunkcinis Miega Kiaušinių Pagalvė Minkšta Atminties Putų Kaklo Pagalvė Sumažinti Slėgio Įrankis

3D Visų pusių Miego Pagalvės Debesys Pagalvės, Daugiafunkcinis Miega Kiaušinių Pagalvė Minkšta Atminties Putų Kaklo Pagalvė Sumažinti Slėgio Įrankis

€29.19 €16.06
Yra sandėlyje
w150176

Audinio Skaičius: 80
Svoris: 0-0.5 kg
Modelio Tipas: Kietas
Medžiaga: Polistirolas
Siūlų Skaičius: 400TC
Modelio Numeris: miega pagalvė
Formos: Išgaubto
Rinkinys Tipas: No
Įdaru: Polistirolas
Naudoti: Patalynė
Dalis: Kaklo

  • 3D Visų pusių Debesys Pagalvės, Daugiafunkcinis Miega Kiaušinių Pagalvė Minkšta Atminties Putų Kaklo Pagalvė Sumažinti Slėgio PAŽYMĖTI: Sveiki Dropshopping Šis produktas yra labai sandėlyje, prašome būti tikri, kad perkate!Mes laivas per 48 valandas Mes pristatysime jį jums greičiausią pristatymo būdą.UPS siuntimo į JAV 4-7 dienų 4-7 dienas , pasiekti JK, Vokietija, Prancūzija, Italija, Ispanija, ES šalyse 4px linija ... 14 iki 20 dienų Epacket Kanada, Australija, jungtinė karalystė, JAV, Jei jums reikia daugiau Dropshopping produktus, prašome susisiekti su mumis Mano WhatsApp / WeChat / Skype: +86 15779892056 Išlikti sveikiems!Galima iš atsargų , atsargos yra labai pakankamai, pristatymas per 48 valandas sėkmingo mokėjimo!Užtikriname, tiesiog pirkti tai ir mes bus daryti tik gerai jums garantuojame, kad kiekvieno prietaiso būtų griežtą testavimą, prieš išvežant iš gamyklos, todėl visi gaminiai gali būti garantuotas 100% aukštos kokybės prieš vežimą, kitaip, prašome grąžinti!Taigi, don ' t worry about kokybę.Pigiausia kaina, aukšta kokybė!užsakyti dabar! !! !!

    Savybės:

    1. Palanki Kiaušinių Griovelių Dizainas: Baigėsi griovelių centras, ji turi ir palaiko jūsų galvos ir kaklo puikus aukštis miegui.Tuo tarpu aukštojo kreivės, kuri supa šio grioveliais padės išlaikyti jūsų galvos ir kaklo šiame patogią padėtį, kad jie don ' t kraipyti apie ir taps standus arba gerklės.

    2. Minkštas ir Patogus Papildomas Pagalvės: Visų pusių Miega Pagalvę, jums bus labiau tikėtina, kad jaustis taip, lyg jūs jį žemyn ant minkšto debesys patogus medžiaga, kuri gali padėti jūsų galvos, kaklo ir pečių per visą naktį.

    3. Orui: Tai Miega Pagalvė yra taip gerai vėdinamoje, kad jis nebus jums karšta ir suprakaitavęs, o jūs miego.

    4. Tinka Bet Miegojimo vieta: Tai nėra būtina, kad jums likti ant nugaros, kaip pagalvę bus apgyvendinti pusė pabėgiai ir skrandžio pabėgiai, taip pat.Po to, kai jūs nustatyti ir parinkti savo miegojimo vieta, pagalvės pradės švelniai atitikti formos galvą ir viršutinę kūno dalį.

    5. Atsigulti Garso Miega: Visų pusių Miega Pagalvė bus lizdą ir palaiko jūsų galvos ir kaklo, kurį tolygiai paskleisti masę tų kūno dalių, visą savo pagalvę.Beveik visi pabėgiai, tai bus padidinti savo komforto lygį, kaip jūs miega, ir taip padėti jums miegoti ramiai.

    Skelbimas:

    1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

    Specifikacija:

    Pavadinimas: Visų pusių Miega Pagalvė

    Dydis: 55x33x10cm±0.5%

    Užvalkalas: 60x35cm±0.5%

    Įdarui: polistirolas (putų filtro granulės)

    Užvalkalas: pes pluošto, spandex

    Sudaro: Pagalvės užvalkalas+užvalkalas+maišeliais

    Naudojant Metodus

    1. Įdėti jį į užvalkalas;

    2. Pozicija pagalvę į jūsų lovą;

    3. Atsigulkite ir įdėti savo galvą į turas grioveliais, o jos viduryje.

    1 x Miega Pagalvė

    1 x užvalkalas

    1 x maišeliais

    Žymos: pagalvė miegoti, kratinys sofa, polistireno kiaušinių dažai, pagalvėlė kiaušinių, kiaušinių pagalvė, pagalvė gulbė, pagalvė ragana, ortopedinė pagalvė, polistireno kiaušinio formos, daug kiaušinių polistirolas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai