Natūralių laukinių Epimedium, goat weed pagerina seksualinį efektyvumą ir skatina kraujodaros funkcija Natūralių laukinių Epimedium, goat weed pagerina seksualinį efektyvumą ir skatina kraujodaros funkcija Natūralių laukinių Epimedium, goat weed pagerina seksualinį efektyvumą ir skatina kraujodaros funkcija

Natūralių laukinių Epimedium, goat weed pagerina seksualinį efektyvumą ir skatina kraujodaros funkcija

€29.76 €25.00
Yra sandėlyje
w149763

NET WT: 250g-1000g
Kiekis: 999
Naudoti: Įstaiga
Tipas: blizgučiai
Komponentas: Laukinių Epimedium
Modelio Numeris: 889693

  • Produkto Pristatymas: Epimedium taip pat yra žinomas kaip Horny Goat Weed arba Yin Yang Huo, ti s genčiai, apie 60 rūšių žoliniai žydintys augalai šeimos Berberidaceae.Didžioji dauguma yra endeminė pietų Kinijos, toliau postus Europoje, vidurio, pietų ir rytų Azijoje.Paprastai, kad Epimedium brevicornum Maksima ir Epimedium sagittatum Sentencija kaip žaliavą, nes dėl didelio jų funkcija.Epimedium P. E. Icariin išgaunamas iš Epimedium lapai.Icariin siūlo veiksmingą paramą sąlygas, kad rezultatas nuo inkstų yang trūkumų, tokių kaip impotencija ir lėtinis prostatitas vyrai, ir nereguliarios mėnesinės, nevaisingumas, ir menopauzės moterims.Epimedium ekstraktas icariin padėti reguliuoti tiek androgeninio ir estrogeninio reprodukcines funkcijas.turi afrodiziakų savybių, vyrai, padidinti spermos gamybą, skatinti jutimo nervai, ir netiesiogiai skatinti lytinį potraukį.Epimedium ekstraktas icariin yra ideali pridėti prie seksualinės didinimo formules.Funkcijos: 1. Epimedium augalų ekstraktas icariin gali padidinti kraujo tekėjimą į širdį ir smegenis, skatina kraujodaros funkciją, imuninės sistemos funkcija ir kaulų medžiagų apykaitą ir turi poveikį tonifying inkstų ir stiprinti Yang, anti-senėjimo ir anti-navikas; 2. Vaidmuo endokrininės: Gamtos epimedium ekstraktas icariin gali skatinti seksualinės funkcijos yra dėl hypersecretion spermos po sėklinis vesicle pilna, stimuliuoja jutimo nervų, netiesiogiai džiaugiamės, lytinis potraukis; 3. Poveikis funkciją, imuninę sistemą: Epimedium lapų ekstraktas icariin milteliai gali padidinti inkstų pacientams T ląstelių, išplovimo norma, antikūnai, antigenai ir reticuloendothelial sistema phagocytosis pacientams, kuriems yra inkstų nepakankamumas, ir gydymas inkstų-stiprinti narkotikų, tokių kaip Epimedium galima pagerinti; 4. Anti-senėjimo poveikis: Epimedium augalų lapų ekstraktas icariin gali turėti įtakos senėjimo mechanizmą iš skirtingų aspektų.Pavyzdžiui, įtakos ląstelių ištrauka, pratęsdamas augimo etapas, reguliuojant imuninę ir sekrecijos sistemos, pagerinti organizmo medžiagų apykaitą ir funkciją, įvairių organų; 5. Vaidmuo širdies ir kraujagyslių sistema: Natūralus epimedium ekstraktas icariin turi tam tikrą apsauginį poveikį žiurkių miokardo išemija sukelia pituitrin ir turi didelę antihypertensive poveikį.

    Žymos: ephedra sinica, malūnėlis žolė, epimedium, epimedium macun, nagų pigmentas, bongas piktžolių, vyrai horny goat, icariin, malūnėlis piktžolių, wild yam daržovių.

  • Atsiliepimai (3)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai