Barbie Padarė Perkelti Lėlės Originalus su Brunetė surišti į arklio Sportas, Joga, Mankšta Mados 22 Aktyvios Jungtys Žaislai Atostogų Dovanų FTG83 Barbie Padarė Perkelti Lėlės Originalus su Brunetė surišti į arklio Sportas, Joga, Mankšta Mados 22 Aktyvios Jungtys Žaislai Atostogų Dovanų FTG83 Barbie Padarė Perkelti Lėlės Originalus su Brunetė surišti į arklio Sportas, Joga, Mankšta Mados 22 Aktyvios Jungtys Žaislai Atostogų Dovanų FTG83 Barbie Padarė Perkelti Lėlės Originalus su Brunetė surišti į arklio Sportas, Joga, Mankšta Mados 22 Aktyvios Jungtys Žaislai Atostogų Dovanų FTG83 Barbie Padarė Perkelti Lėlės Originalus su Brunetė surišti į arklio Sportas, Joga, Mankšta Mados 22 Aktyvios Jungtys Žaislai Atostogų Dovanų FTG83 Barbie Padarė Perkelti Lėlės Originalus su Brunetė surišti į arklio Sportas, Joga, Mankšta Mados 22 Aktyvios Jungtys Žaislai Atostogų Dovanų FTG83

Barbie Padarė Perkelti Lėlės Originalus su Brunetė surišti į arklio Sportas, Joga, Mankšta Mados 22 Aktyvios Jungtys Žaislai Atostogų Dovanų FTG83

€52.73 €31.64
Yra sandėlyje
w149640

Lytis: Unisex
Prekės Pavadinimas: Barbie
Kilmės: KN(Kilmės)
Produkto pavadinimas: Barbie Padarė Perkelti Lėlės
BJD/SD Požymis: lėlė
Plastiko Tipas: ABS
Modelio Numeris: FTG83
Amžius: > 3 metų
Sertifikavimo: CE
Medžiaga: Plastikiniai
Tipas: Interaktyviosios Lėlės
Matmenys: 3.81 x 8.89 x 30.48 cm
Išorinis: barbė lėlės
Savybės: Modelis
sąlyga: Akcinė Straipsniai
Dovanų: Vaiko
Temos: Pagamintas Perkelti Lėlės
Mfg Serijos Numeris: GYVENIMO būdas
spalva: Daugiaspalvis
Prekės ženklo verslo: "MATTEL"

  • Produkto aprašymas:

    ❤Barbė visada yra kelyje, ir Barbie Padarė Perkelti lėlės gali judėti tiek daug būdų!

    ❤Žaisti gyvas judėjimas su galimybe manevruoti ir kelti pozicijos, kad imituoti realius veiksmus.Kiekviena lėlė turi 22 "jungtys" – kaklo, žasto, alkūnės, riešai, liemens, klubų, viršutinės kojų, kelių IR kulkšnių – daug lankstumo ir neįtikėtinai daug judesio.

    ❤Kokia veiksmų istorija reikalauja, važiuojant dviračiu, atliekant scenoje, tai gimnastikos lankstosi, sėdi sukryžiuotomis kojomis – Barbie lėlės lanksti juda, vedamas, gali padaryti viską!Atsainiai prašmatnus komplektus skatinti begalinis pasakojimo ir pabrėžti lėlės " dinaminė posability.Užfiksuoti realūs kelia veiksmų šūviai, mada ūgliai, lėlės selfies – yra tiek daug daugiau galimybių kūrybinei saviraiškai, kuriuos vaikai su tiek daug daugiau judėti, Barbie lėlės.Barbie Padarė Perkelti lėlės įkvėpti aktyviai žaisti, kūrybiškumą ir vaidmenų įdomus!

    ❤Apima Barbie Padarė Judėti lėlė dėvi drabužius jogos.Kiekvienas parduodamas atskirai, atsižvelgiant į prieinamumą.Lėlės, negali būti vieni.Spalvos ir apdaila gali skirtis.

    ❤Įkvėpti aktyviai žaisti, kūrybiškumą ir vaidmuo-žaisti su realistinis judėjimo Barbie Padarė Judėti™ lėlės!

    ❤Kiekviena lėlė turi 22 "jungtys" – kaklo, žasto, alkūnės, riešai, liemens, klubų, viršutinės kojų, kelių IR kulkšnių – daug lankstumo ir neįtikėtinai daug judesio.

    ❤Atsainiai cool apranga yra puikus on-the-perkelti įdomus: kiekviena lėlė dėvi pilkos spalvos marškinėliai su spalvingas akcentas ir gėlių jogos kelnės.

    ❤Vaikai gali mėgautis begalybės pasakojimo veiksmas ir kūrybos kelia su itin lankstus Barbie Padarė Perkelti lėlės.

    ❤Surinkti visus Barbie lėlės ir aksesuarai net daugiau žaisti galimybes ir atrasti, jums gali būti kas nors su Barbie (kiekvienas parduodamas atskirai).

    Beribės Galimybės išreikšti ir Įdomus

    Kiekvienos lėlės apranga yra puikus istorijos kelyje!Gėlių antblauzdžiai su spalvingas sluoksniuotos viršuje yra madinga ir universalus.Ir kiekviena lėlė turi unikalią spalvų derinys, įvairių išvaizdą ir savo šukuoseną.

    22 "Jungtys" už Papildomą Lankstumą

    Papasakoti įvairiausių istorijų ir gyventi iš visų rūšių siekius su šių ultra-geriamojo lėlės!Barbie Padarė Perkelti lėlės pasiekti savo neįtikėtiną judėjimo intervalą su ekstra "jungtys." Kiekvienas turi 22 taškus sulenkti nuo galvos iki kojų.Tai reiškia papildomą lankstumą prie kaklo, žasto, alkūnės, riešai, liemens, klubų, viršutinės kojų, kelių IR kulkšnių.Iš pakreipti savo galvą prie pažymėjo tne, Barbie lėlės gali kelti kaip tik jums!

    Pagamintas Judėti Begalinis Juda

    Šių Barbė lėlės yra Pagamintos Judėti!Atkurti realūs veiksmai ir užfiksuoti unikalių kelia su šių neįtikėtinai lėlės.Atlikti sukama kaip prima balerina.Žaisti futbolą kaip profesionalas.Kelti nuotrauka, kaip jums būtų.Su tiek daug būdų, kaip perkelti, galimybės yra neribotos!

    Didmeninė ir tiesioginis pristatymas yra sveikintinas.

    Tiesioginės pristatymas, galime išsiųsti prekes jūsų klientams

    Prieš perkant, prašome perskaityti šį straipsnį atidžiai, siekiant sumažinti nesusipratimų ir padėti mums augti kartu.

    1. Mes galime užtikrinti, kad mūsų produktai buvo kruopščiai tikrinami prieš vežimą.

    2. Jei esate skubiai reikia elementą, jei jūs negalite laukti, kantriai oro pašto paketą iš Kinijos Po, prašome pasirinkti, greitas pristatymas metodas.Jei pasirinksite Kinija Paštu, Oro Paštu, bet jis yra naudojamas, kai transporto vėluoja.Prašome neprisiima jokios grąžinamosios išmokos arba ginčus, tačiau mes norėtume padėti jums išplėsti savo užsakymo apdorojimo laikas.

    3. Galite naudoti visus produktus, po apmokėjimo.Paprastai, mes suteiksime jūsų sekimo numerį per 24 valandas ir siųsti savo paketą-per 48 valandas.Po pakuotėje yra išsiųstas, jis negali būti kontroliuojami jav.Labai priklauso nuo to, tarptautinis transportas, nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti ir kantriai laukti.Jei yra bet koks delsimas, mes stengiamės jums padėti ir leiskite mums žinoti.

    4. Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis, mes galime padėti jums išplėsti apsaugos laiką.

    Apie atsiliepimą

    Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes raginame jus susisiekti su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.

    Žymos: monster high lėlės lėlės, barbi lėlės, lėlė stovi, originalias barbie lėlės senovės, didelis disney lėlės, atgimti, j. lėlės, barbė fashionista "pasidaryk pats", "pasidaryk pats" barbi lėlių namelis, vada lėlė barbė.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai