8Pcs Mediniai papuošalai Kalėdų išskaptuotas Kabinti Žymeklį Medinės Žvaigždės 8Pcs Mediniai papuošalai Kalėdų išskaptuotas Kabinti Žymeklį Medinės Žvaigždės 8Pcs Mediniai papuošalai Kalėdų išskaptuotas Kabinti Žymeklį Medinės Žvaigždės 8Pcs Mediniai papuošalai Kalėdų išskaptuotas Kabinti Žymeklį Medinės Žvaigždės 8Pcs Mediniai papuošalai Kalėdų išskaptuotas Kabinti Žymeklį Medinės Žvaigždės 8Pcs Mediniai papuošalai Kalėdų išskaptuotas Kabinti Žymeklį Medinės Žvaigždės

8Pcs Mediniai papuošalai Kalėdų išskaptuotas Kabinti Žymeklį Medinės Žvaigždės " Bell Snaigės Kalėdų Dekoro Pakabukas Žymes Dovana

€10.00 €6.90
Yra sandėlyje
w149331

Rinkinys Tipas: Taip
Pakavimas: Jokių Dovanų Dėžutė
Modelio Numeris: Kalėdinė dekoracija
Tipas Didmeninės: No

  • Aprašymas:

    1. Medžiaga: Kalėdų papuošalai yra pagaminti iš ekologiškos medienos su bauda apdailos ir sklandžiai kraštai, kurie nebus jums pakenkti.

    2.8 vienetų drabužių: įskaitant sniego, varpai, Kalėdų eglutė, pentagonas, dovanų maišelis, meilė ir t.t., 8 skirtingų spalvų ir formų Kalėdų medinis pakabukas.

    3. Lengva pakabinti: per Kiekvienas Kalėdas kabinti ornamentas turi skylę ir lynų, jūs galite pakabinti ji išdžiūti lengvai.

    4. Puiki Kalėdinė Dekoracija: Jūs galite papuošti Kalėdų medis su pakaba.Ji gali ne tik padaryti savo Kalėdų eglutė atrodo gražiai, bet taip pat turi prasmę, laimę.

    5. Kelis kartus: Jūs galite pakabinti medienos daug elementų, tokių kaip Kalėdų eglutės, durys, langai, laiptai, židiniai, automobilio galinio vaizdo veidrodėliai ir t. t.Jis taip pat tinka atostogų apdaila, Vestuvių Dovana, Etikečių ir kitų medinių menų ir amatų projektus.

    Techniniai duomenys:

    1. Medžiaga: Mediena

    2. Dydis: Maksimalus dydis 11*9.5 cm, Mažiausias dydis 10*8 cm (Pav.)

    3. Nustatyti atributus: trimatis raudonos snaigės, trimatis bell Dang vyras, trijų matmenų medžio sniego, trimatis penkiakampė žvaigždė lokys, vieno penkių žvaigždučių elnias, vieną dovanų rinkinį vyras, vieno medžio prekės sniego, vieną meilė elnias

    Pakavimo sąrašas:

    8 vnt/rinkiniai (1 kiekvieno stiliaus)

    Pastaba:

    (1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

    (2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

    Žymos: medinės žvaigždės, medinių medžio žymės, star, medines patarimai, dekoro star, christma dekoro namai, bohemijos star, tuščiaviduriai star, star medis, mediniai žvaigždė rod, vonios kambarys dekoro.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai