Didmeninė visiškai Naujas originalus ZAA70 HDD KABELIS DC02001Y500 Lenovo A540 A740 Standžiojo Disko Tvarkyklės HDD Jungtis Visiškai Išbandyta Didmeninė visiškai Naujas originalus ZAA70 HDD KABELIS DC02001Y500 Lenovo A540 A740 Standžiojo Disko Tvarkyklės HDD Jungtis Visiškai Išbandyta Didmeninė visiškai Naujas originalus ZAA70 HDD KABELIS DC02001Y500 Lenovo A540 A740 Standžiojo Disko Tvarkyklės HDD Jungtis Visiškai Išbandyta

Didmeninė visiškai Naujas originalus ZAA70 HDD KABELIS DC02001Y500 Lenovo A540 A740 Standžiojo Disko Tvarkyklės HDD Jungtis Visiškai Išbandyta

€6.53 €6.01
Yra sandėlyje
w149085

Produktų Statusas: Sandėlyje
Prekės Pavadinimas: Reboto
Pakuotė: Taip
Tipas: SATA Kabeliai
Modelio Numeris: A540 A740
Garantija: 90 dienų
Numeris: DC02001Y500

  • Pastaba:

    Prieš vietoje užsakymą,prašome įsitikinkite, kad jūsų HDD Kabelis tas pats ir su mūsų sąrašą.Jūs galite patvirtinti, su Kabeliu detalės numeris arba nuotraukas.Jei esate supainioti,prašome siųsti savo Kabeliai nuotraukų į mus,Mes patvirtinsime jums.

    Mes pack kabelis puikiai.Nesijaudinkite žalos per transpot.

    Į prekės kainą nėra įtraukti Mokesčiai ir rinkliavos .Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

    Prieš įrengdami, įsitikinkite, kitos dalys iš jūsų kompiuteris gerai veikia, kitaip jis sukels mano produktas neveikia.Kartais ji taip pat bus sugadinti savo produktus.Mes nenorime, kad grąžinamoji išmoka šiuo atveju.

    Jei kabelis negali dirbti teisingai, pirmiausia prašome patikrinti, jei jums ją įdiegti teisingai ir jūsų pagrindinė plokštė HDD jungtis, veikia puikiai

    Visi kabelis bus patikrintas prieš pristatymas ir jūs galite gauti 90 dienų garantija.

    Produktų Nuotraukos:

    Mokėjimai Ir Pristatymas

    Mes bus išsiųsti per 3 dieną po apmokėjimo,Jei nenorite gauti produktą, laiko ar produktas yra prarastas, prašome susisiekti su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.jei gavote neteisingą produkto ar nekokybiška prekė, pardavėjas yra atsakingas už visus mokesčius, susijusius su grąžinimo.

    Visus produkto, apima nemokamą 45 dienų garantija!Galioja nuo gavote produktus.

    Esame profesionalus Nešiojamas Plokštę tiekėjas mes turėjome labai stonger paketą, siekiant apsaugoti produktą.

    Grąžinimo politika, ir Garantija

    Prašome negrįžta visus daiktus be leidimo numeris arba kitų instrukcijų iš mums.Visus paketus, kurie yra išsiųsti be mūsų žinios bus atsisakyta ir nėra pakaitalas bus išduotas.

    Neteisingas punktas užsisakyti arba ne sugedusią dalį grąžina nebus sumokėti grįžti krovinių.Grįžo daiktai bus išbandyta ir patikrinta.Jei nustatoma, kad sugedęs, tada pirkėjas bus informuojamas pakeitimo ar grąžinimo galimybės.

    Visi produktai pažymėti su garantija ženklas ir bandymas etiketė.Produktus, bet grįžo be mūsų garantija ženklas ir bandymas etiketės, bus atmesti kaip ne mūsų dalys.

    Atsiliepimai

    Teigiamas grįžtamasis ryšys bus palikta automatiškai, kai tik gausime jūsų mokėjimą.

    Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų.

    Jei turite klausimų,, Prašome susisiekti su mumis pirmą, mes jums priimtiną atsakymą.

    Parama

    Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, mes sprendžiame problemą, jums!

    Mes atsakymas laiškus metu .Prašome leisti iki 48 valandų mums atsakyti.Visus laiškus būtų atsakyta!

    Jeigu negaunate atsakymo, prašom siųsti savo elektroninio pašto adresą.Kartais Spam filtrai kelią laiškus iš tinkamai pristatyti.

    Jeigu negaunate atsakymo, po antrojo prašymą, prašome pateikti alternatyvų elektroninio pašto adresą, kad mes galėtume spręsti.Niekas KADA nors ignoruojami!

    Žymos: atveju lenovo a540, lenovo sata jungtis, ekrano wexler tab, lenovo a540 kompiuteris, pc galios bandymas, wexler, lenovo hdd joga, lenovo sata jungties kabelis, a540, pc bandymas.

  • Atsiliepimai (2)

    • Felii Xd

      Excellent seller!

    • Alisherus78

      Excellent Seller! Highly Recommended

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai