500m Fluoridų Vienagijai siūlai, kurių Žvejybos Pagrindinės Linijos Nailono meškere Karpius Su plastikinę Dėžutę, Žvejybos Reikmenys 500m Fluoridų Vienagijai siūlai, kurių Žvejybos Pagrindinės Linijos Nailono meškere Karpius Su plastikinę Dėžutę, Žvejybos Reikmenys 500m Fluoridų Vienagijai siūlai, kurių Žvejybos Pagrindinės Linijos Nailono meškere Karpius Su plastikinę Dėžutę, Žvejybos Reikmenys 500m Fluoridų Vienagijai siūlai, kurių Žvejybos Pagrindinės Linijos Nailono meškere Karpius Su plastikinę Dėžutę, Žvejybos Reikmenys 500m Fluoridų Vienagijai siūlai, kurių Žvejybos Pagrindinės Linijos Nailono meškere Karpius Su plastikinę Dėžutę, Žvejybos Reikmenys 500m Fluoridų Vienagijai siūlai, kurių Žvejybos Pagrindinės Linijos Nailono meškere Karpius Su plastikinę Dėžutę, Žvejybos Reikmenys

500m Fluoridų Vienagijai siūlai, kurių Žvejybos Pagrindinės Linijos Nailono meškere Karpius Su plastikinę Dėžutę, Žvejybos Reikmenys

€9.28 €7.33
Yra sandėlyje
w148543

Klampumo Charakteristika: Kriaukle Linija
Formos: Lygis
Pozicija: stream
Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: Žvejybos Linija
Su Valdovas, ar Ne: No
Su Skale, ar Ne: No
Medžiaga: Nailonas
Skaitikliai: 500 m

  • 1 žvejybos linija yra švelni, ir ji sūpuoklės natūraliai vandenyje.Ji sujungia su dirbtinis masalas, kuris yra patrauklesnis.

    2 paviršiaus fluoro lakas, žvejybos linija bus minkštesnė, lygesnė, dilimui ir stiprią įtampą.

    3 Antioksidantas gydymo paviršinio sluoksnio žvejybos linija, veiksmingai apsaugoti žvejybos linija, plačiau naudoti žvejybos liniją.

    4 skersmuo linija yra labai standartinis, ir linijos bus blogai sugeria vandenį ilgą laiką, todėl žvejybos signalas yra daugiau nei akivaizdi.

    5 Šis žvejybos linijos taip sklandžiai, kad galima į vandenį, greitai, su mažiau trinties, kuri gali žymiai sumažinti savo traukos jėga po vandeniu.

    6 ištraukite šio žvejybos linija yra didelis ir nelengvas pertrauka, todėl ji gali patenkinti dauguma iš jūsų reikia kasdien, žvejyba.

    Medžiaga:Nailonas

    Pozicija:Stream,Rezervuaras, Tvenkinys,Ežeras,Vandenyno Roko Fshing,Upė,Vandenynas, Paplūdimys

    Su Skale, ar Ne:Ne

    Su Valdovas, ar Ne:Ne

    Klampumo Charakteristika:Kriaukle Patarimas Plūduriuojantis Linija

    M/Ilgis:500 m

    Dydis:Kaip paveikslėlyje parodyta

    Tema:Sportas

    Sporto Rūšis:Žvejyba

    Forma:Lygis

    Tipas:Lyderis Linija

    Žymos: medžioti namas suvilioti, pavyzdys žvejybos įrankių, keen, smailas lyderis musė, hunthouse suvilioti, žuvų fluoridų linija, multikolor žvejybos linija, finansų žvejybos įrankių, žuvų snakehead, valtys žuvys.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai