3USB HUB LAN Ethernet Adapteris, OTG USB Kabelis GAISRO STICK 2ND GEN Ar GAISRO TV3 Sustabdyti Buferinė 3USB HUB LAN Ethernet Adapteris, OTG USB Kabelis GAISRO STICK 2ND GEN Ar GAISRO TV3 Sustabdyti Buferinė 3USB HUB LAN Ethernet Adapteris, OTG USB Kabelis GAISRO STICK 2ND GEN Ar GAISRO TV3 Sustabdyti Buferinė 3USB HUB LAN Ethernet Adapteris, OTG USB Kabelis GAISRO STICK 2ND GEN Ar GAISRO TV3 Sustabdyti Buferinė 3USB HUB LAN Ethernet Adapteris, OTG USB Kabelis GAISRO STICK 2ND GEN Ar GAISRO TV3 Sustabdyti Buferinė 3USB HUB LAN Ethernet Adapteris, OTG USB Kabelis GAISRO STICK 2ND GEN Ar GAISRO TV3 Sustabdyti Buferinė

3USB HUB LAN Ethernet Adapteris, OTG USB Kabelis GAISRO STICK 2ND GEN Ar GAISRO TV3 Sustabdyti Buferinė

€16.61 €9.80
Yra sandėlyje
w14807

Modelio Numeris: -
Kilmės: KN(Kilmės)
Tipas: Kabelio Adapteris
droshipping: Parama
Prekės Pavadinimas: tmddotda
Sertifikavimo: NĖRA
Pakuotė: Taip

  • Kulka Taškų: 1、USB Adapteris (yra komplekte) suteikia jums USB prievadą, prie kurio norite prisijungti, tada LAN Ethernet adapteris leidžia jums prijungti jūsų Interneto kabelis su lazda.

    2、WiFi yra lėtas ir naudoja daug juostos plotį, kuris yra, kodėl žmonės kovoja su duomenų srautams pritaikytos medijos.Jums reikia įrenginio, kuris gali sustabdyti medžiaga.

    3、Ethernet USB HUB įtraukia tris papildomus USB prievadus, prie kurių jums, todėl jūs galite naudoti USB flash atmintinę, USB belaidės pelės, USB belaidę klaviatūrą ir kt.

    4、Kiekvienas vienetas yra išbandyti naujausius ugnies barai, siekiant užtikrinti suderinamumą.

    5、Plug and Play įdiegimas su automatine jungtys - ne konfigūracija reikia.

    Aprašymas :

    1.Jūsų interneto ryšys, savo 2-os Kartos Gaisro Klijuoti ar Gaisro TV

    2.Perspėjimas: Šis straipsnis yra nesuderinamas su savo Ugnies TV Stick (1-osios Kartos).

    3.1 - LAN Ethernet 3 Port Hub: Tai buvo suprojektuoti ir pagaminti tik dėl gaisro klijuoti ir gaisro tv

    4.Ethernet USB HUB įtraukia tris papildomus USB prievadus, prie kurių jums, todėl jūs galite naudoti USB flash atmintinę, USB belaidės pelės, USB belaidę klaviatūrą ir kt.

    5.Automatinis ryšys ir greičio nustatymo.Visi 3 uostų, iš vienos pusės sumažinti kabelis griozdai.

    6.Apima USB adapterį (reikia naudoti Ethernet jungtis) ( gaisro klijuoti ar Gaisro TV nėra įtraukti į šį sąrašą)

    7.Prisijunkite prie 1 gigabit ethernet ir naudotis itin laidinio tinklo sparta, iki 100 mbps.

    8.Ji taip pat dirba su Windows XP/Windows 7/ 8/10, Mac OS X, Linux.

    Dėmesio:

    Už stabilų ryšį, nereikia naudoti šį šakotuvą su aukštos energijos vartojimo prietaisai, tokie kaip išoriniai standieji diskai.Stebulės bus sinchronizuojami, bet ne imti planšetinių kompiuterių ir kitų prietaisų, kuriems reikalinga didesnė galia.

    Savybės:

    1.Tai yra turi turėti priedą, jei jūs turite bet kokia medžiaga ar srautinio perdavimo problemas.

    2.Sumažinti Medžiaga, atsilieka ir labiausiai internete problemas, pridedant TV x Stream "Ethernet" Adapterį.

    3.WiFi yra lėtas ir naudojami dideli juostos plotį, kuris yra, kodėl žmonės kovoja su transliavimas.

    4.Jeigu yra keli žmonės, kurie naudojasi jūsų WiFi ar net jei jūs naudojate savo telefono esate mažinti jūs WiFi pralaidumas.

    5.Kiekvienas vienetas yra išbandyti naujausius gaisro stick, įsitikinkite, kad jos suderinamos.

    6.Plug and play įdiegimas su Auto connect - nereikia konfigūruoti parametrus.

    7.Super GREITAI 10/100 Mbps auto-jutikliai

    8.GREITAS PRISTATYMAS - neprivaloma greičiau laivybos laikas, kai patikrinti.

    9.INTERNETO GREITIS - Šis prietaisas yra sukurta siekiant suteikti jums GERESNĮ INTERNETO ryšį.WiFi gali būti greitas, tačiau ji taip pat gali sulėtinti piko metu, jis perduoda bangų (greita ir lėta).Su laidiniu ryšiu šis pašalina šį sukelti medžiaga, suteikiant jums pastovaus interneto srauto.

    10.Poliravimo ar atsiliekanti negali būti pašalinta visiškai kaip buferinė medžiaga sukelia daugiau kaip 1 dalykas.Jei naudojate srautinių transliacijų paslaugos žiūrėti TV, tada gali dar rezervą, jei tos paslaugos yra lėtas

    Sąrašas:

    USB HUB*1

    pleistras laidas*1

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

    Žymos: mini usb otg kabelis, bon, gaisro tv, nvme į pcie x16, micro usb skirstytuvo 1 moteris ir 4 vyrai, dviračių kabelis stop, usb c hub gigabit, tinklo jungiklis, bitcoin miner usb, RJ45.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai