Bump & Go Elektros Policijos Automobilį Live Action Deformacijos Žaislas su Šviesos ir Garsai Bump & Go Elektros Policijos Automobilį Live Action Deformacijos Žaislas su Šviesos ir Garsai Bump & Go Elektros Policijos Automobilį Live Action Deformacijos Žaislas su Šviesos ir Garsai Bump & Go Elektros Policijos Automobilį Live Action Deformacijos Žaislas su Šviesos ir Garsai Bump & Go Elektros Policijos Automobilį Live Action Deformacijos Žaislas su Šviesos ir Garsai Bump & Go Elektros Policijos Automobilį Live Action Deformacijos Žaislas su Šviesos ir Garsai

Bump & Go Elektros Policijos Automobilį Live Action Deformacijos Žaislas su Šviesos ir Garsai

€13.27 €9.43
Yra sandėlyje
w147796

Medžiaga: Plastikiniai
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: OOTDTY
Brūkšninis kodas: No
Plastiko Tipas: ABS
Tipas: Automobilis
Amžius: 5-7 Metų
Savybės: diecast
Maitinimas:

  • Bump & Go Elektros Policijos Automobilį Live Action Deformacijos Žaislas su Šviesos ir Garsai Berniukams, Mergaitėms, Vaikams

    Savybės:

    100% brand new ir aukštos kokybės

    ★【Mechaninė Deformacija】: Super Policijos Automobilį yra nuostabus futuristinis dizainas.Net duris atidaryti automatiškai, todėl jūsų vaikai daugiau malonumo.Realistinis stilius ir dėmesys detalėms.

    ★【Šviesos ir Garso】: Šios Deformacijos Policijos Automobilį Žaislas yra įrengti RAUDONAS ir ŽALIAS mirksintys žibintai ir realus sirenos.Mažyliai bus malonu, nes jie savo ruožtu dėl pamatyti mirksi žiburiai ir klausytis realus sirenos.

    ★【Bump & Go】: Pasukite jungiklį ir jis padarys auto tekinimo, kai susitikimas jokių kliūčių.Ir jis gali suktis aplink ir judėti lanksčiai.

    ★【Puikus ir Saugų Dovana Vaikams】: Geriausia Kalėdų ir Gimtadienio Dovana Vaikams, kurie mėgsta Policijos Automobilį.Saugu vaikams žaisti su.Pagaminti iš ne toksiškos, patvarios ABS medžiagos, patikrintos pagal tarptautinius standartus.

    ★【Baterijomis,】: Reikia 3 x AA baterijos (neįtraukta).

    ★100% pasitenkinimo garantija, prašome susisiekti su manimi, jei turite kokių nors klausimų.Ačiū!

    Maitinimo šaltinis: 3 x 1,5 V AA baterijos(neįtraukta).

    Spalvos: žr. nuotraukas

    Medžiaga:plastikas

    Pardavimo Būdas : Prekybos, Wholesal,Lašas Laivybos

    dydis: Vienas Dydis

    Ilgis:25cm(9.84 in)

    Plotis:11cm(4.33 in)

    Aukštis:8cm(3.15 in)

    Kiekis: 1PC

    Pastaba:

    Jei turite didelį kiekį (reikia tik nuo 50 dolerių), prašome nedvejodami susisiekite su manimi, aš duosiu jums NUSTEBINTI KAINA(didesnis kiekis, tuo mažesnė kaina), ačiū!

    Dydis Rankinis Matavimas, gali būti nuo 0 iki 2 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys.

    O dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

    Komplektą sudaro:

    1 x Elektros Policijos Automobilį

    Žymos: lazerio star, diecast modelio policijos automobiliai, mėlyna automobilių žaislas, automobilis geros, betmenas automobilių žaislas, šuo robotas žaislas, automobilių miniatiūriniai "toyota", automobilių žaislas politika, automobilių lipdukas, vaikas dviračių policijos šviesos.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai