Vaikų Ir Suaugusiųjų Fidget Žaislas Nustatyti, Sumažinti Stresą Ir Palengvinti Spaudimą Jutimo Žaislai Šalies Interaktyvi Dėlionė, Stalo Žaidimas Vaikų Ir Suaugusiųjų Fidget Žaislas Nustatyti, Sumažinti Stresą Ir Palengvinti Spaudimą Jutimo Žaislai Šalies Interaktyvi Dėlionė, Stalo Žaidimas Vaikų Ir Suaugusiųjų Fidget Žaislas Nustatyti, Sumažinti Stresą Ir Palengvinti Spaudimą Jutimo Žaislai Šalies Interaktyvi Dėlionė, Stalo Žaidimas Vaikų Ir Suaugusiųjų Fidget Žaislas Nustatyti, Sumažinti Stresą Ir Palengvinti Spaudimą Jutimo Žaislai Šalies Interaktyvi Dėlionė, Stalo Žaidimas Vaikų Ir Suaugusiųjų Fidget Žaislas Nustatyti, Sumažinti Stresą Ir Palengvinti Spaudimą Jutimo Žaislai Šalies Interaktyvi Dėlionė, Stalo Žaidimas Vaikų Ir Suaugusiųjų Fidget Žaislas Nustatyti, Sumažinti Stresą Ir Palengvinti Spaudimą Jutimo Žaislai Šalies Interaktyvi Dėlionė, Stalo Žaidimas

Vaikų Ir Suaugusiųjų Fidget Žaislas Nustatyti, Sumažinti Stresą Ir Palengvinti Spaudimą Jutimo Žaislai Šalies Interaktyvi Dėlionė, Stalo Žaidimas

€17.33 €10.92
Yra sandėlyje
w147633

Kilmės: KN(Kilmės)
Temos: Gyvūnai Ir Gamta
Įspėjimas: negalima valgyti
Modelio Numeris: Jutimo Fidget Žaislų Rinkinys Įtempių Išspausti Žaislai Vaikams Suaugusieji
Amžius: 14 Metų, & Iki

  • Kulka Taškų:

    1、Sumažinti Savo Stresas: Tai jutimo žaislai taip pat yra geriausia ramina žaislai ir stresą malšinančių žaislai, paaugliams, suaugusiems, vaikams, sergantiems autizmu, žmonės su ADD ar ADHD ir OKS arba aukštą streso lygį.Ir tuo pačiu metu, jutimo fidget žaislų rinkinys-tai puiki vaizdinė mokymo ir vaikams.

    2、Lengva Laikyti: Maži žaislai gali būti laikomi jūsų ranką.Dauguma žaislų yra kišenės dydžio ir labai nešiojamų, jie tinka biurų, namų, bažnyčių, bibliotekų, stotys, specialiojo ugdymo klasėse, fizioterapija kambariai ir jutimo kambariai, ir net kaip keliauti žaislai.Žaislai yra puikus šeimos ir draugų.

    3、Aukštos Kokybės Medžiaga: Visi jutimo žaislai yra pagaminti iš aukštos kokybės organinio silicio, maisto kokybės nerūdijančio plieno, 100% netoksiškas ir nekenkia aplinkai.Šie žaislai yra saugūs vaikams ir labiau tinka vaikams nuo 7 metų.Žaislai yra taip pat puikiai tinka suaugusiems.

    4、Naujų Stilius: žaislai funkcija įvairus naujų stilių, mielas išspausti gyvūnų, todėl jūs galite pasidalinti jomis su savo šeima ir draugais.

    5、puiki Dovana: Šis žaislų rinkinys-tai puiki dovana vyrams, moterims, vaikams, giminėms, kolegoms.Tai puikus Kalėdinis saldainių įdarus, Padėkos ar gimtadienio džiaugtis, jis taip pat tinka kabinetus, biurus, lengva nešiotis, ir ji gali būti naudojama kaip nešiojama žaislų rinkinys visiems.

    Aprašymas:

    Fidget jutimo žaislų rinkinys yra skirtas suaugusiems ir vaikams, šis rinkinys puikiai tinka vaikų šalis pageidavimus, ramina žaislai ADHD, PRIDĖTI ir daugiau.

    Pop muzikos žaislai, push-burbulas jutimo žaislai.

    Tiesiog padėkite jį žemyn, ir jie bus padaryti šiek tiek pop, kai paskutinis netenka, galite laimėti, tada apversti ir pradėti iš naujo!Galima pakartotinai naudoti ir valyti be galo.

    Įtempių ir rankinio sporto kamuolys

    Ar jums jausmas pabrėžė, dabar?Patraukti streso kamuolys atleisti visus savo stresą.Įsitikinkite, kad jūsų nagai būtų sklandžiai.

    Savybės:

    Žaisti ir apversti:

    Spustelėkite, jei norite sukurti ir formos grandinės daugeliu skirtingų būdų.Kai prijungiate nuorodos kartu, jie bus padaryti, neatitinkančių spustelėkite.Minkštas dviračio grandinę: laikyti pirštus užimtas prakeiktas.

    Gyvūnų žaislai, vaikų šalis dovanos:

    Su tikroviška išvaizda ir minkšta rankena, kai jums pradėti jį naudoti, jums gali būti sunku sustabdyti paspaudus jį, tiesiog, pavyzdžiui, želė žaislas.

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas: Jutimo Fidget Žaislų Rinkinys

    Medžiaga: pagaminti iš ne toksiškos, ne-alerginės medžiagos, be BPA, ftalatų ir latekso

    Stilius: 9 rūšių (kai kurios stilių, kad nebūtų parodyta paveikslėlyje yra akli lauke staigmenos!)

    Pakavimo Sąrašas(neprivaloma, aklas lauke siurprizas):

    01 21-piece set

    02 23-piece set

    03 24 dalių rinkinys

    04 25-piece set

    05 26-piece set

    06 27-piece set

    07 28-piece set

    08 37-piece set

    09 60-piece set

    Žymos: fidget, las dėlionės, žaidimas, anti stresas, ikimokyklinio mokslas, jutimo žaislas, pop ot fidget žaislas, fidget žaislas, fidet stresas žaislai, stabdžių kamuolys streso.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai