2 Mygtuką, Automobilių Klavišą Būsto Tuščią Fob Auto Nuotolinio Klavišą 2 Mygtuką, Automobilių Klavišą Būsto Tuščią Fob Auto Nuotolinio Klavišą 2 Mygtuką, Automobilių Klavišą Būsto Tuščią Fob Auto Nuotolinio Klavišą 2 Mygtuką, Automobilių Klavišą Būsto Tuščią Fob Auto Nuotolinio Klavišą 2 Mygtuką, Automobilių Klavišą Būsto Tuščią Fob Auto Nuotolinio Klavišą 2 Mygtuką, Automobilių Klavišą Būsto Tuščią Fob Auto Nuotolinio Klavišą

2 Mygtuką, Automobilių Klavišą Būsto Tuščią Fob Auto Nuotolinio Klavišą " Shell Atveju Mygtuką Pad&Uncut Blade Suzuki grant Vitara SWIFT Alto SX4

€4.41 €2.86
Yra sandėlyje
w147578

Pritaikymas: No
Gamintojas Dalies Numeris: Automobilio Raktas Atveju Suzuki
Prekės Pavadinimas: JIUWAN
Mainų Dalies Numeris: Pagrindiniai Shell Suzuki
Kitos Dalies Numeris: Už Suzuki
Medžiagos Tipas: ABS
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba: Žemyninė Kinija
R/C Funkcija: be

  • 2 Mygtuką, Automobilių Klavišą Būsto Tuščią Fob Auto Nuotolinio Klavišą " Shell Atveju Mygtuką Pad&Uncut Blade Suzuki grant Vitara SWIFT Alto SX4

    Techniniai duomenys:

    Mygtukas: 2 mygtukai

    Logotipo lipdukas: Nr.

    Pagrindiniai tuščias: Taip

    Atsakiklio Lustas: Nėra įtrauktos

    Elektronika/Baterija: neįskaičiuotos

    Medžiaga: plastikas+cupronickel

    Dydis: apytiksl. 9.4 x 3.9 x 1,5 cm/ 3.7" x 1.5" x 0,6" (L*W*H)

    Savybės:

    100% Brand New ir Aukštos Kokybės.

    Šis Punktas yra svarbus aksesuaras pakeisti arba pakeisti savo nešiojama ar neveikia tie.jums tiesiog reikia imtis iš vidaus interjero(apima imobilaizeris ir atsakiklio lusto) nuo originalaus nuotolinio ir įdėti į mūsų atveju, nėra programavimo reikia.

    Į keyblade turi būti sumažinti, į savo vietinį atstovą ar kvalifikuotas šaltkalvis.Labiausiai locksmiths dabar teikia tokias paslaugas, ir už daug mažiau nei pardavėjo.

    Atkreipkite dėmesį, kad yra NE interjero (remote / electronics / atsakiklis žetonų / baterijos) vieneto viduje.

    Įmontuoti:

    Už SUZUKI grant Vitara

    Už SUZUKI Swift

    Už SUZUKI Liana

    Ir kiti modelio su tos pačios formos ir pagrindiniai tuščias...

    Svarbi Pastaba:

    1.Šis elementas nėra maža,ji yra tik nuotolinio klavišą " shell atveju pakeitimas.NĖRA interjeras (remote/electronics/atsakiklis lusto)vieneto viduje.

    2.Gauti peilis supjaustyti vietos spynų/pardavėją su jūsų originalaus.

    3.Priimti vidaus elektronų(apima imobilizavimo/atsakiklis lusto) nuo originalaus nuotolinio ir įdėkite juos į mūsų klavišą " shell,tada esate pasiruošęs!

    4.Nes vertus, matavimo,1-2mm/colių nukrypimo dydis yra bendras dalykas,prašome patikrinti savo dydį atidžiai prieš jus pirkti.

    5.Vaizdas yra realus produktas.Ne atsisiųsti iš interneto.Prašome palyginti savo klavišą " shell, įsitikinkite, kad jūsų prekės yra ta pati kaip mūsų produktą prieš perkant.

    Pakuotė:

    1 X Klavišą " Shell Be Logotipo

    Pastaba:

    1. Jei turite kokių klausimų prieš ar po jūsų pirkimo,prašome siųskite mums elektroninį laišką pirma,mes susisieksime su jumis per vieną darbo dieną Prašome turėti kantrybės.

    2. Jei galite pateikti užsakymą, pasirinkite pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant laivybos.Po apmokėjimo bus baigtas, mes atsiųsime elementą per 3-7 dienas.

    3. Dėl įvairių muitinės kartų įvairiose šalyse, mes negali garantuoti prekių pristatymo metu visų tarptautinių vežimų.

    4. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis.

    5. Jei jus tenkina mūsų prekės ir paslaugos,5 Žvaigždučių Teigiamų atsiliepimų bus dėkingi

    Žymos: GRANT VITARA, suzuki swift klavišą daug, bora durys, pagrindiniai suzuki sx4, spyruoklės suzuki sx4, klavišą "logan", pagrindiniai suzuki swift, gumos suzuki swift raktas, suzuki vitara, atveju klavišą suzuki.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai