Derva Miestelyje Pelėsis Plaunamas Daugkartinis Silikoninis Dėklas Pelėsių Netoksiška Liejimo Formų Už Miestelyje Dubenį Trinkelėmis Puodeliai Kilimėlis Derva Miestelyje Pelėsis Plaunamas Daugkartinis Silikoninis Dėklas Pelėsių Netoksiška Liejimo Formų Už Miestelyje Dubenį Trinkelėmis Puodeliai Kilimėlis Derva Miestelyje Pelėsis Plaunamas Daugkartinis Silikoninis Dėklas Pelėsių Netoksiška Liejimo Formų Už Miestelyje Dubenį Trinkelėmis Puodeliai Kilimėlis Derva Miestelyje Pelėsis Plaunamas Daugkartinis Silikoninis Dėklas Pelėsių Netoksiška Liejimo Formų Už Miestelyje Dubenį Trinkelėmis Puodeliai Kilimėlis Derva Miestelyje Pelėsis Plaunamas Daugkartinis Silikoninis Dėklas Pelėsių Netoksiška Liejimo Formų Už Miestelyje Dubenį Trinkelėmis Puodeliai Kilimėlis Derva Miestelyje Pelėsis Plaunamas Daugkartinis Silikoninis Dėklas Pelėsių Netoksiška Liejimo Formų Už Miestelyje Dubenį Trinkelėmis Puodeliai Kilimėlis

Derva Miestelyje Pelėsis Plaunamas Daugkartinis Silikoninis Dėklas Pelėsių Netoksiška Liejimo Formų Už Miestelyje Dubenį Trinkelėmis Puodeliai Kilimėlis "PASIDARYK pats" Amatų Dekoras

€5.97 €5.25
Yra sandėlyje
w14741

Dydis: Oval shape
Tipas Didmeninės: No
type1: "PASIDARYK pats" Crystal Epoksidinės Pelėsių
Pavadinimas: Silikono Saugojimo Dėklas Pelėsių
Rinkinys Tipas: No
Medžiaga: Epoksidinės pelėsių
Tipas: Silikono Saugojimo Dėklas Pelėsių
Modelio Numeris: Laikymo Dėklas pelėsių

  • Kulka Taškų:

    1、1. Premium Silikono: Pagamintas iš aukštos kokybės silicio gelio, saugus, labai lankstus, skaidrus, lengvai valomas ir daugkartinio naudojimo.

    2、2. Kelių priežasčių: Puikus, todėl dekoratyvinis dervos amatų, tokių kaip padėkliukai, papuošalai, kabančių papuošalų ir pan.

    3、3. Praktiškas ir Patvarus: Gali būti naudojamas su dauguma dervomis arba kitomis liejimo medžiagos, tokios kaip epoksidine derva, poliesterio derva, polimeras ir kitų molio.

    4、4. Lengva Demould: interjero formos, lygus, todėl lengvai demold po to, kai visiškai sukietintos, sumažinti poreikius, pjovimo ir poliravimo.

    5、5. Puiki Dovana: gerą dovaną šeimos nariams ir draugams.Kad gyvenimas skiriasi.

    Savybės:

    1. Premium Silikono: Pagamintas iš aukštos kokybės silicio gelio, saugus, labai lankstus, skaidrus, lengvai valomas ir daugkartinio naudojimo.

    2. Kelių priežasčių: Puikus, todėl dekoratyvinis dervos amatų, tokių kaip padėkliukai, papuošalai, kabančių papuošalų ir pan.

    3. Praktiškas ir Patvarus: Gali būti naudojamas su dauguma dervomis arba kitomis liejimo medžiagos, tokios kaip epoksidine derva, poliesterio derva, polimeras ir kitų molio.

    4. Lengva Demould: interjero formos, lygus, todėl lengvai demold po to, kai visiškai sukietintos, sumažinti poreikius, pjovimo ir poliravimo.

    5. Puiki Dovana: gerą dovaną šeimos nariams ir draugams.Kad gyvenimas skiriasi.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: silikonas

    Ovalo formos(apie): 21*9.5*2.4 cm/8.27*3.74*0.84 į

    Apvalios formos(apie): 13.5 x 2,5 cm/5.31*0.98 į

    Pakavimo Sąrašas:

    Pelėsių*1

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

    2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektas yra ir mums

    jūsų užsakymo numerį.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

    Žymos: daugkartinio naudojimo sauskelnes galima skalbti, didelis silikono dubenį pelėsių derva, silikono formos dervos lžūu, rasta geležinkelių dėklas, silikono formos dideli dubenys derva, medžiaga geležinkelių dėklas, kelnaitės trinkelės, galima skalbti, mestrual trinkelės, galima skalbti, sheldon marškinėliai, "vintage" sukti plokštelę.

  • Atsiliepimai (1)

    • Wetlookme

      It came quickly, thanks to the seller, in fact, not yet tried. As soon as I test-I'll add a review :)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai