1KW Naujos Energijos ir Vėjo Turbinų Generatorius/ DC reguliatorius parinktis 1KW Naujos Energijos ir Vėjo Turbinų Generatorius/ DC reguliatorius parinktis 1KW Naujos Energijos ir Vėjo Turbinų Generatorius/ DC reguliatorius parinktis 1KW Naujos Energijos ir Vėjo Turbinų Generatorius/ DC reguliatorius parinktis 1KW Naujos Energijos ir Vėjo Turbinų Generatorius/ DC reguliatorius parinktis 1KW Naujos Energijos ir Vėjo Turbinų Generatorius/ DC reguliatorius parinktis

1KW Naujos Energijos ir Vėjo Turbinų Generatorius/ DC reguliatorius parinktis

€521.42 €495.36
Yra sandėlyje
w146884

Modelis: GE-1000
darbinė temperatūra: (-40) - (80)
Magnetas medžiaga: NDFEB
Vardinė Įtampa: 24V/48V
Generatoriaus atveju: Liejimo aliuminio lydinys
Rato Skersmuo: 2.35 m
Geležtės Medžiaga: Sustiprintas stiklo pluoštu
Menčių Skaičius: 3
Nominalus vėjo greitis: 11m/s
Tipas: Vėjo Jėgainės Generatorius
Montavimo Bazės: Be Montavimo Bazės
Generatoriaus tipas: Trijų fazių, nuolatinių magnetų KINTAMOSIOS srovės sinchroninis generatorius
Nominali galia: 1000W
Modelio Numeris: GE-1000M5
Pradėti vėjo greitis: 3m/s

  • 1.Liejimo aliuminio lydinio kėbulas, kompaktiškas, mažai vibracijos

    2.Lengvas montavimas, vamzdžių ar jungės jungtis pasirinktinai

    3.Sutvirtintas stiklo pluošto mentės,suderinta su optimizuotas aerodinaminės formos ir struktūros,kurios didina vėjo energijos panaudojimas ir metinės produkcijos.

    4.Uodega priima mechaninė pokrypio technika, todėl išgyventi audra ir paleisti saugiai

    5.Patentuotas nuolatinio magneto kintamosios srovės generatorius su specialiųjų statoriaus,veiksmingai sumažinti sukimo momentas, gerai sutampa su vėjo ratas ir generatorius, ir užtikrina veikimą visa sistema.

    Prijungimo flanšo dydis Vėjo mokestis valdytojas Vėjo solar hybrid valdytojas 1. Aukščiausios karinės klasės komponentais užtikrina gaminio stabilumą. 2. Puikiai apsaugos funkcija, todėl sistema turi didesnį patikimumą. 3. Patikrinti ir nustatyti, visos operacijos parametrus, kaip ir reikalavimas iš LCD ekranas. 4. Įtampos ribojimo ir srovės ribojimas mokestis režimas užtikrina baterija geriausias įkrovimo būseną. 5. PWM tolygus iškrauti režimas, kuris dega energijos perteklių į sąvartyną apkrovimą ir baterijos įkrovimas per geriausios būklės.

    Produkto Modelis

    WWS 10 - 24-N00

    WWS10-48-B00

    Nominali Baterijos Įtampa

    24V

    48V

    Nominalus Vėjo Turbinos Įėjimo Galia

    1 kW

    1 kW

    Didžiausias Vėjo Turbinos Įėjimo Galia

    1.5 kW

    1.5 kW

    Vėjo Turbinų Stabdžių Dabartinis

    42

    21

    Vardinė Saulės Įėjimo Galia

    0.3 kW

    0.3 kW

    Kintama Įkrovimo Įtampa

    29V

    58V

    Matmenys (L x W x H)

    442×425 x 172 mm

    Valdymo Dėžutė:

    205×150×82 mm

    Dumpload Dėžė: 400 x 108 x 50 mm

    Neto Svoris

    10 kg

    Valdymo Dėžutė: 2.2 kg

    Dumpload Dėžė: 3.3 kg

    Vaizdo Režimas

    LCD

    Vaizdo Režimas

    Ventiliatorius

    Apsaugos Lygis

    IP20(Patalpų)

    Ramių Dabartinis

    ≤20 mA

    Gamybos Funkcijos

    Įkrovimas per mokestis; Įkrovimas per biudžeto įvykdymo patvirtinimo; saulės atvirkštinis apsauga; anti-reverse-prijungimo ir ryšio apsaugos; vėjo turbina per pasukti greitis apsauga; vėjo turbina per vėjo greitis apsauga; vėjo turbina per įtampos apsauga; vėjo turbina per srovės apsauga; rankinis stabdys apsauga; automatiškai stabdžių apsauga; apsaugos nuo žaibo.

    Aplinkos Temperatūra

    -20~+55℃

    Aplinkos Drėgmė

    0~93%,be kondensacijos

    Darbinis Aukštis

    Kaip 4000m Pacakages apima: 1pc Generatorius,Uodega; 1pc Centru; 1pc Kupolas; 3pcs Peiliukai; Varžtai ir veržlės; 1pc vėjo mokestis kontrolierius 1.Priklausomai nuo mūsų pažangių įrenginių ir patyrę inžinieriai, mes galime jus užtikrinti aukštos kokybės produktus kartu su protinga kaina.

    2.Mūsų aptarnavimas po pardavimo, taip pat saugo sekimo ir išsiųskite pranešimą, kai yra bet koks delsimas pristatymas.

    3.Kai gausite paketą, prašome atidarykite pakuotę ir patikrinkite, ar visi daiktai yra darbo geros būklės, prieš jums pasirašyti.Nereikia pasirašyti, jei prekės yra sugadintas,ir paprašyti pristatymo kompanija, kad "žala" sertifikatas Kitaip,mes neteikiame jokios garantijos ir grąžinimas.

    4.Kaina, kurią sumokėjo už punktas neapima jokių muitų mokesčių.Mūsų įmonė nevykdo peties jokių muitų į paskirties šalį.

    Q: Kodėl jūsų kainos ir taip mažos, yra šios kokybiškas prekes ir nauja?A: TAIP, jūs mokate GAMYKLOS KAINĄ!Parduodame naują prekės tiesiai iš gamyklos Azijoje.Štai kodėl mūsų kainos yra labai konkurencingos.Siekiant išlaikyti kokybės kontrolės ,mes asmeniškai tikrinti kiekvieno elemento, iki išsiuntimo.Visos prekės yra 100% nauji ir patikrinti.mechanizuotas gamybos ir pakankamai sandėlyje

    Žymos: 10kw dyzelinis generatorius, nuolatinės srovės generatoriaus 15kw, 1kw vėjo, magnetinis generatorius 1kw, kontroliuoti vėjo, controler vėjo turbinos, vėjo generatorius, de, duracell saulės generatorius, vėjo vandens generatorius, 1kw.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai