Led Šviesos Suderinamas su Lego 71016 Blokai Kūrėjas, Miesto Gatvės 16004 Simpsonų Kwik-E-Mart Led Šviesos Suderinamas su Lego 71016 Blokai Kūrėjas, Miesto Gatvės 16004 Simpsonų Kwik-E-Mart Led Šviesos Suderinamas su Lego 71016 Blokai Kūrėjas, Miesto Gatvės 16004 Simpsonų Kwik-E-Mart Led Šviesos Suderinamas su Lego 71016 Blokai Kūrėjas, Miesto Gatvės 16004 Simpsonų Kwik-E-Mart Led Šviesos Suderinamas su Lego 71016 Blokai Kūrėjas, Miesto Gatvės 16004 Simpsonų Kwik-E-Mart Led Šviesos Suderinamas su Lego 71016 Blokai Kūrėjas, Miesto Gatvės 16004 Simpsonų Kwik-E-Mart

Led Šviesos Suderinamas su Lego 71016 Blokai Kūrėjas, Miesto Gatvės 16004 Simpsonų Kwik-E-Mart " Žaislai( šviesos su Baterija langelį)

€80.07 €48.04
Yra sandėlyje
w14685

Kilmės: KN(Kilmės)
Funkcijos 2: Kalėdų dovana, dovana, žaislai vaikams gimtadienio dovana žaislas, Žaislai Vaikams
Sertifikavimo: 3C
Plastiko Bloko Forma: Savaiminio Fiksavimo Plytos
Medžiaga: Plastikiniai
Tipas: Blokai
Funkcijos 1: Statybos Žaislas "PASIDARYK pats" Žaislas Švietimo Žaislas Elektroninių Žaislų Modelis Žaislai
Įspėjimas: negalima valgyti
Brūkšninis kodas: No
Lytis: Unisex
Amžius: > 6 metų
Funkcijos 3: Tik LED Šviesos Rinkinys su Baterija, dėžutė
Plastiko Tipas: ABS
3C: Sertifikatas
Modelio Numeris: Led Šviesos Lego 71016

  • Led Šviesos Lego 71016 Blokai Kūrėjas, Miesto Gatvės Suderinama 16004 Simpsonų Kwik-E-Mart " Žaislai( šviesos su Baterija langelį)

    Elemento Tipas : Tik LED Šviesos Rinkinys su Baterija, dėžutė

    Jei Reikia Instrukcijų Failas ,Prašome Susisiekti Su Mumis.

    Svarbi Pastaba: Tai Yra Led Apšvietimas Rinkinys su Baterija, dėžutė Tik .Visi Pastato Blokus Nustatyti Rodoma Atvaizdai Ir Vaizdo Įrašai Yra Tik Apšvietimo Šou, Neturi Būti Pastato Pavyzdį.

    Produkto Pavadinimas : Kwik-E-Mart #71016 P67 Prekės NR. : 36622 Svoris : 0.2000 kg = 0.4409 lb = 7.0548 oz Kategorija : PASTATŲ ŠVIESOS Žymė : 71016 , Kwik-E-Mart " Brand : Vonado Vonado už LEGO Apšvietimo Rinkiniai pateikti lengvai LEGO ventiliatoriai pritaikyti savo modelius, naudojant LED žibintus.Su išsamiai,žingsnis po žingsnio instrukcijas, knygų,kiekvienas gali įsižiebti savo LEGO rinkinį.Visos mūsų rinkiniai yra plug and play " - ne elektronikos žinių reikia!ATKREIPKITE DĖMESĮ: ŠIS RINKINYS YRA LED APŠVIETIMO KOMPLEKTAS TIK.VISI LEGO RINKINIAI RODOMA ATVAIZDUS IR VAIZDO įrašus, PARDUODAMOS ATSKIRAI.Rinkinys Apima (Be Baterijos) 7 x LED Juostelės Žibintai, 10 x Balta 30cm Dot Apšvietimas 1 x Mirksi Balta 30cm Dot Šviesos 3 x Mirksi Raudona 30cm Dot Apšvietimas 4 x 15cm Balta Dot Apšvietimas 2 x Mirksi Balta 15cm Dot Apšvietimas 2 x 12-uosto Plėtros tarybų 1 x 8-uosto Plėtros Valdybos 1 x Plokščią Bateriją (Reikia 2x CR2032 baterijos) 1 x Baterija (Reikia 3x AA baterijos) 10 x x x x x Klijų kvadratų Kai Asorti už LEGO vienetų surinkimo

    Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.

    Didmeninė,mes siūlome nuolaida.

    Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

    Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

    Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

    1. Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus.

    2. Visi mokėjimo būdai per saugumo mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

    3. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po to užsakymą.

    1. Užsakymai yra tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimo.

    2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas, Pls patikrinkite, ar jūsų adresas turi sutapti su jūsų gavėjo adresas.

    3. Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis.Ypač per atostogų sezoną.

    4. Jei negavote kad per 60 dienų nuo mokėjimo, pls susisiekti su mumis.Prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčą.Mes bus stebėti, laivybos informacija ir atsakyti jums kuo greičiau.

    Gerbiami pirkėjas,Dėkoju, kad pirkote ir ateina vėl !

    Mes stengiamės išspręsti problemą ir tikiuosi, kad jūs turite gerą prekybos nuotaika mūsų parduotuvėje

    1.Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos,prašome imtis minutę palikti mums teigiamų atsiliepimų with5 žvaigždės.

    2.Jei turite kokių nors problemų su užsakymu , Prašome susisiekti su mumis firstbefore atidarykite disputeand palikti neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.

    3.Jei jums pasidalinti savo gaminį įsigyti ir parodyti gaminio nuoroda yourSNS ar Facebook, Mes taip pat suteiks jums nuolaidą arba dovaną kitam užsakymui.

    Žymos: paveikslas lego simpsonai, blokuoti statyti, citi lego, "lego" creator statybos, "lego" street view", namas simpson lego, "lego" simpsonai mūrinis, bart simpson, "lego" bart simpson, big bang theory sheldon.

  • Atsiliepimai (1)

    • Qwerty Qaz3058

      Well reçu

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai