UiiSii HiFi HI-RES Super Bass Žaidimas Ausies Ausinės su Garsumo Reguliavimas Triukšmo Panaikinimo, Skirta UiiSii HiFi HI-RES Super Bass Žaidimas Ausies Ausinės su Garsumo Reguliavimas Triukšmo Panaikinimo, Skirta UiiSii HiFi HI-RES Super Bass Žaidimas Ausies Ausinės su Garsumo Reguliavimas Triukšmo Panaikinimo, Skirta UiiSii HiFi HI-RES Super Bass Žaidimas Ausies Ausinės su Garsumo Reguliavimas Triukšmo Panaikinimo, Skirta UiiSii HiFi HI-RES Super Bass Žaidimas Ausies Ausinės su Garsumo Reguliavimas Triukšmo Panaikinimo, Skirta UiiSii HiFi HI-RES Super Bass Žaidimas Ausies Ausinės su Garsumo Reguliavimas Triukšmo Panaikinimo, Skirta

UiiSii HiFi HI-RES Super Bass Žaidimas Ausies Ausinės su Garsumo Reguliavimas Triukšmo Panaikinimo, Skirta "Android" / "Iphone"

€31.89 €24.24
Yra sandėlyje
w146169

Stilius: Ausis
Jungtys: 3.5 mm
Skaičius Vairuotojai: 4
Prekės Pavadinimas: UiiSii
Belaidžio Tipas: NĖRA
Kilmės: KN(Kilmės)
Jautrumas: 107dBdB
Su Mikrofonu: Taip
Funkcija: Įprastas Darbo, Palaiko muzikos, Triukšmo Panaikinimo
Sistema: "Android" / " Windows Phone / iOS
Aliexpress Parduotuvė: E-Mall UiiSii Store (Parduotuvė No. 2167052)
Paramos PROGRAMĄ: No
Patekimo į rinką laikas: 2019
Aktyvus Triukšmą Slopinantis: Taip
Su Garso Valdymas: Taip
Komunikacijos: Laidiniu
Kištuko Tipas: L Lenkimo
Naudoti: Mobiliųjų Telefonų, MP3, Sportas
Linijos Ilgis: 1.2 mm
Vocalism Principas: Dinamiškas
Paramos Apt-x: No
Atsparumas: 22ΩΩ
Atsparus vandeniui: No
Modelio Numeris: UiiSii 2DD+1Ba
Parama Atminties Kortelės: No
Garso Valdymas: Taip
Yra bevielis: No
Valdymo Mygtukas: Taip

  • Galingas dviejų Dinaminių Vairuotojams:Siurbliai iš giliausių bass rekordines aukštumas padidinti puikus garsas su aukštos definitionand Išskirtinis paieška technologijos triband aišku,natūralus,unikalus aptikimo technologija slopina aukšto dažnio trikdžių.Izoliuoja Triukšmą:120°įstrižai ausyje nešioti yra priimtas.ir didelio lankstumo spenelių-klasės silikono gali geriau izoliuotų triukšmą.saugus tinkami, kad laimėjo\'t nukristi.Garso Valdymas su Mic:Lengvai reguliuoti garsumą.Garso kabelį su " drive-by-wire Stereo ausinės su mikrofonu pastatytas ant ausinių.Galite hands-free ragina eiti su neperšlampama danga.Ergonomika ir minkštas dizainas:pasviręs kampu ausų detalės natūraliai rungtynės ausies kanalai.An avant lygio,stilinga išvaizda yra sukurta su paprasta, sklandžiai kreivė ir turtinti, šiuolaikinės formos.Įvairaus dydžio papildomų eartips: 3 rinkinius įtraukta ausinių patarimai dydžių užtikrinti tinkamą tinka visiems.Jie\'re patogiau ir mažiau tikėtina, kad iškristi, išlaisvinant jums mėgautis savo muzikos.Gamintojas : UiiSii

    Parametrai:

    1. Varža: 22Ω

    2. Jautrumas: 107dB

    3. Kabelis: 120cm

    4. Keitiklio Principas: Dual Dynamaic Ratai.

    5. Sertifikavimas: CE, FC, ROHS Sertifikavimo

    Susiję Recomment

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3) Jei jūs ca ne kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos.

    Žymos: ausų uiisii, yi, hi res ausyje, lz hifi, mpow laidinio ausines., inear ausinės, daug laidas ausinės, kabelio fiio, audio hi res, "iphone" piktogramos "android".

  • Atsiliepimai (4)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai