10VNT Vyrų Seksualus Modalinis Apatiniai Boxer Kelnaitės apatinės Kelnės Dydis M - XXL Rinkinys NR. AE-001-1 10VNT Vyrų Seksualus Modalinis Apatiniai Boxer Kelnaitės apatinės Kelnės Dydis M - XXL Rinkinys NR. AE-001-1 10VNT Vyrų Seksualus Modalinis Apatiniai Boxer Kelnaitės apatinės Kelnės Dydis M - XXL Rinkinys NR. AE-001-1 10VNT Vyrų Seksualus Modalinis Apatiniai Boxer Kelnaitės apatinės Kelnės Dydis M - XXL Rinkinys NR. AE-001-1 10VNT Vyrų Seksualus Modalinis Apatiniai Boxer Kelnaitės apatinės Kelnės Dydis M - XXL Rinkinys NR. AE-001-1 10VNT Vyrų Seksualus Modalinis Apatiniai Boxer Kelnaitės apatinės Kelnės Dydis M - XXL Rinkinys NR. AE-001-1

10VNT Vyrų Seksualus Modalinis Apatiniai Boxer Kelnaitės apatinės Kelnės Dydis M - XXL Rinkinys NR. AE-001-1

€26.21 €21.49
Yra sandėlyje
w145950

Seksualinio Pobūdžio: No
Nepadori Nuotrauka: No
Apatinės Kelnės & Boksininkai: Kelnaites
Medžiaga: Modalinis
Prekės Pavadinimas: Onagago
Lytis: VYRAI
Modelio Numeris: AE-001-1
Modelio Tipas: Kietas
Multi Print: Siųsti sumaišykite spausdinti
Apie dydis: Prašome pasirinkti 1 arba 2 didesni, nei jūs dėvėti dydis
spalva: Kaip Foto Mens Kelnės
Žymės tipą: Gumos Žymeklį vyriškos apatinės kelnės

  • 10VNT Vyrų Seksualus Modalinis Apatiniai Boxer Kelnaitės apatinės Kelnės Dydis M - XXL Rinkinys NR. AE-001-1

    Savybės: Super elastinga oda-draugiškas orui Kvėpuoti audiniai Spausdinti juosmens kelnes Kovoti drabužiai, drėgmės wicking Subtilus odos draugiškas, neeilinis jausmas

    Apatinės Kelnės & Boksininkai:Kelnaites

    Modelio Tipas:Spausdinti

    Medžiaga:Medvilnė, Modalinis

    Modelio Numeris:VYRŲ trumpikes

    vyrai bikini kelnaitės:mens Boksininkas apatiniai

    vyrų apatinis trikotažas trumpikės:vyriškos trumpikės

    vyrai bikini underwear:vyriškos kelnaitės

    vyrams šortai:vyrų apatinis trikotažas

    sexy kelnaitės vyrams:vyrai boksininkų apatiniai

    seksualus apatinis trikotažas vyrams:didelis mens pagal pantie

    Tegus dydis(Azijos Dydis)

    Patarimai:

    1 .Prekės yra Azijos dydžių, 2 3 dydis mažesnis nei JAV dydžio, todėl įsitikinkite, kad patikrinti šių dydžio diagramos prieš perkant .

    2.Prašome leisti 1-2 cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

    3. Dėl apšvietimo ir rodyti, ten bus šiek tiek spalvų skirtumas, prašome suprasti,

    Pakuotė:

    10x VNT Naujos Prekės Boksininkai

    1x Nemokamai OPP paketas

    Apie MUS

    1. Klientų pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis tikslas.Mes tikime, kad mūsų prekės yra todėl, neįvykdyti.Visi produktai yra kokybė patikrinta.Jie yra nauji ir geros būklės, kai jie siunčiami mūsų klientams.Esame įsitikinę, jums bus laimingas su jūsų Pirkti.

    2. Jei gaminys yra sugedęs ar žalą, atvykus arba neteisingą produkto pristatymas, prašome susisiekti su mumis iš karto.Grįžta priimti per 14 dienų nuo pristatymo datą ir prekė turi būti originalioje naujas būklės, dėvėti ar kokiu nors būdu pakeisti su pridedama tags & wrap.Kitaip spręsti, yra galutinė.Grįžti laivyba turi sumokėti pirkėjas.

    3. Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei turite kokių nors problemų/klausimų/problemų.Mums bus malonu išspręsti bet kokias problemas, jums gali turėti nuoširdžiu ir palankiu būdu.

    4. Mes vertiname jūsų Postive Atsiliepimus, ir bus daryti tą patį grįžti.Nepalikite neigiamų atsiliepimų, be pirmoji ryšių su jav.Prašome leisti max 2 darbo dienas mums atsako.

    KLIENTŲ PASITENKINIMAS

    Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.MOKĖJIMO

    Yra daug mokėjimo būdų galima rasti www.eatin.lt pavyzdžiui, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai,alipay ir kt .Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Alibaba, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.PRISTATYMAS

    Pristatymo kaina: dauguma mūsų produktas yra nemokamas pristatymas .Jei jūs turite reikalavimo pasirinkti pristatymo būdą jai gali prireikti papildomos laivybos mokestis.

    GRĄŽINIMO POLITIKA

    Jei turite bet kokių klausimų apie prekę prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, maniau, mes galime rasti išeitį kartu.ATSILIEPIMAI

    Kai jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.

    Jei problema atsiranda, nedelsdami susisiekite su mumis naudodami bet kokį el. pašto prašymą.Tiesiog susisiekite su mumis naudodami "Užduoti pardavėjui klausimą" link "eBay".

    Mūsų tikslas yra atsakyti į visus klientų laiškus per tą pačią darbo dieną.Atsakingas ir Prieinama.Mūsų Klientų Aptarnavimo skyrius padės atsakyti į jūsų laiškus per 24 valandas .Jei turite klausimų, prašome nedvejodami rašykite mums arba paspaudę ant kontaktinio pardavėjo nuorodą .Klientų Aptarnavimo laikas pirmadienis - šeštadienis nuo 9am - 9pm Pekino Standartinis Laikas.

    Prašome nepalikite nagative/neutralų atsiliepimą be ryšio

    Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

    Žymos: vyrai slydimo maudymosi kostiumėliai, boksininkas, vyrų kūno apatiniai modalinis, g-string varpos, trumpikės vyrams, rinkinys kelnaitės vyrams, apatinis trikotažas vyrams, seksualus rinkinys, karšto vyrai, juosmens seksualus apatiniai xxl, vyras apatiniai.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai