Naujas Atvykimo 925 Sterlingas Sidabro Stud Auskarai Su Kubinis Cirkonis Girl Inkaro Auskarai E2166 Naujas Atvykimo 925 Sterlingas Sidabro Stud Auskarai Su Kubinis Cirkonis Girl Inkaro Auskarai E2166 Naujas Atvykimo 925 Sterlingas Sidabro Stud Auskarai Su Kubinis Cirkonis Girl Inkaro Auskarai E2166 Naujas Atvykimo 925 Sterlingas Sidabro Stud Auskarai Su Kubinis Cirkonis Girl Inkaro Auskarai E2166 Naujas Atvykimo 925 Sterlingas Sidabro Stud Auskarai Su Kubinis Cirkonis Girl Inkaro Auskarai E2166 Naujas Atvykimo 925 Sterlingas Sidabro Stud Auskarai Su Kubinis Cirkonis Girl Inkaro Auskarai E2166

Naujas Atvykimo 925 Sterlingas Sidabro Stud Auskarai Su Kubinis Cirkonis Girl Inkaro Auskarai E2166

€6.20
Yra sandėlyje
w145014

Auskarai Tipas: Stud Auskarai
Stilius: Madinga
Metalų Tipas: SIDABRINĖ
Prekės Pavadinimas: Fantastinis Drakonas
Bauda ar Mados: Mados
Lytis: MOTERIS
Formos\modelis: inkaras
Atgal Rasti: Push-atgal
Elemento Tipas: Auskarai
Medžiaga: Kubinis Cirkonis
Modelio Numeris: E2166

  • Pristatymas: "Nemokamas Pristatymas" daiktų bus paskelbtas taip, kaip jums pasirinkti, kaip įprasta,daiktai gali būti patikrinti ir vikšriniai internete.Ir mes išsiųsime pagal EMS arba DHL jei perkate ne mažiau kaip 120dollar iš viso.Grąžinimo politika: mes padarysime viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime.

    Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.

    Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

    Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.

    Gavęs elementus mes grąžinsime jums nedelsiant.

    Žymos: skriemulys, v diržo 20mm, skriemulys, lubų lytis, skriemulys shimano dlx, skriemulys 90 dantų 5m, skriemulys, medinės ranka, skriemulys ahimano 105, skriemulys didelis pleišto, skriemulys gelbėjimo dvyniai, skriemulys ištraukiama.

  • Atsiliepimai (1)

    • Vladisslav Miron

      They're very pretty, the only thing that's very small, I expected a little bigger. But beautiful and have arrived very quickly

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai