18cm /7.09 Ilgai Plain & Petnešomis Modelis Balkonas & Sodas iš Viršaus į Apačią Bendr. Tiesiai Blokinis Balustrade Geležinkelių Betono Sluoksnį 18cm /7.09 Ilgai Plain & Petnešomis Modelis Balkonas & Sodas iš Viršaus į Apačią Bendr. Tiesiai Blokinis Balustrade Geležinkelių Betono Sluoksnį 18cm /7.09 Ilgai Plain & Petnešomis Modelis Balkonas & Sodas iš Viršaus į Apačią Bendr. Tiesiai Blokinis Balustrade Geležinkelių Betono Sluoksnį 18cm /7.09 Ilgai Plain & Petnešomis Modelis Balkonas & Sodas iš Viršaus į Apačią Bendr. Tiesiai Blokinis Balustrade Geležinkelių Betono Sluoksnį 18cm /7.09 Ilgai Plain & Petnešomis Modelis Balkonas & Sodas iš Viršaus į Apačią Bendr. Tiesiai Blokinis Balustrade Geležinkelių Betono Sluoksnį 18cm /7.09 Ilgai Plain & Petnešomis Modelis Balkonas & Sodas iš Viršaus į Apačią Bendr. Tiesiai Blokinis Balustrade Geležinkelių Betono Sluoksnį

18cm /7.09 Ilgai Plain & Petnešomis Modelis Balkonas & Sodas iš Viršaus į Apačią Bendr. Tiesiai Blokinis Balustrade Geležinkelių Betono Sluoksnį

€23.98
Yra sandėlyje
w144674

Rėmas Medžiaga: Plastikiniai
modelis: Trikampis & Užuolaidų
Savybės: Pasidalino Top & Bottom
Naudojimas: Blokinis Baluster
Medžiaga: ABS
Slėgio Apdorotų Medienos Tipas: Gamta
Modelio Numeris: SJ-1801~CL-1802
Privalumas: Kaštų Taupymo
Prašymas: Sodo Ir Balkonu
spalva: off white
Kilmės: KN(Kilmės)
Aprašymas: 18cm Plotis
Funkcija: Atsparus vandeniui
Tipas: Aptvarai, Grotelės & Vartai
Rėmo Apdaila: Nedengti

  • Užsakymo Pateikimas

    1. Prašome palikite savo VARDĄ, pavardę, telefono numerį, paso informacija (rusijos draugai) ir mokesčių informacija (Brazilija draugai), kai jūs pateikiate užsakymą.Su kurjerių reikia thenm susisiekti su jumis, kai jie padaryti pristatymo ar turime jums patvirtinimą, po to, kai mes gauti užsakymų. 2. Apskritojo dangteliai yra naudojami palikti skyles, kad prisijungia prie baluster viršūnes, palikite juos į tinkamą erdvę pagal savo poreikius.JIE YRA NAUDOJAMI NUSTATYTI TARPAI TARP BALUSTERS, KAD SAUGOS JAUNAS AMŽIUS YRA LABAI SVARBU..

    Matmenys

    Pastabos: bėgiai, šis ryšys yra padaryta metrų.

    Sagties Tvirtinimo

    Tik rotacija sagtys, jūs galite surinkti arba atskiras pelėsių, lengva pasivyti ir efektyvaus statybos.Pastabos: 1. Prašome užsegamas sagtys MAŽESNIŲ pabaigos. 2. Plastikas gali dėvėti kaip dienų eiti, jei jums rasti, kad sagtys neveikia, prašome naudoti plieno vielos arba M8 varžtus tvirtinimo.

    Statybos

    1. Prašome teptuku pelėsių išleisti interjero pelėsių, ji suteiks sklandų demolding ir apsaugoti pelėsių sienos. 2. Prašome nukentėjo pelėsių gentlely su plastiko plaktukas, po to, kai jūs pour betono /cemento. 3. Prašome vandens, pelėsių, prieš pradėdami nuo pelėsių. 4. Betono/ matar NEGALI padengti iki kepurės, nes jie yra naudojami montuojant balusters. 5. PIRMIAU PROCESAI yra labai svarbus ilgesnį pelėsių tarnavimo laiką.PRIMINIMAS: PRAŠOME NE VISIŠKAI MESTI CEMENTAS Į FORMĄ.MAX GYLIS MES SIŪLOME, KURIEMS YRA APVALIOS PLASTIKINĖS KEPURĖS.

    Apie Mus

    10+ metų patirtis statybos pelėsių gamybos ir visą kolekciją pelėsis, mes esame įsitikinę, kad galime suteikti jums vieno langelio sustojimo ir išspręsti visus klausimus.Mes negalime garantuoti, kad pelėsis gali būti naudojamas daugiau nei 1000times arba 10+ metų.Bet mes esame įsitikinę, kad mes siūlome priimtiną kainą su geriausios kokybės.

    Žymos: romos stulpelio, durų sodas, rugpjūtis, pelėsių romos, pažaboti sodas, sodas, privatumo, balkonas vazonas, sienos sodas, sodo kablys, fenc.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai