Naujas Motociklo Striukė Motociklo Striukė Su Nuimamas Linijinės Ir Apsaugos Pavara, Anti-rudenį Ir Šiltas Motociklo Striukė Naujas Motociklo Striukė Motociklo Striukė Su Nuimamas Linijinės Ir Apsaugos Pavara, Anti-rudenį Ir Šiltas Motociklo Striukė Naujas Motociklo Striukė Motociklo Striukė Su Nuimamas Linijinės Ir Apsaugos Pavara, Anti-rudenį Ir Šiltas Motociklo Striukė Naujas Motociklo Striukė Motociklo Striukė Su Nuimamas Linijinės Ir Apsaugos Pavara, Anti-rudenį Ir Šiltas Motociklo Striukė Naujas Motociklo Striukė Motociklo Striukė Su Nuimamas Linijinės Ir Apsaugos Pavara, Anti-rudenį Ir Šiltas Motociklo Striukė Naujas Motociklo Striukė Motociklo Striukė Su Nuimamas Linijinės Ir Apsaugos Pavara, Anti-rudenį Ir Šiltas Motociklo Striukė

Naujas Motociklo Striukė Motociklo Striukė Su Nuimamas Linijinės Ir Apsaugos Pavara, Anti-rudenį Ir Šiltas Motociklo Striukė

€57.85 €44.54
Yra sandėlyje
w144170

Medžiaga: Poliesteris & Medvilnės
Funkcija: raštas
Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: 05-MC-2002
Prekės Pavadinimas: MOTOCENTRIC
Lytis: VYRAI

  • Savybės:

    1. Built-in, nuimamas saugos apsaugos priemonės: Kartu su charakteristikos motociklo sporto šakų, jis tinka ir žmogaus jojimo judėjimo kelio, su built-in, nuimamas pagalvėlės pečių, alkūnės pagalvėlės, atgal pagalvėlės, krūtinės pagalvėlės, antkelius, atsparumas didelio stiprumo poveikį, iš visų pusių apsaugoti jūsų saugumui.

    2. Reguliuojamas lankstumas: Drabužius kampai hoopas&linijos, rankovių sagčių, reguliuojamas įtampa, siekiant patenkinti poreikius ir dauguma žmonių, riebalų ar plonas.Rankogalių užtrauktukas + lankai&linijos dizainas, vėjo ir atsparus vandeniui, lengvai ir greitai užsidėti ir atidėti drabužius.

    3. Nuimamas vidinis įdėklas: vidinis linijinės yra įrengta su slankiosiomis užtrauktukų, kurie gali rinkti temperatūrą ir palaikyti šiltą žiemą, atsižvelgiant į aplinkos pokyčius ir asmeninius poreikius.Vasarą, pašalinti šiltas, vidinis linijinės, siekiant pagerinti oro pralaidumą, tinka visais metų laikais.Puikus apsaugos įranga, skirta žiemos ir vasaros.

    4. Aukštos kokybės medžiaga: Pagamintas iš 600D vandeniui atsparus Oxford medžiaga, kuri veiksmingai apsaugo nuo lietaus vandeniui skverbtis.Poliesterio tinklelio, tuščiaviduriai pamušalas, kelis konvekcijos angos į apyvartą, paspartinti vidaus ir išorės oro srautas.Užtrauktukas kontrolės atidarymo ir uždarymo, kuris gali būti naudojamas pagal faktinius poreikius.Pasirinktas aukštos kokybės užtrauktukų, testuojami kelis kartus, lengvai patraukite ir patvarus.Intymi siuvimo dizainas sėdmenų.

    5. Žmogiškas dizainas: Visų pusių didelio ryškumo šviesą atspindinčios juostelės dizainas, padidinamas kelionių saugumas, naktį ir prasto apšvietimo aplinkoje.Bendras organų kartus dizaino, tinka žmogaus kūno judėjimo, daugiau nemokamai važiuoti, patogus ir ne stora.

    Specifikacija:

    pavadinimas: Neperšlampamą ir Šiltą Dviračių Viršų

    Modelis: 05-MC-2002

    Spalva: juoda ir balta raudona

    Medžiaga: 600D vandenį atstumiantis Oksfordo audinys + 100% poliesteris vidinis akies

    Savybės: galima visais metų laikais (nuimamas linijinės/užtrauktuką angos)

    Atspindinčias juostas: 8 vietose, ant pečių, krūtinės, žasto ir atgal

    Šonuose: 6 iš viso, priekiniai pečių, dilbių ir atgal

    Reguliuojamas: hoopas&kilpos ties rankogaliais / rankovės sagtis /juosmens hoopas&loop

    Nuimamas apsauginis pavara: pečių apsaugas × 2, alkūnių apsaugas × 2, krūtinės apsaugas × 2, nugaros apsaugas × 1

    Pakavimo Sąrašas:

    1*Motociklo Striukė

    Pastaba:

    1. Skalbimo rekomendacijos: Sausas, švarus, esant 30 laipsnių vandens temperatūrą, be amoniako, balinimo, nr. lyginimo, ne mašina plauti, pakabinti, kad išdžiūtų.

    2. Dėl vadovo matavimo, gali būti šiek tiek tolerancijos, nuoroda tik.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

    2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektas yra ir mums

    jūsų užsakymo numerį.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

    Žymos: striukė moterims, alpinestar, motociklo odinė striukė rock, motociklas motociklo striukė, akių jojimo striukės motociklas, komine striukė pardavimas, baikerių striukė vyras, kūno šarvai, spidi motociklo striukė, šampūnas muilas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai