3.5 mm Žaidimų ausinės In Ear Stereo Muzikos laisvų rankų įrangą, Triukšmo, Išskiriant Ausinės su Mikrofonu Dinamišką Dvigubos Vairuotojo Ausinių 3.5 mm Žaidimų ausinės In Ear Stereo Muzikos laisvų rankų įrangą, Triukšmo, Išskiriant Ausinės su Mikrofonu Dinamišką Dvigubos Vairuotojo Ausinių 3.5 mm Žaidimų ausinės In Ear Stereo Muzikos laisvų rankų įrangą, Triukšmo, Išskiriant Ausinės su Mikrofonu Dinamišką Dvigubos Vairuotojo Ausinių 3.5 mm Žaidimų ausinės In Ear Stereo Muzikos laisvų rankų įrangą, Triukšmo, Išskiriant Ausinės su Mikrofonu Dinamišką Dvigubos Vairuotojo Ausinių 3.5 mm Žaidimų ausinės In Ear Stereo Muzikos laisvų rankų įrangą, Triukšmo, Išskiriant Ausinės su Mikrofonu Dinamišką Dvigubos Vairuotojo Ausinių 3.5 mm Žaidimų ausinės In Ear Stereo Muzikos laisvų rankų įrangą, Triukšmo, Išskiriant Ausinės su Mikrofonu Dinamišką Dvigubos Vairuotojo Ausinių

3.5 mm Žaidimų ausinės In Ear Stereo Muzikos laisvų rankų įrangą, Triukšmo, Išskiriant Ausinės su Mikrofonu Dinamišką Dvigubos Vairuotojo Ausinių

€19.13 €13.39
Yra sandėlyje
w143648

Atsparus vandeniui: No
Jungtys: NĖRA
Kištuko Tipas: L Lenkimo
Prekės Pavadinimas: docooler
Valdymo Mygtukas: No
Modelio Numeris: V6
Sertifikavimo: NĖRA
Vocalism Principas: Kita
Aktyvus Triukšmą Slopinantis: Taip
Paramos PROGRAMĄ: No
laisvų rankų įranga: žaidimų ausinės su mikrofonu
Stilius: Ausies Kabliuko
Komunikacijos: Laidiniu
Linijos Ilgis: 1,5 mm
Ausinių: laidinių ausinių 3,5 mm žaidimų ausinės ausinių ausų
žaidimų ausinių: 3.5 mm ausinių žaidimų,Stereo ausinių
Funkcija: Sportas
Parama Atminties Kortelės: No
Kilmės: KN(Kilmės)
Yra bevielis: No
Su Mikrofonu: Taip
Belaidžio Tipas: NĖRA
Jautrumas: 90±3dBdB
Atsparumas: 16ΩΩ
Garso Valdymas: Taip

  • 3.5 mm Žaidimų ausinės In Ear Stereo Muzikos laisvų rankų įrangą, Triukšmo, Išskiriant Ausinės su Mikrofonu Dinamišką Dvigubos Vairuotojo Ausinių

    V6 žaidimų ausinių siūlo jums galutinis malonumą, stilių, komfortą ir klausymo malonumą.Savo ausyje dizainas labai užtikrina puikią aplinkos triukšmo slopinimas ir suteikia jums puikią garso kokybę.Ji suteikia optimalų malonumą, klausydamiesi muzikos ar žaisti žaidimus.

    Savybės:

    Dual Pikapas Mikrofonai:

    Nuimamas ir reguliuojamas ilgai Mikrofonas ir in-line Mikrofonas pasiimti garsai, turintys didelį jautrumą ir sumažina foninį triukšmą geresnio žaidimo pokalbiai.

    Du Kartus Dinaminiai Veiksniai:

    Ateina su vieno aukšto tono tarimas vairuotojas ir vienas žemų dažnių vairuotojas, du kartus dinamiška struktūra pristatymo nuostabi garso kokybė, galintys įvairių žaidimų.

    Patogūs Drabužiai:

    Lengvi in-ear žaidimų ausinės su keturių porų silikoniniai ausų kepurės užtikrina patogūs dėvėti ir puikus garso izoliaciją.Ausies kabliuko dizainas leidžia stabiliai dėvėti.

    Stiprus Suderinamumas:

    Tinka išmanusis telefonas, nešiojamas, už PS4, Nauji XBOX VIENAS ir kitų garso prietaisų, su 3,5 mm uosto.1 2 splitter cable, ji taip pat gali dirbti su Darbalaukio KOMPIUTERIO.

    Eilės Valdymas:

    Įrengtos trys mygtukai-line kontrolės, lengva kontroliuoti žaidimo / pristabdymas muzikos, kitas / ankstesnis takelis, atsakydamas / balso, tūris +/-.

    Techniniai duomenys:

    Modelio Numeris: V6

    Tipas: dviejų Dinaminių Vairuotojai In-ear Ausinės

    Driver Unit: 9mm+6mm

    Dažnio Atsakas: 20-20000Hz

    Varža: 16 Ω

    Jautrumas: 90±3dB

    Kištuko Pin: 3.5 mm 4Pin Stereo Auksu

    Mikrofonas: Taip

    Medžiaga: Plastikas

    Spalva: Mėlyna

    Kabelio Ilgis: Apytiksl. 1.5 m / 4.92 ft

    1 2 Laido Ilgis: 1.0 m / 3.28 ft

    Ausinių Svoris: Apytiksl. 23g / oz 0.83

    Pakuotės Dydis: Apie. 19.0 * 11.2 * 3.8 cm / 7.48 * 4.41 * 1.49 į

    Pakuotės Svoris: Apytiksl. 146g/ 5.14 oz

    Paketų Sąrašo:

    1 * V6 Ausinių

    1 * Nuimamas Mikrofonas

    3 * Porų Ausų Kepurės

    1 * 1 2 Audio Kabelis

    1 * Naudojimo Instrukcija

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    8. Pristatymo Terminas:

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

    3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.eatin.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

    2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.eatin.lt!

    Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

    Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

    Žymos: ausines dual vairuotojas, dinaminis doul vairuotojo ausinių, dvigubos vairuotojo ausinių mmcx, dual sony ausinės, inear ausinės, dvigubos vairuotojo, olly dual vairuotojo ausines, garsiakalbiai, ausinių vairuotojas, dviguba išvestis ausinių, ausies stebėti ausines dual vairuotojas, acer ausinių vairuotojas.

  • Atsiliepimai (1)

    • Musicmusicgirly

      item as described

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai