Virtuvės Ir Vonios Reikmenys, Nerūdijančio Plieno Drenažo Stovo Kabantys Krepšelį Punch-nemokamai stalčiuko Rpg Stovo Maišytuvo, Praustuvo Lentyna Virtuvės Ir Vonios Reikmenys, Nerūdijančio Plieno Drenažo Stovo Kabantys Krepšelį Punch-nemokamai stalčiuko Rpg Stovo Maišytuvo, Praustuvo Lentyna Virtuvės Ir Vonios Reikmenys, Nerūdijančio Plieno Drenažo Stovo Kabantys Krepšelį Punch-nemokamai stalčiuko Rpg Stovo Maišytuvo, Praustuvo Lentyna Virtuvės Ir Vonios Reikmenys, Nerūdijančio Plieno Drenažo Stovo Kabantys Krepšelį Punch-nemokamai stalčiuko Rpg Stovo Maišytuvo, Praustuvo Lentyna Virtuvės Ir Vonios Reikmenys, Nerūdijančio Plieno Drenažo Stovo Kabantys Krepšelį Punch-nemokamai stalčiuko Rpg Stovo Maišytuvo, Praustuvo Lentyna Virtuvės Ir Vonios Reikmenys, Nerūdijančio Plieno Drenažo Stovo Kabantys Krepšelį Punch-nemokamai stalčiuko Rpg Stovo Maišytuvo, Praustuvo Lentyna

Virtuvės Ir Vonios Reikmenys, Nerūdijančio Plieno Drenažo Stovo Kabantys Krepšelį Punch-nemokamai stalčiuko Rpg Stovo Maišytuvo, Praustuvo Lentyna

€10.56 €7.71
Yra sandėlyje
w143453

Dydis: M
Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: Virtuvės buitinė nerūdijančio plieno drenažo stovo
Diegimo Tipas: Kabliuko tipas
Funkcija: Eco-Friendly
Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Taikomas Vietos: VIRTUVĖ
Lašas Apsipirkimo: Parama
Klasifikacija: Ne-sulankstomas Stovas
Nėra. Pakopų: Vieną

  • Savybės:

    1. Laikyti kriaukle, tvarkingas.Saugojimo stelažą galite turėti visų rūšių valymo priemones, savo virtuvėje, tokių kaip kempinė, švarus kamuolys, ploviklių, teptukas, plovikliai, skystas muilas, duster ir kt.Jis padeda išlaikyti paviršius švarus ir ne daugiau netvarka aplink kriaukle.

    2. Laikykite valymo priemones, nuo paviršinio vandens dėmių, šlapi rankšluosčiai, kempinės ir šepečiai gali būti sausas, greitai po to, panaudota, nereikia nerimauti gauti miltligė.

    3. Į 304 nerūdijančio plieno kriauklė stalčiuko nereikia būti perforuoti ir nėra pažeisti, plytelės (su 304 kabliai ir stiprių nagų nemokamai klijai), nagų nemokamai klijai, aplinkos apsauga ir jokio kvapo.

    4. Minkštas, neslidžia pėdos padas turi gerą anti-slydimo efektą, net ir ant drėgnų rankų plovimas skaitikliai.

    5. Atrankos 304 nerūdijančio plieno, turi charakteristikos nėra lengva rūdžių, stabilios struktūros, lengva valyti ir pan.

    Specifikacija:

    Pavadinimas: Kriauklė Stalčiuko

    Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno

    Tinka: sklandžiai medinių baldų paviršius, virtuvės plytelių paviršiaus, sklandžiai sienos paviršiaus

    Pakavimo Sąrašas:

    1*Kriaukle Stalčiuko

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

    Žymos: bakala aukso, virtuvės maišytuvas, virtuvės skalbiniai saugojimas, roll, praustuvo stovas, puošnios kabinti krepšelio, dušo maišytuvas, papuošalai iš nerūdijančio plieno, virtuvės įrankis, vonios kambarys rožinė, krepas maišytuvas.

  • Atsiliepimai (2)

    • Vinyljawa

      Corresponds to the description. Quality is good. Due to the long delivery in Russia asked the seller to extend the warranty. Agreed. I recommend this store!

    • Giancarlo10 51

      The seller trickle, sent my order to someone else, and first my order was assigned one track number, then another, had to open a dispute to return their money.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai