Strėlių, Žvejybos VANDENYSC meškere Turėtojas, Vežėjas už Transporto priemonių Backseat Turi 3 Polių Automobilio Organizatorius Strėlių, Žvejybos VANDENYSC meškere Turėtojas, Vežėjas už Transporto priemonių Backseat Turi 3 Polių Automobilio Organizatorius Strėlių, Žvejybos VANDENYSC meškere Turėtojas, Vežėjas už Transporto priemonių Backseat Turi 3 Polių Automobilio Organizatorius Strėlių, Žvejybos VANDENYSC meškere Turėtojas, Vežėjas už Transporto priemonių Backseat Turi 3 Polių Automobilio Organizatorius Strėlių, Žvejybos VANDENYSC meškere Turėtojas, Vežėjas už Transporto priemonių Backseat Turi 3 Polių Automobilio Organizatorius

Strėlių, Žvejybos VANDENYSC meškere Turėtojas, Vežėjas už Transporto priemonių Backseat Turi 3 Polių Automobilio Organizatorius

€10.35 €7.77
Yra sandėlyje
w141928

Prekės Pavadinimas: strėlių, žvejybos
Scena naudoti: automobilių
Tinka automobilio tipas: Jeep/Sedano/Pikapas/Sunkvežimiai/VISUREIGIS/Mini Mikroautobusai ir Daugiau
Produkto pavadinimas: Žvejybos Laikiklis
Funkcija: Nešiojamų / Sulankstomas
spalva: juoda
Medžiaga: Nailono, Neroprene
Tipas: Laikiklis
Dydis: 15.4*7.1in / 39*18cm
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Strėlių, Žvejybos Dėmesio Žvejybos Įrankiai ir Terminalo Spręsti !

    Mes primygtinai reikalauti, kad žvejyba būtų lengva !

    PRODUKTO APRAŠYMAS

    [ PADIDINTI KAMBARYS ] Turi savo juostas, vietoje, lapai galinės sėdynės turi būti naudojami sėdi. [ SAUGIAI LAIKOMI ] Išlaiko juostos iki iš kelio, ne painiojimąsi ir trukdžių. [ TINKA LABIAUSIAI TRANSPORTO priemonės ] Vienas dydis tinka labiausiai, ne tik pagal transporto priemonių tipus, 3 juostos talpa. [ LENGVA ĮDIEGTI ] Pakabinti visoje atramos galvai automobilio, nereikia jokių įrankių. [ QUILITY MEDŽIAGA ] iš tvirto nailono audinio, su minkštos neopreno lazdele antklodės.

    PRISTATYMO BŪDUS:

    www.eatin.lt Standartinis Pristatymas, saugus ir patikimas, greitas, Jei pristatymo terminai ir jums nereikia gauti prekes per apsaugos laikotarpį, jums bus grąžinta visa suma.Suteikti daugiau garantijų, už užsakymą.

    VANDENYSC meškere Turėtojas, Vežėjas

    Esate aistringas žvejys ir reikia saugios ir patogu laikyti ir transportuoti savo juostos.Jūs turite laikyti, įvairių nešiojamų strypo laikikliai, bet tuos, kurie jums rasti yra klaidingas, nes kai automobilių sėdynės yra dirbama, atgal, net menkiausias, strypas diržas su juostas, ji perneša ir kirpčiukai aplink, net ant lygaus kelio.Gikai Žvejybos VANDENYSC Automobilio Sėdynės ir Atgal Lazdele Vežėjas padės išspręsti šią problemą.

    Apie Sėdynės atlošo Ginklą Diržas - Organizuoti ir Patogiai Saugoti meškerykočiai

    Šios Transporto priemonės galinės Sėdynės Lazdele Vežėjas grąžina vietos savo transporto priemonę, kad būtų galima paprastai įsisavinamą vežti juostos.Diržas suteikia saugi vieta laikyti savo juostos.Kai tvirtinimo yra laikomi saugiai sėdimos vietos, savo juostas, bus ne gauti jostled judėjimas transporto priemonių ir viskas bus buvimo vieta ramiai ir saugiai.Ji gali turėti iki 3 juostos, o galinių sėdynių keleiviams nereikės atsisakyti bet kokių kojoms.Jūs galite sulankstyti kilpos, kai jūs norite laikyti jį savo daiktadėžė arba po sėdynės.Išlaikyti savo juostos nesimatytų, saugiai ir patogiai pasiekti su šia Transporto priemonės galinės Sėdynės Lazdele Vežėjas.

    LENGVA ĮDIEGTI

    Tiesiog pakabinti nailono diržas per jūsų automobilio atramos galvai ir prie dugno vietų saugus.Jokios montavimo priemonės yra reikalingos, ir jis yra universalus visoms transporto priemonėms, patiesalas.

    LENGVA NAUDOTI

    Atidarykite vieną kišenę įdėti pabaigos savo lazdele į kitų kišenę, tada-uždaryti.Štai ir viskas!Jie yra paprastas ir pilnai reguliuojama.

    KOKYBĖS MEDŽIAGA

    Pagamintas iš patvaraus nailono audinio, su minkštos neopreno lazdele įvyniojimai, viduje neslidžia medžiaga suteikia daugiau saugumo vežant savo juostas, bet jūs vis dar galite greitai patraukti savo juostas, kai norite ar reikia.

    Žymos: žvejybos replės pesca, žvejybos įrankių dėžės, žuvų tackl, bumas popieriaus, inchiku jig, juoda swinger žvejybos, ram žvejybos polių turėtojas, savininkas telefono, žuvų lazdele stovi, upės meškere vadovai.

  • Atsiliepimai (2)

    • Kononova Kate

      Delivered really fast. Happy with the item. However, for some unknown reason, one bottom belt was severed and I myself stitched it to reconnect.

    • Pasichnuk01

      It's OK for pregnant

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai