Mini Kamera, WiFi Tuya Kamera, IP PTZ vaizdo Kameros patalpos su Automatiniu Judesio Sekimo Kūdikių Priežiūros Stebėjimo kamerų Mini Kamera, WiFi Tuya Kamera, IP PTZ vaizdo Kameros patalpos su Automatiniu Judesio Sekimo Kūdikių Priežiūros Stebėjimo kamerų Mini Kamera, WiFi Tuya Kamera, IP PTZ vaizdo Kameros patalpos su Automatiniu Judesio Sekimo Kūdikių Priežiūros Stebėjimo kamerų Mini Kamera, WiFi Tuya Kamera, IP PTZ vaizdo Kameros patalpos su Automatiniu Judesio Sekimo Kūdikių Priežiūros Stebėjimo kamerų Mini Kamera, WiFi Tuya Kamera, IP PTZ vaizdo Kameros patalpos su Automatiniu Judesio Sekimo Kūdikių Priežiūros Stebėjimo kamerų Mini Kamera, WiFi Tuya Kamera, IP PTZ vaizdo Kameros patalpos su Automatiniu Judesio Sekimo Kūdikių Priežiūros Stebėjimo kamerų

Mini Kamera, WiFi Tuya Kamera, IP PTZ vaizdo Kameros patalpos su Automatiniu Judesio Sekimo Kūdikių Priežiūros Stebėjimo kamerų "Google" pradinis Kamera Alexa

€31.05 €20.81
Yra sandėlyje
w141643

Sienos Laikiklis: Lubų
2: IP Kameros
8: PTZ Kamera
Maitinimo Šaltinis: Normalus
Jutiklis: CMOS
spalva: Balta
5: "Google" Vaizdo Kamera
Aukštos Raiškos: 1080P(Full-HD)
Megapikselių: 2MP
Objektyvo (mm): 3,6 mm
Tinklo Sąsaja: Wi-Fi/802.11/b/g
7: Patalpose fotoaparatas
Saugojimas: 64G
Technologijos: Visos Tilt Zoom
Vaizdo Suspaudimo Formatas: H. 264
Prekės Pavadinimas: Cozoney
Įrengimas: Normalus
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų: ios
TF Kortelė: NĖRA
Tipas: IP Kameros
IR Atstumas(m): 10 m
Palaikomos Operacinės Sistemos: "Windows" 10
4: alexa fotoaparatas
Stilius: Mini Kamera
Signalizacijos Veiksmų: El. Paštas Nuotrauka
1: WIFI Kamera
Ryšiai: IP/Tinklo Belaidžio
Kilmės: KN(Kilmės)
3: Tuya Fotoaparatas
6: Mini Kamera
Modelio Numeris: XHR-01
Žiūrėjimo Kampas : 90°
Maitinimo Šaltinis(V): 5V
Sertifikavimo: CE

  • 1080P HD Mini IP vaizdo Kamera Tuya Kamera, Smart WiFi Kamera, VAIZDO Apsaugos Stebėjimo Kameros PTZ su Automatinio Sekimo Paramos Home "Google" ir "Amazon", Alexa Home Security Kūdikių Stebėjimo Namų Kamera

    Judesio Auto Sekimas

    Šis fotoaparatas gali automatiškai sekti kūno judėjimo, kai kas nors juda.(galima įjungti /išjungti-APP)

    Nuotolinių Išteklių Saugyklos, Duomenų Garantuotas

    Duomenų įkėlimo į debesis serverio saugoti realiu laiku, taigi jums nereikės nerimauti apie vagystes,dingusius, arba sunaikinami.

    Dvipusis Garso Domofonas

    Pastatytas mikrofonas & garsiakalbis, ji suteikia jums realaus laiko dvipusis garso domofonas.jūs galite pasikalbėti su savo artimaisiais, per išmanųjį telefoną nuotoliniu būdu bet kuriuo metu, bet kur.

    "Day & Night Stebėjimą

    Įrengtas su aukštos kokybės infraraudonųjų spindulių šviesos Diodai, ji suteikia jums aiškų naktinio matymo.Ir su smart IR-Cut filtras dienos ir nakties vizija tampa labai aiškus ir ryškus.

    H. 264 Suspaudimo & Dual-Stream " Projekto

    Priimdama advanced H. 264 video suspaudimo, pralaidumo efektyvumą ir perdavimo greitis labai padidėjo.ir dual-stream atskiria vietos įrašymas naudojant nuotolinio peržiūra pašalinti trikdžius.

    Motion Detect Kelia Nerimą

    Bet kokį neteisėtą judėjimą bus aptikta ir įrašyti, ir jūs gausite trumpąją PROGRAMĄ pranešimą, kad pamatyti tai, kas vyksta.

    Iki 128 gb TF Kortele Saugojimo Pritarė

    Iki 128 gb TF kortele(neįtraukti) padeda išsaugoti nuotraukas ir vaizdo įrašus vėliau žiūrėjimo, be trūkstamų bet kurią akimirką.

    P2P Nuotoliniu būdu Pasiekti

    Remiantis patogus P2P technologija, dabar jūs galite peržiūrėti gyvai filmuotą medžiagą, jei norite, tiesiog prisijunkite P2P sąskaitos programėlę, per išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį ir galite pradėti stebėti savo namuose bet kuriuo metu.

    Prekės Ženklo Istorija

    Mes esame profesionalų komanda, sutelkti dėmesį į saugumo srityje daugiau nei 10 metų, turime pakankamai patirties kovoti su užsienio pirkėjų/darbuotojai /platintojai dirbti savo Pirkimo užsakymus / Laivybos srityje ( Oro ar Jūrų )/ Muitinės procedūros ir pan.Mes turime galimybę padėti jums suprasti ir išspręsti savo būsto saugumo problemas.Ir mes taip pat priimame individualų OEM/ODM užsakymus.Būkime kartu, mums rūpi tai, kas jums rūpi !

    Žymos: aqara jungiklis, kamera secur, 70mai xiaomi, gp tracker, tptek ptz kamera, pritaikyti wifi, ds fotoaparatas, cccam serverio, kamera ip lauko ptz, kamera ip wifi.

  • Atsiliepimai (3)

    • Golden Tickets

      pretty good, but be aware, the cloud storage is subscription based, but the camera has room for a micro SD card.

    • Mxixeeff83

      Fonctionne bien, compatible alexa

    • Ae4tadfg

      Works fine !

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai