Šiltnamio efektą sukeliančių Augti Šviesos Lemputės Balasto E40 Augalai HPS Apšvietimo Balastiniams įtaisams, Sodo Lempos Augalų 600W Super Augančių Augalų Lempos Šiltnamio efektą sukeliančių Augti Šviesos Lemputės Balasto E40 Augalai HPS Apšvietimo Balastiniams įtaisams, Sodo Lempos Augalų 600W Super Augančių Augalų Lempos Šiltnamio efektą sukeliančių Augti Šviesos Lemputės Balasto E40 Augalai HPS Apšvietimo Balastiniams įtaisams, Sodo Lempos Augalų 600W Super Augančių Augalų Lempos Šiltnamio efektą sukeliančių Augti Šviesos Lemputės Balasto E40 Augalai HPS Apšvietimo Balastiniams įtaisams, Sodo Lempos Augalų 600W Super Augančių Augalų Lempos Šiltnamio efektą sukeliančių Augti Šviesos Lemputės Balasto E40 Augalai HPS Apšvietimo Balastiniams įtaisams, Sodo Lempos Augalų 600W Super Augančių Augalų Lempos Šiltnamio efektą sukeliančių Augti Šviesos Lemputės Balasto E40 Augalai HPS Apšvietimo Balastiniams įtaisams, Sodo Lempos Augalų 600W Super Augančių Augalų Lempos

Šiltnamio efektą sukeliančių Augti Šviesos Lemputės Balasto E40 Augalai HPS Apšvietimo Balastiniams įtaisams, Sodo Lempos Augalų 600W Super Augančių Augalų Lempos

€11.96 €8.97
Yra sandėlyje
w141413

Elemento Tipas: Augti Žiburiai
Šviesos Šaltinis: LED Lemputės
Yra Pritemdomi: No
Įtampa: 220V
Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: Lempa E40
Korpuso Medžiaga: Stiklas
Medžiaga: Stiklas+aliuminis
Prekės Pavadinimas: Mabor

  • Specifikacija:

    Įtampa: 220V

    Galia: 600W

    Spalva: Skaidrus

    Bazinė Tipas: E40

    Spalvos Temperatūra: 2100K

    Šviesos: 55000LM

    Gyvenimo trukmė: 20000h

    IRC: 20

    Šviesos Spalvą : Balta

    Dydis: 28.5*4.7*4.7 cm

    Medžiaga: Stiklas+Aliuminis

    Visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės

    Mažas energijos suvartojimas,didelį šviesos efektyvumą ir ilgą tarnavimo laiką,

    Didelį derlių, mažai šilumos ir mažiau elektros energijos.

    HPS patalpų sode auga lempa leidžia jums ruožas savo sezoną 365 dienas per metus.

    HPS augti lempos suteikia iki 15% daugiau laisvos energijos augalų augimui nei standartinis aukšto slėgio natrio lempa/lempos.

    Pakuotė:

    1 X Lemputė

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    1. Prekės bus išsiųstos per 5 darbo dienas po apmokėjimo patvirtino.Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepasiekiamas adresą. 2. Prašome patikrinti, su savo Muitinės prieš perkant.Importo muitai, mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainų ar pristatymo išlaidos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Prašome patikrinti, su savo šalies Muitinės tarnyba ir baigti patvirtinimo, jei reikia.

    3. Dauguma straipsnių bus išsiųsti per Kinijos Registruotu Oro Paštu arba www.eatin.lt Standartinis Pristatymas.Ji trunka 25-60 darbo dienų tranzitu priklausomai nuo jūsų buvimo vietą.Dauguma straipsnių bus pristatyti per 4 savaites, nors kai kuriems gali užtrukti iki 6 savaičių.Tai yra normalu, mums labai tikiuosi, kad jūs galėtumėte suprasti tai, kad tarptautinio tranzito iš mūsų kontrolės.Jei norite gauti produktai greitai, mes rekomenduojame, kad jūs galite pasirinkti Express pristatymas per DHL.

    4. Pastaba: Patikrinkite, ar savo paketą iki pasirašymo, ar priimti jį, atsisakyti paketą, jei jis atrodo sugadinimo pervežimo metu.Jei turite kokių nors problemų, apie laivybos, prašome susisiekti su mumis laisvai ne pirmą kartą.Ačiū. 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinti, ir susisiekti su mumis ir gauti adresą.

    3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.eatin.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

    1. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome palikti 5 žvaigždžių atsiliepimus, mums, be abejo, būsime labai dėkingi už tai.2. Jei yra keletas problemų su mūsų produkto, prašome susisiekti su mumis per pirma www.eatin.lt Trademanager, pranešimo ar el. paštu.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau ir suteikti mūsų geriausius sprendimus, prašome patikėti, kad mums neleis jums padengia nuostolius.

    Žymos: sodo šiltnamio efektą sukeliančių, "mars", " hydro kit, 150w augti led, 3d dragon lempos, augti led, cob viso spektro led augalų balta, viso spektro led juostele, led fitolampy augalai, voras ūkininkas sf1000, gėlių šiltnamio efektą sukeliančių.

  • Atsiliepimai (3)

    • Misslaeti 25

      Product arrived damaged AliExpress oddał money without problem.

    • Rdelova Klement1980px

      ok

    • Gorenova Nadezhda

      I ordered 3 lamps one came with a crack, and two work normally! In pictures of HPS lamp. came diolamp. Read just HPS lamps are good, and these do not know.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai