JFLO 1Meter 15x20mm 15x30mm Vilkite Grandinės Vielos Vežėjas Kabelių Tiltas Tipo Ne atidarymo Su Tikslu Jungtys Tankai Towline ping JFLO 1Meter 15x20mm 15x30mm Vilkite Grandinės Vielos Vežėjas Kabelių Tiltas Tipo Ne atidarymo Su Tikslu Jungtys Tankai Towline ping JFLO 1Meter 15x20mm 15x30mm Vilkite Grandinės Vielos Vežėjas Kabelių Tiltas Tipo Ne atidarymo Su Tikslu Jungtys Tankai Towline ping JFLO 1Meter 15x20mm 15x30mm Vilkite Grandinės Vielos Vežėjas Kabelių Tiltas Tipo Ne atidarymo Su Tikslu Jungtys Tankai Towline ping JFLO 1Meter 15x20mm 15x30mm Vilkite Grandinės Vielos Vežėjas Kabelių Tiltas Tipo Ne atidarymo Su Tikslu Jungtys Tankai Towline ping JFLO 1Meter 15x20mm 15x30mm Vilkite Grandinės Vielos Vežėjas Kabelių Tiltas Tipo Ne atidarymo Su Tikslu Jungtys Tankai Towline ping

JFLO 1Meter 15x20mm 15x30mm Vilkite Grandinės Vielos Vežėjas Kabelių Tiltas Tipo Ne atidarymo Su Tikslu Jungtys Tankai Towline ping

€12.17 €10.96
Yra sandėlyje
w141296

Kilmės: KN(Kilmės)
Pritaikyti: Taip
Lenkimo spindulys: R28/R38
Medžiaga: Plastikiniai
Standartinius arba Nestandartinius: STANDARTAS
Jungtis: Taip
Modelio Numeris: Miniatiūriniai Serija 15
Struktūra: Tiltas ne atidarymas
Elemento Tipas: Mechaninė Kit/Aparatūros Dalys
Prekės Pavadinimas: ONEBSTR

  • JFLO 1Meter 15x20 15x30 Vilkite grandinės Vielos Vežėjas kabelių Tiltas tipo ne atidarymo su tikslu jungtys Tankai Towline Nemokamas pristatymas

    Naudoja ir Požymius: 1) Tinka naudoti slankiojamojo judesio proga, gali būti built-in kabelis, vamzdžiai, vamzdis,vandentiekio ir kt.žaisti traukos ir apsaugos. 2) Kiekvieno skyriaus towline gali atidaryti, paprastas montavimas ir priežiūra.Naudotis žemas triukšmo lygis, dilimui, didelės spartos judėjimą. 3) towline buvo plačiai naudojamas CNC staklės, įrankiai, elektroninė įranga, akmens mašinos, mašinos stiklo, durys ir langai mašinos, liejimo mašinos, robotai, antsvorio transportavimo įranga, automatizuota sandėlių.Plastikiniai towline struktūra: 1) towline formos, kaip tankai grandinės, kurią sudaro daug vienetas ryšius tarp sukasi laisvai nuorodą. 2) tos pačios serijos towline aukštas, ne didelis, pats pikis, towline pločio, lenkimo spindulys R gali turėti kitą pasirinkimą. 3) Vienetas grandinės aplink grandinės plokštės ir viršutinį ir apatinį dangtelį sudėtis, towline gali atidaryti kiekviename skyriuje, lengvas montavimas ir išardymas be sriegių sriegimo, kabelinės televizijos, vamzdžiai, vamzdis, vamzdis, etc.į towline atidarius dangtelį. 4) taip Pat galima separatoriai, grandinės, atskirtos erdvės, kiek reikia.Komplektą sudaro:

    1 Metras X Vilkite grandinės ( Ilgis apima ir pabaigos Jungtys )

    Pastaba:Jei turite kitų ilgių, jie gali būti pritaikyti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes citata jums atskirai.

    Priimame mokėjimo būdai, teikiamos www.eatin.lt sąlyginio Deponavimo.

    Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio Deponavimo.

    1).VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2).Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3).Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4).Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5).PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6).Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7).Mes paprastai laivas pirkėjas prekę kaip DOVANĄ mažesnę vertę, siekiant išvengti pirkėjo mokesčių.Tačiau, mokestis nustatomas pagal pirkėjo muitinės ne mums, skirtingose šalyse, skirtingų mokesčio tarifo, todėl, jei jokio mokesčio, tada pirkėjas turėtų tai suprasti. 8).Dėl pirkėjas kokios priežasties, įskaitant -atsisako pasirašyti pakuotės - arba -atsisakyti mokėti mokesčių arba -pirkėjas šalies post priežastis ir t.t., tai pirkėjas turi suprasti visi prarasti.Esame atsakingi už atitinkamų prekių palikti Kinija sklandžiai.Kai prekės išvežamos iš Kinijos tada pirkėjas bus atsakingas už visą atsakomybę.

    Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 5 dienas, jis yra laikomas naudojamas ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums su krovinio sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go numerį.

    Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.eatin.lt.ARBA, jūs galite pasirinkti.turime pakeisti.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

    Mes teikiame 6-12 mėnesių garantija.Jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 3 dienas po pristatymo.Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių.Straipsniai grįžo po 15 dienų nuo pristatymo, yra tinkamos finansuoti tik remonto.Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.Perkant, tai reiškia, kad pirkėjas davė tylų sutikimą politikos.Jeigu reikia daugiau informacijos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes su jumis dirbs pasiekti win-win.

    Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

    Atsiliepimai yra labai svarbus .Mes labai dėkingi, jei jūs suteikiate mums postive grįžtamojo ryšio su 5 žvaigždėmis ir mes taip pat padarys tą patį jums .Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas savo pirkiniu.Prašome susisiekti su mumis iš karto, prieš išvykdami į neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar begain ginčą.mes stengiamės, kad paslauga jums, kol jūs stisfaction.Mes stengiamės, kad jūsų patenkintas pirkimo experiance.

    Žymos: 3 ender, 3d trucker, atgal iphone 7, necklac, 3d spausdintuvas priedai profilis, už ts100, artilerijos x1, bulkman 3d cnc, švino varžtas t8, crealty ender 3.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai