200pcs Nemokamas pristatymas didmeninė saugumo etiketės, plombos vandens jautrus lipdukai vandens indikatorius garantija TUŠČIA lipdukas ruoniai Dia.4mm 200pcs Nemokamas pristatymas didmeninė saugumo etiketės, plombos vandens jautrus lipdukai vandens indikatorius garantija TUŠČIA lipdukas ruoniai Dia.4mm 200pcs Nemokamas pristatymas didmeninė saugumo etiketės, plombos vandens jautrus lipdukai vandens indikatorius garantija TUŠČIA lipdukas ruoniai Dia.4mm

200pcs Nemokamas pristatymas didmeninė saugumo etiketės, plombos vandens jautrus lipdukai vandens indikatorius garantija TUŠČIA lipdukas ruoniai Dia.4mm

€5.62
Yra sandėlyje
w140494

Prekės Pavadinimas: YONGYANFEI
Medžiaga: Plastikiniai
Modelio Numeris: A4
Formos: diskiniai
Amžius: >6 METŲ
Dydis: 3.5MM

  • Produkto savybės: etiketės spalvą bus matyt, kai skysto vandens įsiskverbimo ir negali būti priimami.Etiketės gali būti suprojektuotos taip, kad spalvą iš anksto nustatyti, santykinis oro drėgnis arba visiškai immerge.Kaip tai veikia?Difuziniai: iš anksto nustatytas grafinis pasklis sparčiai kartą kreipkitės vandens Discoloring: kai skystis vandens įsiskverbimo, kilmė spalva bus spalvą greitai ir iš anksto nustatytų spalvų atskleis, matyt Naudojimas: vandens jautrus ženklai yra plačiai naudojamas ženklas garantija mobilųjį, telefoną, baterijos, elektronikos produktų, elektros prietaisų, LCD.Pateikti konkrečių įrodymų dėl techninės priežiūros paslaugų, kurių tikslas-ne sunku arba neteisingas identifikavimas po to, kai žala vandens arba kontrolės nėra sutarimu su standartų vandens jautrus etiketės yra taip pat naudojama kaip vandens įrodymas etiketės okeaniniams krovinius, kuri gali suteikti teisėta identifikavimo vandens įsiskverbimo ir teisinių įrodymų dėl žalos atlyginimo Skype: schnee.zhang Didmeninės prekybos:

    1)Mes priimame užsakymą dizaino ir sumaišyti didmeninė,pažadame, siekiant pateikti geriausios kokybės produktai, geriausias kainos ir geriausias aptarnavimas.

    2)Mes nuolat pradėti naujų dizaino, kad atitiktų tarptautinės rinkos standartus.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl išsamesnės informacijos.

    Pristatymas:

    1) mes nemokamas pristatymas tik Kinija Paštu Oro Pašto siuntinių, o ne EMS, kai jūsų užsakymo $200, gali būti tik EMS arba DHL nemokamas pristatymas jums.

    2) Kinija pašto siuntinių trunka apie 10-30 dienų atvykti, EMS arba DHL trunka apie 3 7 dienas pasiekti, kai kurios sritys gali būti ilgesnis. 3)kai jums mokėjimo, mes pasirūpinsime, pristatymas jums 2 iki 5 dienų, išskyrus ypatingas aplinkybes, prašome palaukti!!!!!! 4)kai produktai yra sandelyje situaciją, mes nedelsiant informuosime.

    Krovinio pakuotė:

    1)Profesinės logistikos pakuotės, kad produktų, saugiau transpo

    2)Jei turite kokių nors reikalavimai ant pakuotės, prašome susisiekti su mumis, mes esame visiškai pasirengę patenkinti jūsų prašymą

    Atsiliepimai:

    1)Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didžiosios atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą, labai jums ačiū !!

    2)Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums.

    3)Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia.Ačiū!

    Žymos: balta trapi, saugumo antspaudas, "intel lipdukas, saugumo antspaudas žymės, holograma lipdukas, nemokamas pristatymas objektų doleris, antspaudas garantija, lipdukas, balta armavimo etiketės, lipdukas tuščia.

  • Atsiliepimai (1)

    • Shivangbnsl

      Very good thank you

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai