Letena Spausdinti Nešiojamas, Sulankstomas Pet Palapinė Namo Tvoros, Patalpų Lauko Žaidimas, Safe Guard Playpen Smulkaus ir Vidutinio Gyvūnų Narve Šuo, Katė Letena Spausdinti Nešiojamas, Sulankstomas Pet Palapinė Namo Tvoros, Patalpų Lauko Žaidimas, Safe Guard Playpen Smulkaus ir Vidutinio Gyvūnų Narve Šuo, Katė Letena Spausdinti Nešiojamas, Sulankstomas Pet Palapinė Namo Tvoros, Patalpų Lauko Žaidimas, Safe Guard Playpen Smulkaus ir Vidutinio Gyvūnų Narve Šuo, Katė Letena Spausdinti Nešiojamas, Sulankstomas Pet Palapinė Namo Tvoros, Patalpų Lauko Žaidimas, Safe Guard Playpen Smulkaus ir Vidutinio Gyvūnų Narve Šuo, Katė Letena Spausdinti Nešiojamas, Sulankstomas Pet Palapinė Namo Tvoros, Patalpų Lauko Žaidimas, Safe Guard Playpen Smulkaus ir Vidutinio Gyvūnų Narve Šuo, Katė Letena Spausdinti Nešiojamas, Sulankstomas Pet Palapinė Namo Tvoros, Patalpų Lauko Žaidimas, Safe Guard Playpen Smulkaus ir Vidutinio Gyvūnų Narve Šuo, Katė

Letena Spausdinti Nešiojamas, Sulankstomas Pet Palapinė Namo Tvoros, Patalpų Lauko Žaidimas, Safe Guard Playpen Smulkaus ir Vidutinio Gyvūnų Narve Šuo, Katė

€25.73 €12.60
Yra sandėlyje
w140369

Elemento Tipas: Lovos Ir Sofos
spalva: Kava, Raudona, Žydra, Tamsiai Mėlyna
modelis: Spausdinti
Modelio Numeris: Pet tvora
Medžiaga: Medžiaga
Lankstymo: 32x43cm/12.6x16.93in
Funkcija: Atsparus vandeniui
Čerpių: 73x73x43cm/28.74x28.74x16.93in
Svoris: 635g g
Tipas: Šunys
Prekės Pavadinimas: alloet
Plauti Stilius: Plauti Rankomis
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Letena Spausdinti Nešiojamas, Sulankstomas Pet Palapinė Namo Tvoros, Patalpų Lauko Žaidimas, Safe Guard Playpen Smulkaus ir Vidutinio Gyvūnų Narve Šuo, Katė

    Savybės:

    1. Paprastas ir greitas saugojimo, lengva nešiotis.

    2. 600D storio Oksfordo audinio.Didelis kietumas, tvirtas, atsparus dilimui atsparaus plyšimui atsparus ir patvarus, atsparus visų rūšių įbrėžimų ir kanda.

    3. Rankų plovimo, skalbimo mašinų ir teptuku yra visiems priimtinas.

    4. Aukštos kokybės PVC gumos akių, geros stabilumo, minkštas ir nėra sunku, atsparumas smūgiams, ne taip lengva suplėšyti.Viršutinį akies yra apsaugotas su užtrauktuku ir gali būti visiškai atidaryti.

    5. Dvigubas užtrauktukas durų dizainas, lengva atidaryti ir uždaryti.

    Specifikacija:

    Medžiaga: Audinys

    Spalva: Kava, Raudona, Žydra, Tamsiai Mėlyna

    Dydis:

    Lankstymo: 32x43cm/12.6x16.93in

    Plytelių: 73x73x43cm/28.74x28.74x16.93in

    Pastabos:

    1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

    2.Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas. 1 X Pet Palapinė Namas

    Lašas Laivybos Paslaugos.

    1.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien.

    2.JAV/CA /RU laivybos greitai.

    3.Prioritetas pristatymas,greitas pristatymas per 48 val.

    4.Jokios sąskaitos ar receip ar reklaminės medžiagos, įtrauktos.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    7. Pristatymas :

    Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

    Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

    Žymos: lovos šuo, pet playpen, šuo namo patalpų, Plunksna, didelis šuo crate, šuo crate, garsaus lauko žaidimai, stabdžių šuo, šuo namo lauko, narvas šuniui.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai