MISSHA M Magija Pagalvėlė #21 / #23 Atskirai Nuogas Pagalvėlė Drėkina BB Kremas, Makiažo Pagrindas Korėja Kosmetika MISSHA M Magija Pagalvėlė #21 / #23 Atskirai Nuogas Pagalvėlė Drėkina BB Kremas, Makiažo Pagrindas Korėja Kosmetika MISSHA M Magija Pagalvėlė #21 / #23 Atskirai Nuogas Pagalvėlė Drėkina BB Kremas, Makiažo Pagrindas Korėja Kosmetika MISSHA M Magija Pagalvėlė #21 / #23 Atskirai Nuogas Pagalvėlė Drėkina BB Kremas, Makiažo Pagrindas Korėja Kosmetika

MISSHA M Magija Pagalvėlė #21 / #23 Atskirai Nuogas Pagalvėlė Drėkina BB Kremas, Makiažo Pagrindas Korėja Kosmetika

€34.73 €11.46
Yra sandėlyje
w140210

Naudos: Maistingas
NET WT: 15g
Dydis: Full Size
Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
Prekės Pavadinimas: missha
Modelio Numeris: MISSHA M Magija Pagalvėlė
Kilmės: KN(Kilmės)
Komponentas: MISSHA M Magija Pagalvėlė BB Kremas
Tipas: Makiažo Bazės
Pažymėjimo Numeris: MISSHA M Magija Pagalvėlė
Naudoti: Akis
Odos Tipas: visų tipų odai
Formulės: Kremas

  • modname=ckeditor

    MISSHA M Magija Pagalvėlė #21 / #23 Natūralios Smėlio spalvos Pagalvėlės BB Kremas Drėkina, Balina Korėja Kosmetika

    Šis produktas yra nauja versija, kad MISSHA įmonė parduoda į Kinijos rinką ,pakavimo ir kokybės ir sudedamoji dalis yra tokios pačios kaip ir redakcijos Korėja ( tik aprašymas yra Kinijos) , prašome nesijaudinkite jį pirkti.

    Savybės: 1. Drėgnas & Vitalized Oda Yra 3 rūšių gėlių vandens (lotus vanduo, rugiagėlių vandens, damask rose vandens) teikti hidratacijos už drėgna ir vitalized odos 2. Formų Drėkinantis Sluoksnį ant Odos Yra 3 gėlių aliejai (nakvišų aliejus, dygminų sėklų aliejus, saulėgrąžų sėklų aliejus) į formą sluoksnį ant odos ir padeda kontroliuoti naftos-vandens pusiausvyrą ir išvengti drėgmės praradimo 3. Švytinčios Odos Efektą, Yra Foto-Gerai Nyksta Milteliai ištaisyti nuobodu veido ir sukurti ryškios, švytinčios odos, Kaip Naudoti : Užtepkite reikiamą kiekį ant sluoksniuotos ir paglostyti švelniai per veidą.

    Žymos: akių rf, bb korėja, holika kaukė, kremas missha, m magija pagalvėlė drėgmės, atlošo pagalvėlė, missha, paslėpti makiažas, stabdžių paburkę akių kremas, bb kremas missha.

  • Atsiliepimai (1)

    • DooMaster Serbia

      muy bonito, no lo he abierto por que me equivoque al elegir color. lo voy a regalar.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai