Merginos Užuolaidos Pasakų Mergaitė, su Sparneliais Gėlių Suknelė stebuklingą Fantazijos Sodo Plaukioja Drugiai Kambarį Miegamojo Lango Drap Merginos Užuolaidos Pasakų Mergaitė, su Sparneliais Gėlių Suknelė stebuklingą Fantazijos Sodo Plaukioja Drugiai Kambarį Miegamojo Lango Drap Merginos Užuolaidos Pasakų Mergaitė, su Sparneliais Gėlių Suknelė stebuklingą Fantazijos Sodo Plaukioja Drugiai Kambarį Miegamojo Lango Drap Merginos Užuolaidos Pasakų Mergaitė, su Sparneliais Gėlių Suknelė stebuklingą Fantazijos Sodo Plaukioja Drugiai Kambarį Miegamojo Lango Drap

Merginos Užuolaidos Pasakų Mergaitė, su Sparneliais Gėlių Suknelė stebuklingą Fantazijos Sodo Plaukioja Drugiai Kambarį Miegamojo Lango Drap

€8.69 €6.96
Yra sandėlyje
w139977

Naudoti: Buveinė
modelis: Verpalai Dažyti
Funkcija: Translucidus (Spalvinimas Norma 1% -40%)
Kilmės: KN(Kilmės)
Stilius: Modernus
Formatas: VIRVĖ
Technics: Audiniai
Tipas: Užuolaidų
Apdorojimo Reikmenys Kaina: Įtrauktas
Vieta: Langas
Diegimo Tipas: Lubų Įrengimas
Prekės Pavadinimas: ŠILTAS KELIONĖ
Taikoma Langų Tipas: Butas Langą
Atidarymo ir Uždarymo Metodas: Kairės ir Dešinės Biparting Atvira
Modelio Numeris: Užuolaidų
Medžiaga: 100% Poliesteris
Modelio Tipas: Kietas

  • RM5656162697365341

    Produkto Aprašymas

    Glotnus, Minkšti, Lengvai valoma Medžiaga: Poliesteris Spalva: Kaip parodyta nuotraukose, aukščiau Pastaba: spalvos yra šiek tiek skirtis dėl skirtingų monitoriaus.Prašome palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš jums pirkti ir leisti 1-5cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū.

    Vežimas

    1. Prekybos su užsieniu , todėl jis bus užtrukti ilgai, pristatymo laikas, tipiškas metu turistų iš yra tarp 20-59 dienų.Jei nenorite laukti taip ilgai, prašome sumokėti Express mokestis ar ne, pirkti ji.Jei jums reikia greičiau laivybos paslaugų, pavyzdžiui, DHL, ar AVS, prašome susisiekti su mumis.

    2. Mes neturime Atsakingas už savo Muitų sistemą.

    3. Mes laivas elementą prie jūsų Ali patikrinti adresu, pagal numatytuosius nustatymus.Jei norite pakeisti savo adresą, prašome jį pakeisti Ali gavimo adresu, PRIEŠ jums mokėti.Ar rašyti savo naują adresą Ali pastaba.Prašome nurodyti savo tikslų adresą, išsamiai ir pavardę; jei galite pateikti savo telefono numerį, jis bus geriau.

    Atsiliepimai

    Jei gavote užsakymą, prašome Patvirtina, kad prekės, neapgadinta .Jei prekės yra sugadintos, nereikia pasirašyti įsakymą, Nereikia patvirtina, kad gavo apie alibaba, susisiekite su mumis pirmą kartą.Prašome palikti pranešimą su manimi apie jūsų klausimų ir sugadintas nuotraukos apie mūsų produktus, Mes atsiųsime naują jums.Jei nenorite nauja, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes suteikiame jums kai grąžinamosios išmokos, atsižvelgiant į produkto žalą.

    Ir, jei esate nepatenkinti su prekės arba pasiklydo pakeliui, ir nori palikti blogų atsiliepimų, ar pradėti ginčų, prašome susisiekti su mumis laiku.Neigiamas grįžtamasis ryšys negali išspręsti problemų, jums turėtų pasakyti mums problemų, Todėl galime pataisyti ir padaryti laimingą.

    Dėkojame už jūsų paramą, ir mes tikimės suteikti jums geriausią patirtį perkant vėl www.eatin.lt!

    Žymos: lapų atspalvis, dušo užuolaida, suaugusiųjų kalėdų skrybėlę, trumpas mažas uždanga, latekso metalo, miegamasis furnitur, rideau salonas, pajūrio vien užuolaidos, miršta užuolaidos, uždangą gyventi kambarys.

  • Atsiliepimai (4)

    • Wowa 1983

      rideau de bonne qualité avec motif ne sont pas occultant

    • Punchbuggy57

      Very good quality

    • RegresaAmor YK

      18 days delivery to lenoblast. First, the curtains came on the rings, not on the curtain tape. Maybe, of course, I did not understand it, but I eventually got not what I wanted. Second, the printing is more or less clear, but the paints are very pale, as if the curtains were already hanging somewhere in the sun of the year 3, and the order burned out. Because of this, they look like a curtain for the bathroom, not for the nursery. The photos look more decent than in life. Apparently, the automatic improvement of the camera worked.

    • Kupriyanovvalerii

      Looks nice. The material is rigid, unpleasant to the touch. Let's see if the colors will become pale after washing.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai