Youpin Kepimo Skardas Silikono Tortas Pelėsių Nustatyti Mielas Blynai Taurės Daugkartinio Naudojimo Bakeing Pelėsių Virtuvė, Pyragai, Bandelės, Įrankiai Bakeware Už Xiaomi Krosnelė Youpin Kepimo Skardas Silikono Tortas Pelėsių Nustatyti Mielas Blynai Taurės Daugkartinio Naudojimo Bakeing Pelėsių Virtuvė, Pyragai, Bandelės, Įrankiai Bakeware Už Xiaomi Krosnelė Youpin Kepimo Skardas Silikono Tortas Pelėsių Nustatyti Mielas Blynai Taurės Daugkartinio Naudojimo Bakeing Pelėsių Virtuvė, Pyragai, Bandelės, Įrankiai Bakeware Už Xiaomi Krosnelė Youpin Kepimo Skardas Silikono Tortas Pelėsių Nustatyti Mielas Blynai Taurės Daugkartinio Naudojimo Bakeing Pelėsių Virtuvė, Pyragai, Bandelės, Įrankiai Bakeware Už Xiaomi Krosnelė Youpin Kepimo Skardas Silikono Tortas Pelėsių Nustatyti Mielas Blynai Taurės Daugkartinio Naudojimo Bakeing Pelėsių Virtuvė, Pyragai, Bandelės, Įrankiai Bakeware Už Xiaomi Krosnelė Youpin Kepimo Skardas Silikono Tortas Pelėsių Nustatyti Mielas Blynai Taurės Daugkartinio Naudojimo Bakeing Pelėsių Virtuvė, Pyragai, Bandelės, Įrankiai Bakeware Už Xiaomi Krosnelė

Youpin Kepimo Skardas Silikono Tortas Pelėsių Nustatyti Mielas Blynai Taurės Daugkartinio Naudojimo Bakeing Pelėsių Virtuvė, Pyragai, Bandelės, Įrankiai Bakeware Už Xiaomi Krosnelė

€12.98 €9.08
Yra sandėlyje
w139724

Požymis 1:
Savybės:
Medžiaga:
Požymis 3:
Nepadori Nuotrauka: No
Formos:
Modelio Numeris: Youpin Silikono Tortas Pelėsių
Rinkiniai:
Pyragas Įrankiai Tipas: Liejimo formos
Seksualinio Pobūdžio: No
Funkcija: Įžuvinti
Sertifikavimo: CIQ
spalva:
Tipas: Pyragas Įrankiai
2 požymis:
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Pastabos:

    - Šis produktas priklauso Xiaomi ekologinės grandinės ir parduodamas Youpin mall pagal Xiaomi. - Nėra "Mi" logotipas ant gaminio ir išorinės pakuotės. - Pateikdami užsakymą, jūs pripažįstate, kad jūs sutikote, kad aukščiau pateikta informacija.

    Blynai taurės silikono tortas pelėsių

    • Gali būti virtos arba keptos, "PASIDARYK pats" tortas yra labai svarbus.Saugus ir beskonis, Lengvai demoulding, Daugkartinio naudojimo.

    6, mėgautis kepimo įdomus.

    6 Tortas puodeliai, daugkartinio naudojimo, "PASIDARYK pats" pyragas su šeima, pilnas džiaugsmo.

    Daugkartinio naudojimo

    • Vietoj vienkartiniai popieriniai puodeliai.Lanksti silikagelis, stabilios formos, storas ir tvirtas, ilgas tarnavimo laikas, gali pakeisti tradicinis tortas taurės, pakartotinis panaudojimas, praktinių ir aplinkos apsaugos.

    Saugus ir beskonis

    • Saugus naudoti.Naudojant aukštos kokybės maisto klasės silicio dioksido gelis, jis yra netoksiškas ir nekenksmingas aukštos kokybės kepimo medžiagos, gali tiesiogiai kreiptis maisto, net jei kepimo aukštoje temperatūroje, nebus išleisti toksinių medžiagų, saugus ir stabilus veiklos rezultatų, gali būti naudojamas ramiai.

    Aukštas atsparumas temperatūrai

    • Tai gali būti kepami orkaitėje.Pelėsiai yra platus temperatūros diapazonas ir stiprus terminis laidumas.Kai temperatūra yra nuo - 60 ℃ ir 220 ℃.Jis gali būti naudojamas įvairių tortą priėmimo progoms.Tai be dūmų ir bekvapis, kai kepimo aukštoje temperatūroje.

    Tai gali būti demoulded paspausdami.

    • Net naujokui nėra lengva padaryti klaidų.Tekstūra yra švelni ir minkšta.Kai pyragas visiškai atvėsta, paspauskite apačioje pelėsių pirštu į demould lengvai.Naujokas taip pat galite valdyti jį, ir operacija yra labai paprasta.

    Atsparus vandeniui ir dulkėms, nemokamai

    • Lengva valyti.Silicio gelis yra atsparus vandeniui, o tai nėra lengva pakilti į orą, kai jis yra tamsintas su vandeniu.Kai jis yra sukrauti ir saugomi įprasta kartus, pelėsių bus ne laikytis vienas kito.Jis yra patogus paimti ir vieta, ir viduje, pelėsiai, sklandžiai ir be dulkių, bei valymas yra paprastas ir lengvas.

    Maža ir išskirtinį

    • Šviežių ir gražių spalvų.Mažas, minkštas apvalkalas, šviežių ir gražių žalios spalvos, atrodo labai gera, lengvai patenka į pagundai desertas pasaulyje.

    Išsamiai analizei

    • Lankstaus silikono, Ji nėra lengvai deformuotis. • Įgaubtas, išgaubtas tekstūros, rafinuotas kūrinys. • Nors mažas dydis, tai turi didelės talpos.

    Naudoti veiksmus:

    1. Įdėti sluoksnį augalinio aliejaus arba sviesto vidinis sluoksnis iš silikagelio taurės. 2. Įkaitinkite orkaitę pagal torto receptas. 3. Įdėti silikagelio taurės į kepimo skardą. 4. Įdėti kepimo skardos ir į orkaitę ir pradėkite kepti pyragą. 5. Po kepimo, movėsi pirštines ir imasi iš kepimo skardos. 6. Po pyragas atvėsta, papuošti jį su ledais, konservuoti vaisių ir kitų maisto produktų jums patinka. *Pastaba: Nors silikagelio taurės atvėsina greitai, jis yra vis dar labai karštas, kai ji yra tiesiog ištraukti iš orkaitės.

    Pagrindiniai parametrai

    Produkto Pavadinimas: blynai taurės silikono torto formą (6 Vnt.) Produkto modelis: KT532 Produkto spalva: Žalia Produkto specifikacijos: 70 * 30 (mm) Produkto talpa: 70ml Gaminio medžiaga: silicio dioksido gelis Svoris: 7 g Vykdomosios standartas: Q/JJ4419179-2020 m. *Kaip dydis duomenys yra rankinis matavimas, bus mažas nuokrypis, aukščiau dydis duomenims taikomos realių objektų.

    Apie Pirkimą

    Ar jūs turite kokių nors abejonių apie šiuos klausimus?Gal jūs galite susisiekti su manimi tiesiogiai per www.eatin.lt.

    Originali Produkto

    Visos prekės yra pagamintos reguliariai gamyklas ir prekių kokybę, gali būti ramūs.

    Greitas Pristatymas

    Pasirinkite aukštos kokybės transporto kompanija sutrumpinti transportavimo laiką.

    Kokybės Paslaugos

    Mes stengiamės išspręsti visų problemų, su kuriomis galite susidurti prieš pateikiant užsakymą ir, gavus prekes.

    Sekite mus

    Kaip mūsų pasekėjų, jūs galite mėgautis daugiau nuolaidų dėl kai kurių produktų.

    Apskaičiuota, tranzito laikas

    Azija (AS) :11-30 Dieną Europa (ES) :15-40 Dieną Šiaurės Amerika (NA) :20-40 Dieną Pietų Amerikos (SA) :25-45 Dieną Okeanija (OA): 20-35 Dieną *šie duomenys yra tikėtis pristatymo laikas paketo įprastomis aplinkybėmis, tik informacinio; specialiosios vežimo metu turi būti taikoma faktinė padėtis.

    Žymos: viryklė xiaomi, gruda, muichiro tokito, cemlux elektrine orkaite, patinet xiaomi elektros, elektros virtuvė orkaitė, xiaomi elektros skuter, mėlyna mijia, Kanroji Mitsuri, akių masažas xiaomi.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai