4 Vnt Kūdikių Seilinukai Vandeniui Nustatyti Šėrimo Audinio Rankšluostį Už Berniukas Ir Mergaitė Naujas Skalbti Bandana Dovana Naujagimio Priedai Kūdikių Stuff 4 Vnt Kūdikių Seilinukai Vandeniui Nustatyti Šėrimo Audinio Rankšluostį Už Berniukas Ir Mergaitė Naujas Skalbti Bandana Dovana Naujagimio Priedai Kūdikių Stuff 4 Vnt Kūdikių Seilinukai Vandeniui Nustatyti Šėrimo Audinio Rankšluostį Už Berniukas Ir Mergaitė Naujas Skalbti Bandana Dovana Naujagimio Priedai Kūdikių Stuff 4 Vnt Kūdikių Seilinukai Vandeniui Nustatyti Šėrimo Audinio Rankšluostį Už Berniukas Ir Mergaitė Naujas Skalbti Bandana Dovana Naujagimio Priedai Kūdikių Stuff 4 Vnt Kūdikių Seilinukai Vandeniui Nustatyti Šėrimo Audinio Rankšluostį Už Berniukas Ir Mergaitė Naujas Skalbti Bandana Dovana Naujagimio Priedai Kūdikių Stuff 4 Vnt Kūdikių Seilinukai Vandeniui Nustatyti Šėrimo Audinio Rankšluostį Už Berniukas Ir Mergaitė Naujas Skalbti Bandana Dovana Naujagimio Priedai Kūdikių Stuff

4 Vnt Kūdikių Seilinukai Vandeniui Nustatyti Šėrimo Audinio Rankšluostį Už Berniukas Ir Mergaitė Naujas Skalbti Bandana Dovana Naujagimio Priedai Kūdikių Stuff

€5.78 €3.29
Yra sandėlyje
w13957

Departamentas Pavadinimas: kūdikių
Dydis: 30*38cm/11.8*14.9inch
spalva: 5 Naujos Prekės
Modelio Numeris: WD40011
Funkcija: kūdikių seilinukai su maisto gaudytojas
Prašymas: Puikus kūdikių dovanos baby shower,, Kalėdų, gimtadienio
Kilmės: KN(Kilmės)
Stilius: Naujas modelis
Medžiaga: 100% poliesteris su TPU danga
Modelio Tipas: Spausdinti
Lytis: Unisex
Amžius: 19-24M
Elemento Tipas: SEILINUKAI
Produkto pavadinimas: Neperšlampami Seilinukai Kūdikiui

  • 4 Vnt Kūdikių Seilinukai Vandeniui Nustatyti Šėrimo Audinio Rankšluostį Už Berniukas Ir Mergaitė Naujas Skalbti Bandana Dovana Naujagimio Priedai Kūdikių Stuff

    *Tinka nuo 6 iki 24 mėnesių amžiaus – kombinezonai su Antkrūtiniais yra prie atgal į petį su kablio ir kilpos greitai, reguliuojamas ir traukti atsparaus tinka.Su patogus šiukšlių surinkėjas / visą maišelį kišenėje turėti išsiliejimo.Gali būti nuvaloma, skalbti mašinoje, lengva valyti, todėl jūs galite naudoti keletą kartų!

    *Saugo jus nuo purvo - pagaminti iš lengvos, vandeniui, lengva valyti, dėmių įrodymas, dezodorantas audinio.Vieno sluoksnio konstrukcija reiškia, kad jums nereikės nerimauti apie keblus dalykų, kurie auga tarp sluoksnių audinys.Be medvilnės sluoksnio, dėmes ir kvapus nebus stick.

    *Minkštas, ir tvirtas – mūsų parašas audinys yra patvarus ir minkštas, ir mūsų Seilinukai gali atlaikyti purvo, bet yra lengvi ir patogūs.

    *Apie mūsų audinys – poliesteris, lengvas, kvėpuojantis, su įterptais TPU atsparus vandeniui technologija.

    Pristatymas

    Atidžiai patikrinkite savo vardą, pavardę, adresą ir Telefono Numerį, taip pat prekės dydį ir spalvą.Mes atsiųsime elementus per 5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

    Mes teikiame Kinija Paštu, Oro Paštu, bus kiek įmanoma rapid transit.Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro ar laiko švaistymas muitinės klirensas, bendras vežimo laikas yra nuo 15 iki 60 dienų, dėkojame už jūsų supratimą.

    Grąžinimo Politika

    1.Tik brokuotas produktas bus siūlomi keitimo ar grąžinimo.

    2.Klientas gali prašyti pakeisti arba grąžinti per 7 dienas nuo gavimo jūsų produktas.Klientas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų būti egzotišku išlaidų grąžinimo.

    3.Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą .Klientas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

    Apie Prekybos

    Didmenininkai bus šiltai pasveikino!Mes turime pačių gamykloje, daug didmenininkų buvo pirkti daug elementą iš mūsų gamyklos.Mes suteikiame jums geriausią kainos ir kokybės, taip pat garantuoja.Jei jūs einate, kad perkant didelį kiekį, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, apie siuntimo, apmokėjimo ir speciali nuolaida!

    Atsiliepimai

    Mes vertiname teigiamų atsiliepimų, ir mes atsakysime į jūsų taip pat.

    Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Visus laiškus bus atsakyta per mūsų darbo dienų.

    Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome palikti 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų

    Žymos: christma, kūdikių kombinezonas su antkrūtiniu kūdikių, vaikas, kūdikis, kombinezonai su antkrūtiniais, naujas atvyksta, tabletę ten, modelis silikono seilinukai, kūdikių reikmenys, reklamos dovanos, mergina kūdikį, kombinezonai su antkrūtiniais, daiwa vasaros, kramtyti silikono seilinukai.

  • Atsiliepimai (1)

    • K Gomonova

      I love prints! They match exactly the photo. They have velcro in the back of the neck to adjust the measurement.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai