Kingsens 50 & 100yard/daug 25mm mielas animacinių filmų spausdintos juostelės vaikų hairbow medžiaga aksesuaras juostelės priemonės Kingsens 50 & 100yard/daug 25mm mielas animacinių filmų spausdintos juostelės vaikų hairbow medžiaga aksesuaras juostelės priemonės Kingsens 50 & 100yard/daug 25mm mielas animacinių filmų spausdintos juostelės vaikų hairbow medžiaga aksesuaras juostelės priemonės Kingsens 50 & 100yard/daug 25mm mielas animacinių filmų spausdintos juostelės vaikų hairbow medžiaga aksesuaras juostelės priemonės Kingsens 50 & 100yard/daug 25mm mielas animacinių filmų spausdintos juostelės vaikų hairbow medžiaga aksesuaras juostelės priemonės Kingsens 50 & 100yard/daug 25mm mielas animacinių filmų spausdintos juostelės vaikų hairbow medžiaga aksesuaras juostelės priemonės

Kingsens 50 & 100yard/daug 25mm mielas animacinių filmų spausdintos juostelės vaikų hairbow medžiaga aksesuaras juostelės priemonės "PASIDARYK pats" dovanų juostelės

€12.13
Yra sandėlyje
w136988

Technics: SPAUSDINTI
modelis: Animacinių filmų
Medžiaga: 100% Poliesteris
Audinio Tipas: Grosgrain
Produkto Tipas: Juostelės
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
Plotis: 1"
Stilius: Vieno Veido

  • Pritaikymas savo poreikiams ir didmeninės: 1. Mes paramos pritaikyti juostelės iš būdų, kurį norite. 2. W e paramos didmeniniams rūšių printes juostelės. 3. Kas raštas spausdinamas juostelės ar jums reikia, prašome leiskite mums žinoti, mes turime dizaineris ir galerija, ten bus modelius spausdintos juostelės, ko jums reikia.

    Naudojimas:

    Hairbows & kaklaraištis medžiagos, Dovanų juostelės, pakavimo juostos, Drabužių aksesuarų, skrybėlių priedai, papuošti kaspinu (gimtadienis, vestuvės, šventė ir pan.)

    Vežimą:

    1. JAV nemokamas pristatymas iki Epacket,Kita šalis bus nemokamas pristatymas Kinija Paštu Registruotu Oro.

    2. Tai trunka apie 15-35 dienas dauguma šalių, tai gali užtrukti keletą dienų, jeigu yra griežtos muitinės kontrolės.Mes neprisiimame jokios atsakomybės už bet kokį užsakymą ar atidėti mokesčių, tranzito laikas labai priklauso nuo ir atsižvelgiant į vietos pašto paslauga.

    3. Mes teikiame per EMS (greitojo Pašto Paslauga) yra atsakingos už greitą pristatymą nemokamai, jei užsakymo suma daugiau kaip USD150.00 (Rusija gauti AVS nemokamas pristatymas tik pagal užsakymus iš daugiau nei USD220.00 Dėl didelio pristatymo kaina).EMS trunka apie 7-8 darbo dienų daugelyje šalių.

    4. Jei jums reikia mūsų laivų kiti greitas pristatymas, Prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti transportavimo išlaidos.

    Produktų Duomenys:

    Pastaba:

    1. Mūsų juostelės yra išspausdintas su aukštos kokybės bazės grosgrain/satino.

    2. Prašome atkreipti dėmesį, kad juostelės spalvos gali šiek tiek skirtis dėl monitoriaus.

    3. Po to, kai jums pateikti užsakymo, pls palikti mane tikslią kontaktinę informaciją, ačiū.

    mokėjimo būdas:

    Mes paramos mokėjimo sąlyginio Deponavimo per www.eatin.lt, kredito kortelės yra gerai.

    Pristatymo terminas:

    1. Savo užsakymą bus išsiųsti per 5 dienas, dauguma laiko ji bus vežamos kas antrą dieną po apmokėjimo.

    2. Rusijos klientai prašome atkreipti dėmesį:

    Pagal naują politiką, rusijos post office vasario viduryje teisės, imtuvas turi būti asmens vardas, pavardė, kitaip sklypas bus grąžintas siuntėjui.Todėl įsitikinkite, kad turite tinkamą informaciją, kai jums užsisakyti.Ačiū.

    3. Mes nesame atsakingi už paėmimo ar mokėjimo muitai ar mokesčiai už siuntas, prašome kreiptis į savo vietos muitų politikos.

    4. Mes neatsakome už prarastus ar žalą dėl netinkamo pristatymo adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų Ali-express pristatymo adresas yra teisingas, kai jums patikrinti.

    Atsiliepimai:

    1. Prašome suteikti mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs esate laimingas su mūsų produktus ir paslaugas.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų ratai pažangą.

    2.Laivybos laikas yra NE mūsų kontrolės.Prašome nepalikite neigiamą grįžtamąjį ryšį, bet vėluojama dėl nenugalimos Jėgos aplinkybių, tokių kaip blogas oras, strike, muitinio įforminimo proceso ir t.t.

    3. Jei dėl kokios nors priežasties manote, kad jūs turite suteikti mums žemai rezultatą arba neutralų ar neigiamą atsiliepimą, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes padarysime viską, kad išspręsti problemą.

    Grąžinimo Politika:

    Jei jūsų prekės yra su trūkumais, mes mielai jį pakeisti jums.Susisiekti su mumis grįžti kryptimis.Visos prekės yra tikrinamos, kol jie bus išsiųsti, todėl **PIRKĖJAI** yra atsakingi už grąžinti laivyba.

    Mes stengiamės atsakyti į laiškus per 24 valandas - galbūt vėliau, jei yra savaitgalis ar nedarbo diena.Patikrinkite SPAM aplanką - kartais jūsų saugumas bus išsiųsti jį į tą voką klaidą.Prašome susisiekti su mumis, dar kartą, jei tai ne tas atvejis.

    Žymos: 16pcs atidaryti patraukite įrankis, 6d dial moteris žiūrėti, adas gimtadienio, a200 w177 grindų kilimėlis, 45v garso stiprintuvas, 10stks padengti kameros, 140mm plonas mėlynas ventiliatorius, 74mm dc kištukas moteris, 7047d alcatel touch.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai