10vnt Rinkinys 10vnt Rinkinys 10vnt Rinkinys 10vnt Rinkinys 10vnt Rinkinys 10vnt Rinkinys

10vnt Rinkinys "PASIDARYK pats" Pasakų Sodas Miniatiūriniai Dirbtiniai Medžiai, Mini Bonsai Kraštovaizdžio PVC Netikrą Eglutės Ornamentu Namų, Sodo Puošmena

€3.72 €1.94
Yra sandėlyje
w136965

Krova: Desktop
Medžiaga: Plastikiniai
Augalų Stilius: medis
Skaičius, Vnt: 10vnt

  • Pavadinimas: Mini Dirbtiniai Medžiai

    Specifikacijos

    Spalva: kaip nuotraukose

    Medžiaga: PVC

    Dydis: 5cm

    Tipas: Spalvotas Krūmas Medis

    Savybės

    -Gali būti naudojami sultingi augalų priedai.

    -Produktas yra realus ir gali būti naudojami dekoravimui.

    Produkto naudojimas: statybinių smėlio stalo modelis, micro kraštovaizdžio modelis, traukinio modelį, psichikos smėlio stalo modelis, ir t.t.

    Pastaba

    -Šis produktas yra rankų darbo, rankomis dažyti, ir kai pasirodys dažai, dažų nutekėjimas, nelygus dažymas ir kt.Rankų darbo gaminiai yra neišvengiama, tai yra normalu.

    -Prašome, kad tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

    -Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

    Pakuotė

    10 x Mini Dirbtiniai Medžiai

    / Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

    Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

    Žymos: "pasidaryk pats" citrina, žalia arbūzas, gėlių pelėda, AUGALŲ, pušų žiedadulkės, Ilgaamžiškumas, buko medis, protea, didelis vazonas lauko, rožių derinys.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai