AZDOME PG17 12 AZDOME PG17 12 AZDOME PG17 12 AZDOME PG17 12 AZDOME PG17 12 AZDOME PG17 12

AZDOME PG17 12" Veidrodis Automobilių DVR duomenų srautams pritaikytos Medijos Visą Ekraną Brūkšnys CamTouching Dvigubo Objektyvo Naktinio Matymo 1296P Priekiniai 1080P DVR Backup

€132.31
Yra sandėlyje
w136713

Pikselių: 200Mega
Kadrų Per Sekundę: 30
OSD Kalba: Ispanų
Sąsaja: Micro SD/TF
Jutiklis: SC2363
Prekės Pavadinimas: AZDOME
Kameros Rezoliucija: 1920X1080
Skaičius Objektyvai: 2
Jutiklinis Ekranas: Taip
Sertifikavimo: EEĮ atliekos
Video Kodas: H. 264
Maitinimo Sąsajos: 5V 3A
Modelio Numeris: PG17
Specialios Funkcijos: Ciklinis Įrašymas
Kilmės: KN(Kilmės)
Ekranas: IPS
Peržiūrėti Kampas: 150°-160°
Vaizdo Formatas: AVI
GPS logger: Išorinis
Elemento Tipas: Automobilių DVR
GPS: pasirinktinai
Ekrano santykis: 16
Max Išorinė Atmintis: 64G
Ekrano Dydis: 12
Rezoliucija: FHD 1080P 30 kadrų per sekundę Priekis + 720P 30 FPS Backup
Galinio Vaizdo Kamera: Taip
Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis: 10 klasė
Baterijos Veikimo Trukmė: 3-5 minutes (Visa galia)
Originalioje Pakuotėje: Taip
Surinkimo Režimas: Galinio Vaizdo Veidrodėlis
Baterija: Pastatytas 500mAh Built-in Li-ion baterija
Chipset Gamintojas: MSTAR
Vaizdo Jutiklis: Sony IMX323

  • ●1296p Aukštos kokybės Dvigubas Objektyvas ir Visas Jutiklinis Ekranas

    Į AZDOME Veidrodis Brūkšnys Cam naudoja 11.8" IPS anti-glare visiškai jutiklinis ekranas su 2.5 D stiklą.Jis palaiko priekinio ir galinio vaizdo kamera įrašymo, leidžia jums persijungti tarp priekinio ir galinio vaizdo arba stebėti dvejopo lęšiai, tuo pačiu metu, kad norėdami peržiūrėti daugiau informacijos apie eismą ir saugesnei vairavimo ir važiavimo atbuline eiga.Paprasta sąsaja su savo greito reagavimo laikas suteikia jums geriausią patirtį.

    ●Enhanced Super Night Vision

    Mūsų kameros priimti G-jutikliai su F/1.8 diafragmos, kurios gali užfiksuoti dual 1256p didelės raiškos filmuotą medžiagą net ir prasto apšvietimo sąlygomis.Jie gali filtruoti per ekspozicija iš transporto priemonės", žibintai ir suteikti jums aštrus ir traškus įvaizdį, užtikrinant vairuotojo saugos naktį.

    ●Parkavimo Pagalbos Režimas

    O jūsų transporto priemonė yra išjungta, statymo pagalbos funkciją tarnauja kaip stebėjimo kamerų sistema.Fotoaparatas automatiškai persijungia į galinio vaizdo važiuojant atbuline eiga, todėl automobilių stovėjimo aikštelė vėjas.

    ●G-jutikliai & Loop Įrašymo

    G-jutikliai automatiškai užrakinti ir laikyti vaizdo atveju staigaus smūgio ir susidūrimų, teikti vaizdo įrodymų, kad avarijos.Linijos įrašymo bus perrašyti anksčiau išsaugotą vaizdo įrašą, kai likusios atminties nepakanka, bet ir praleis pagalbos užfiksuota vaizdo (užrakinti failai bus perrašyta).

    ●Lengva Įdiegti & Vienerių metų Garantija

    Į AZDOME Veidrodis Brūkšnys Cam galios on/išjungimo, kai automobilio variklis įjungtas/išjungtas.Yra dar daugiau funkcijų laukia jūsų atrasti.Pirkti dabar ir jūs gausite 30 dienų grąžinimo/grąžinimo ir 1 metų garantijos laikotarpis.Mes suteiksime jums geriausias pirkinių patirties!

    1296p SMART DVIGUBO OBJEKTYVO KAMERA – AIŠKU, VAIZDO, KOKYBIŠKOS NUOTRAUKOS

    Į AZDOME Veidrodis Brūkšnys Cam pagerina rezoliucija, atsarginė kamera 1296p, užtikrinant, kad dviguba kamera, galima įrašyti savo vairavimo aiškiai, registre ir įrašyti licencijos plokštės, kelio ženklai ir susidūrimų, ir suteikti jums su visų apvalių apsauga.

    12 Colių 1080P Vaizdas Ekrane

    Pareguliuokite priekinio lęšio spustelėdami aukštyn ir žemyn mygtukai ant jutiklinio ekrano ir perjungimas tarp priekinės ir galinės kameros spustelėdami mygtuką perjungti.

    Super Night Vision

    Į AZDOME Veidrodis Brūkšnys Cam naudoja stiprios šviesos slopinimas ir HAINAUT technologija užtikrina labai aiškiai ir minkštas vaizdai vairuotojams naktį.Jis gali užfiksuoti daugiau detalių, ar naktį ar per dieną

    LINIJOS ĮRAŠYMAS

    Su loop įrašymo funkciją, galite kurti vaizdo įrašus, automatiškai perrašyti seniausių failą ir išsaugokite šį failą. (užrakinti failai bus perrašyti.)

    Automobilių Stovėjimo Aikštelė Pagalbos Režimas

    O jūsų transporto priemonė yra išjungta, statymo pagalbos funkciją tarnauja kaip stebėjimo kamerų sistema.Fotoaparatas automatiškai persijungia į galinio vaizdo važiuojant atbuline eiga, todėl automobilių stovėjimo aikštelė vėjas.

    10" 2.5 D IPS Ekranas

    2.5 D vandens lašelius Ekrano Inovacijų Dizaino 10 colių IPS Visą Ekraną Liečiant Ekraną

    Lengvas Montavimas su Dirželiu Tipas

    Paprastas montavimas ir eksploatacija, net pirmą kartą vartotojas.Nereikia pašalinti gamyklos galinio vaizdo veidrodėlis automobilyje, tiesiog lengvai pridėti brūkšnys kamera galinio vaizdo veidrodėliai su guminiais dirželiais.Prijunkite automobilinį įkroviklį su kamera, tada slėpti papildomų kabelių į vidaus reikalų skydelį, smalsauti priemonė, mes sąlyga.

    Kompiuterio priedai

    AZDOME Brūkšnys Cam automobilio ateina su masyvo reikmenys padidinti savo funkcija dar labiau.Ji taip pat ateina su rinkiniu 5 laidų sagtys geriau patogumui.Be Dual USB įkroviklis, tvarstis ir maitinimo kabelis, rinkinys taip pat ateina su Trim Pašalinti įrankį.

    PG17 11.8" Veidrodis Brūkšnys Cam

    (Dydis: 30 cm*7.7 cm)

    Lengvas Montavimas

    1.Išjunkite variklį 2.Įdėkite TF Kortelė(Class 10 & Max 64GB) 3.Pridėti brūkšnys cam su galinio vaizdo veidrodėliai ir automobilio 4.Automobilinio įkroviklio ir Brūkšnys Cam naudojant įkrovimo kabelį,tada prijunkite kitą pusę, automobilinį įkroviklį prie cigarečių degiklio lizdo. 5.Įdiegti galinio vaizdo kamera: susiję su AV uosto, ir raudonas laidas ilgiklis, susijusių su "+" atsarginių šviesos. 6.Perkelti fotoaparato objektyvą, Užtikrinti, kad ji yra lygiagreti žemės. 7.Paleisti variklį, patikrinti, ar jūsų įdiegta įranga.

    Žymos: veidrodis įrašyti, tf kortelė, cam brūkšnys, imx307 sony, galinio vaizdo veidrodėlis, auto dvr veidrodis, vaizdo įrašymas, cubrebotas ciclismo, gyventi srautas, Peugeot 308 t9.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai