Geometrinis Modelis Kilimų Šiaurės Paprasta Kambarį Kilimėlių Turas Alfombra su Aukso Lino Mordern Salonas Dekoro tappeto T331 Geometrinis Modelis Kilimų Šiaurės Paprasta Kambarį Kilimėlių Turas Alfombra su Aukso Lino Mordern Salonas Dekoro tappeto T331 Geometrinis Modelis Kilimų Šiaurės Paprasta Kambarį Kilimėlių Turas Alfombra su Aukso Lino Mordern Salonas Dekoro tappeto T331 Geometrinis Modelis Kilimų Šiaurės Paprasta Kambarį Kilimėlių Turas Alfombra su Aukso Lino Mordern Salonas Dekoro tappeto T331 Geometrinis Modelis Kilimų Šiaurės Paprasta Kambarį Kilimėlių Turas Alfombra su Aukso Lino Mordern Salonas Dekoro tappeto T331

Geometrinis Modelis Kilimų Šiaurės Paprasta Kambarį Kilimėlių Turas Alfombra su Aukso Lino Mordern Salonas Dekoro tappeto T331

€14.80 €13.62
Yra sandėlyje
w136029

Apdailos Stilius: Mordern
Transporto pardavimas: Baigė kilimas už vienetą
Modelio Numeris: Devyniolika tūkstančių šeši šimtai septyniasdešimt vienas
Vieta: Salonas
Medžiaga: 100% Poliesteris
Technics: Mašina Padarė
Formos: ROUND
Plauti Stilius: Plauti Rankomis
Stilius: Modernus
Modelio Tipas: Gėlių
Naudoti: Dekoratyvinis

  • Šiltas Pranešimas:

    1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

    2. Prašome leisti kai kurių skirtumų 2-3cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

    3.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.Produktų Ekranas :

    Paymemt Metodas :

    Visa, MASTERCARD, BANKTRANSFER,BOLETO ir kt.

    Pristatymo ir grąžinimo politika:

    1.Jei jums nereikia produktas, skubiai , mes labai rekomenduojame, vežimas: www.eatin.lt standartinis pristatymas--Daugiau standable, saugesnis, greitesnis.Paprastai ji trunka nuo 20 iki 60 dienų .Laikas yra neaiški , kai kuriose šalyse galima gauti per 30 dienų , bet kai kurie bus užtrukti ilgiau .jei jūs negalite gauti per 60 dienų , prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu.

    2. Jei reikia skubiai , mes taip pat siūlome express shippings kaip DHL, UPS, AVS ir tt, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate skubiai reikia, tai ar kiekis yra didelis.DHL yra 3-12 dienų .Ji tik trunka apie 3 darbo dienų, JAV,CA,Meksika.

    3. Mes priimame grįžta ir grąžinamosios išmokos per 15 dienų nuo užsakymo užbaigimas, prašome susisiekti su mumis.

    Dropshipping ir didmeninės prekybos:

    1. Mes išskleidžiamajame laivo visur pasaulyje, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių.

    2. Mes galime pasiūlyti geriausią kainą už didmeninės, ir rekomenduoti geriausią siuntą.

    Atsiliepimai:

    1.Prašome palikite mums VISUS 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių).

    2.Jei produktai gavote buvo sugadinta ar gavo klaidingą stilių, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, mes ją išspręsti ir dirbti, geriausių sprendimų.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau.

    Žymos: šiaurės šalių žemės kilimas, jewelri, pusė apskritimo kilimas, kilimų geometr, kilimas runner, dekoro kambaryje vienaragis, 160x230 kilimas, kilimų turas, kilimų šiaurės, žindymo suknelė.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai