Aukštos kokybės Anglies kelio dviračio rėmo AC135 greitas pristatymas tik vienas greitis statomieji rėmas be stabdžių OEM yra taip pat prieinama Aukštos kokybės Anglies kelio dviračio rėmo AC135 greitas pristatymas tik vienas greitis statomieji rėmas be stabdžių OEM yra taip pat prieinama Aukštos kokybės Anglies kelio dviračio rėmo AC135 greitas pristatymas tik vienas greitis statomieji rėmas be stabdžių OEM yra taip pat prieinama Aukštos kokybės Anglies kelio dviračio rėmo AC135 greitas pristatymas tik vienas greitis statomieji rėmas be stabdžių OEM yra taip pat prieinama Aukštos kokybės Anglies kelio dviračio rėmo AC135 greitas pristatymas tik vienas greitis statomieji rėmas be stabdžių OEM yra taip pat prieinama Aukštos kokybės Anglies kelio dviračio rėmo AC135 greitas pristatymas tik vienas greitis statomieji rėmas be stabdžių OEM yra taip pat prieinama

Aukštos kokybės Anglies kelio dviračio rėmo AC135 greitas pristatymas tik vienas greitis statomieji rėmas be stabdžių OEM yra taip pat prieinama

€442.45
Yra sandėlyje
w136022

Sulankstomas: No
Modelio Numeris: AC135
Svoris: 1700g
Naudoti: Bėgių Nuoma
Paviršiaus Apdorojimo Būdas: blizgesys
laisvų rankų įranga: 1-1/8,1-1/2
apačioje laikiklis: BSA
kilmės vieta: Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Pynimas: UD Matinis arba Blizgus
Galiniai Vietos: 120mm
Medžiaga: Toray T700 pilna anglies
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: AŠGALI

  • Aukštos kokybės Anglies kelio dviračio rėmo AC135

    Tipas Naujų Kelio rėmo Rėmo AC135 Šakutės AO135 Medžiagos Toray T700 anglies pynimo UD blizgus/matinis Rėmas, svoris 1600±40g Stalo svoris 370±20g laisvų Rankų įranga 1-1/8",1-1/2" BB(Bottom Bracket) BSA&DI2 / BB30&DI2 Turimi dydžiai 49cm,51cm,54cm,56cm

    Atkreipkite dėmesį:

    · Šį straipsnį jūs biding yra AC135-51-BSA

    · Jei jums reikia kito dydžio 49 51 54 56cm" , visos sandėlyje !Prašome palikti pranešimą arba kreipkitės į mūsų pardavėjas Doris !Ačiū!

    1XCarbon Kelio rėmelį

    1XCarbon bėgių šakutės

    1XFitting laisvų rankų įranga

    1.Prieš pasirašant prašome patikrinti, pašto, ar jis buvo pažeistas , jei taip, prašome atsisakyti.Priešingu atveju, jei jūs užsiregistruosite, mes ne už jį atsakingas

    2. Nemokamas Pristatymas: Jei jūs pirkti rėmelius ,o jūs norite įtraukti kai kurie mažų dalių, pavyzdžiui, rankenos,kamienas,seat post ir kt.,Tada mažų dalių bus nemokamas pristatymas,ir mes tiesiog imti ir laivybos rėmo arba aširačio tik.

    3. . 24 mėnesių Garantija rėmui ir Ratlankio normaliomis žirgais, 12-mėnesių Garantija Anglies Priedai.

    Esame profesionalus gamintojas anglies dviračių rėmai,ratai ir kitos dviračių dalys,ir mes pardavėjas, dėl alibaba daugiau nei 10 metų.

    Mes skiriame save pateikti puikių produktų, kurių priimtiną kainą,taip pat galime garantuoti mūsų kokybės.Mes reikalaujame, Kokybė yra pirmas.

    Klientų aptarnavimo yra mūsų prioritetas,mes pasiūlysime geriausias vežimą ir po pardavimo paslaugos jums.Mūsų tikslas-suteikti jums 100% pasitenkinimo.

    Mūsų principas-tai:Kokybė-tai pirma,Klientų aptarnavimo sekundę.

    1)galite grąžinti prekes per 14days gavę tai dėl kokių nors priežasčių.

    a.10% išteklių atkūrimui mokestis yra vertinamas produktus, bet grįžo į "naudojamas" būklės.

    b.Pirkėjas atsako už transportavimo išlaidas abiem būdais.

    2)Jei yra kokybės problemų produktus,prašome susisiekti su mumis,mes ją išspręsti

    kuo mes gauti savo elektroninio pašto adresą.Jei tai yra kokybės problemų,kai tik gausime jūsų grįžti,mes remonto ar keitimo tai už jus.

    1.Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu,kad clinck'service centras".Arba susisiekti su mumis, 24 valandos per dieną.

    2.Skambinkite mums 8:30 am iki 6:00 pm(Kinija laiko) prie +86-13312965079

    3.Mes atsiprašė už pavėluotą atsakymą per šventes.

    1. Visi pirkėjai gaus teigiamų atsiliepimų iš jav po to, kai jūs mokate už mūsų daiktų.Tuo tarpu, mes vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus.

    2. Mes negalime sutikti, neigiamas/ neutralus atsiliepimų.Visos problemos bus išspręstos ryšių tarp jūsų ir mūsų, ir neigiamą grįžtamąjį ryšį, nieko neišsprendžia.

    3.Kai gaunate ir patenkinti mūsų daiktų,prašau", patvirtina, kad gavo" ir "Palikti atsiliepimą" mums www.eatin.lt.

    Žymos: vias anglies rėmelį, anglies disko kelių kadrų, rėmas anglies plokštė, bicycl rėmelį, 27.5 anglies rėmelį, rėmas žvyras, dviračio rėmas anglies kelių, vyrai fixie dviratį, 27 plus, oem kelio rėmelį.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai