NAUJAS moters riešo žiūrėti prabangius kvarcas plieno juostų laikrodžiai EG-WSW111 NAUJAS moters riešo žiūrėti prabangius kvarcas plieno juostų laikrodžiai EG-WSW111 NAUJAS moters riešo žiūrėti prabangius kvarcas plieno juostų laikrodžiai EG-WSW111 NAUJAS moters riešo žiūrėti prabangius kvarcas plieno juostų laikrodžiai EG-WSW111 NAUJAS moters riešo žiūrėti prabangius kvarcas plieno juostų laikrodžiai EG-WSW111 NAUJAS moters riešo žiūrėti prabangius kvarcas plieno juostų laikrodžiai EG-WSW111

NAUJAS moters riešo žiūrėti prabangius kvarcas plieno juostų laikrodžiai EG-WSW111

€4.14
Yra sandėlyje
w135682

Modelio Numeris: EG-WSW111
Byloje Formos: Netaisyklingos Formos
Dėžės & Atvejais Medžiaga: Plastikiniai
Dial Lange Medžiagos Tipas: Hardlex
Ciferblato Skersmuo: 34mm
Grupė Medžiagos Tipas: Nerūdijančio Plieno
Užsegimas Tipas: Kablys Sagtis
Juostos Ilgis: 240inch
Byla Storis: 7mm
Judėjimas: KVARCAS
Stilius: Mada & Atsitiktinis
Juostos Plotis: Kaip 14mm
Bylos Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Atsparumas Vandeniui Gylis: 3Bar

  • Sveiki atvykę į egen promotons ,mes siūlome pagal užsakymą elementai, kaip jums reikia

    Produkto descripition :

    Pristatymas:

    1. Mes patikrinti visas prekes prieš pristatymas

    2. Mes galime gabenti krovinius į visą pasaulį ir tiekimo kitą pristatymo režimas dėl paties produkto.pavyzdžiui, "FEDEX" arba DHL ar UPS arba HKPOST ar KINIJA PAŠTU, mes pasirinkite greitas ir patikimas būdas pristatymo .

    3. Jei jus domina daiktų mes tiekimo ,tačiau nesate nemokamas pristatymas srityje , prašome nedvejodami susisiekite su mumis , mes suteiksime jums specialią citata (įskaitant pristatymas ) pagal jūsų užsakymo informacijoje .

    Tiekėjas Pažadas

    Garantija ir grąžinimo politika:

    Jei pastebėsite kokių nors problemų su prekių per 7 dienas, nes jūs gaunate juos, jūs galite grąžinti prekes su mumis ir mes išsiųsti geras arba grąžinti už jūsų mokėjimą po to, kai mes gauti prekes.

    Mūsų garantija prekėms yra vieneri metai, ir mes visada išbandyti kiekvieną produktą atsargiai ir griežtai prieš siunčiant juos iš mūsų klientams.

    Mes stengiamės, kad paslauga jums , stengiamės išspręsti jūsų problemą , mes tiekiame jus tenkina prekių daugiau ir daugiau .Pasitiki mumis, pasitiki mūsų geriausias paslaugas ir nuoširdumas .Ačiū .

    Žymos: Kaip 14mm dirželis, 14 mm dirželis, žiūrėti vijurkas, vyrai rolex žiūrėti, prekės prabanga moteris, jw kvarcas, prekės byla, žiūrėti naujieną, vyrai žiūrėti, herm.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai