Opeco karšto pardavimo Pusė ratlankio trumparegystė akinius TR90 su metalinių akinių rėmeliai recepto akiniai RX gali receptą, akinių J8361 Opeco karšto pardavimo Pusė ratlankio trumparegystė akinius TR90 su metalinių akinių rėmeliai recepto akiniai RX gali receptą, akinių J8361 Opeco karšto pardavimo Pusė ratlankio trumparegystė akinius TR90 su metalinių akinių rėmeliai recepto akiniai RX gali receptą, akinių J8361 Opeco karšto pardavimo Pusė ratlankio trumparegystė akinius TR90 su metalinių akinių rėmeliai recepto akiniai RX gali receptą, akinių J8361 Opeco karšto pardavimo Pusė ratlankio trumparegystė akinius TR90 su metalinių akinių rėmeliai recepto akiniai RX gali receptą, akinių J8361

Opeco karšto pardavimo Pusė ratlankio trumparegystė akinius TR90 su metalinių akinių rėmeliai recepto akiniai RX gali receptą, akinių J8361

€10.71
Yra sandėlyje
w135421

Modelio Numeris: J8361
Stilius: pusė ratlankio
Akiniai Priedai: KADRŲ
Rėmas Medžiaga: Acetatas
Atlenkiama: Normalus
Šventykla: 142mm
tiltas: 18mm
Lęšių Medžiaga: Jokių dioptrijų lęšį, galite mokėti pridėti RX
Elemento Tipas: Akiniai Priedai
Prekės Pavadinimas: Opeco
Modelio Tipas: Kietas
Lytis: VYRAI
Lęšio Plotis: 54mm
Svoris: 16 g (without lens)
Lęšio Aukštis: 29mm
Bendras plotis: 136mm

  • 1. Pirkti dabar ir jūs galite gauti nemokamas dovanas, kiekvienas akinius, ateis su 1pc akiniai atveju ir 1pc skudurėliu.

    2. Tai tik rėmas su demo lęšio, jei norite, kad mums, įdėti jūsų recepto, jūs galite pasirinkti ir įsigyti vieną porą receptinių lęšius kartu, mes galime suteikti nemokamą surinkimo paslaugas, mes naudojame europos importuojamų Essilor Auto aparatas cut & šlifuoti objektyvo garantija, kokybė, surinkimas, kaina yra laisvas, kaip specialią paslaugą, 100% kokybės garantija , taip pat nemokamas pristatymas!

    3. Kaip užsakyti visą akinius? 1).Pasirinkti rėmo - " į krepšelį "; 2).Pasirinkite vieną porą lęšių - " į Krepšelį "; 3).Peržiūrėkite savo Pirkinių Krepšelį, spauskite "Pirkti iš šio pardavėjo" - " Patvirtinti užsakymą , palikti pranešimą jūsų recepto ar kitos svarbios informacijos," - "Užsakymą" - " Užsakymas ".

    4).Laukia nauji akiniai.

    3. Spustelėkite šią pasirinkti pagal Receptą, kontaktiniai Lęšiai:

    4. Prašome siųsti mums teisingą receptą (kaip Sfera,cilindras, ašis, PD ir To, ir pan.) ir kad reikalavimas dėl komentuoti, kai tvarka, ar įkelti nuotrauką, pagal užsakymą pranešimą, mes sumontuosime lęšius į rėmelius siųsti jums visą akinius.

    1).Prašome siųsti savo receptą, kaip nurodyta toliau: (tai tik pavyzdys, už nuorodą), R(OD) sph -0.50 /cyl -0.75 *ašis 83 L(OS) sph +0.25 /cyl -0.25 *ašis 130 Pridėti: +2.25 (tik multifocal lęšiai)

    PD: 60.5 (R 29.5 / L 31)

    2).Jūs galite pridėti foto recepto, kaip šis:

    Ruda↑

    Mėlyna↑

    Duomenys ↑

    Žymos: dekoro medžio amatai, apima sėdimos vietos w639, apima sėdimos vietos w163, fitnes tracker m3, funky batų kulniukai, kraštai lovos aksomo, sulankstomas rankinės, fitnes namų polea, putų padengti aipods.

  • Atsiliepimai (1)

    • Ohara5150

      arrived well packed and in a plastic case with cleaning cloth. they look well and the prescription is spot on. perfect!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai