Nailono Dviračio Pedalus Ultralight Plokščia Platforma, Dviračių Pedalus už Kalnų Dviračių 9/16 Nailono Dviračio Pedalus Ultralight Plokščia Platforma, Dviračių Pedalus už Kalnų Dviračių 9/16 Nailono Dviračio Pedalus Ultralight Plokščia Platforma, Dviračių Pedalus už Kalnų Dviračių 9/16 Nailono Dviračio Pedalus Ultralight Plokščia Platforma, Dviračių Pedalus už Kalnų Dviračių 9/16 Nailono Dviračio Pedalus Ultralight Plokščia Platforma, Dviračių Pedalus už Kalnų Dviračių 9/16 Nailono Dviračio Pedalus Ultralight Plokščia Platforma, Dviračių Pedalus už Kalnų Dviračių 9/16

Nailono Dviračio Pedalus Ultralight Plokščia Platforma, Dviračių Pedalus už Kalnų Dviračių 9/16" 1/2" Dviračių Uždaromos DU Guolių Pedalai

€9.92 €6.94
Yra sandėlyje
w13532

Įstaiga: Poliamidas
Veleno Medžiaga: Boro Plieno
Pedalai dydis: 108.2*103*27mm
Medžiaga: Plastikiniai
Pedalas Kategorija: Ultralight Pedalas
Modelio Numeris: Dviračio Pedalai
Maks. Rider Svorio: 200bl / 90kg
Dydis: 9/16 inch adult pedal
Pedalas Prietaiso Kategorija: Guolis
Prekės Pavadinimas: HILAND
Naudoti: Kelių Dviračiai
Guolių Tipas: DU / Uždaromos
Kilmės: KN(Kilmės)
spalva: Juodai Žalia

  • Dviračio Pedalai Kalnų Dviračių 9/16" Ultralight Nailono Dviračių Butas Platforma Pedalai Pedales Bicicleta MTB 330g

    Įtraukti 2 vnt reflectores ant priekinio ir atgal.Sulenkite reikia tik 1 pirštu per 2 sekundes, patikrinkite instruccion ant nuotraukos. 9/16 colių veleno, talpinti užsienyje, kalnų dviračių, ir kitų kelionių dviračiu, patikrinkite, ar jūsų dviratis dydis atidžiai.Įdiegti ją su 6 mm šešiakampis raktas, arba 15mm išnirimas, pasirinkti įrankį, turite jį įdiegti.

    Ypatybė:

    1.Plastikiniu atspindintis ,įsitikinkite, kad saugos tamsią naktį. 2.Non-slip dizainas, jūs galite mėgautis savo dviračių. 3.Pažangios technologijos, pagamintas, profesinės grupės. 4.Lengva įdiegti.

    Apie Guoliai:

    Tipas: DU/Dvi Uždaromos Guolis

    Žinios: Kas differece tarp rutulinių guolių ir DU guoliai?

    Kaip mes visi žinome,yra rutulinis guolis ir DU guolių dviejų rūšių guoliai rinkoje.Rutulinis Guolis reiškia, kad yra kai kurie rutuliai guolis.Ji bus lengviau apsisukti,tačiau jis negali pakęsti per daug svorio.Kad jis tinka profesionaliam kelių dviratį ir žmonės, kurie yra plona ir nori dideliu greičiu.DU Guoliai turi cilindrų viduje.Jis taip pat įvardijamas kaip geriausias pedalo už kalnų dviračiu ir daugelis kasdienio naudojimo biks.Ji turi 1/2/3/4...užsandarinti guoliai,ir 2 yra geriausias.Kai važiuojate,jūs pajusite, jos ne taip lanksčiai, kaip rutulinis guolis pedalai.Kai į kalną situacijų,jums bus dėl tų pedalų.Foto žemiau rodo 2 rūšių guoliai.

    Žymos: mtb įrašus pedalai, pedalas, lw212b, mtb pedalas, antikvarinis dviratis, platūs plokšti pedalai, mtb spd, dviračio pedalas, 20 bmx, bmx dalys, priedai.

  • Atsiliepimai (3)

    • Lidatruhacheva

      Product that looks good. Not up yet. Relatively fast delivery.

    • B 1 Lakos

      Педали идеально подошли на велосипед. Пришли в коробке. Доставка меньше месяца.

    • Princes Ryan

      arrive fast, was a piti , I order the small axis 12 an I need 14

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai