Asmeninį Vestuvių Naudai Žymes Dovana žymas, norinčių medžio Derliaus Kaimiškas baby shower Gimtadienį už Tuščias Korteles, užrašų knygelė

Asmeninį Vestuvių Naudai Žymes Dovana žymas, norinčių medžio Derliaus Kaimiškas baby shower Gimtadienį už Tuščias Korteles, užrašų knygelė

€15.70 €13.81
Yra sandėlyje
w135269

Atostogų: Motinos Diena
Muzika: No
Stilius: Humanitariniai mokslai
Prekės Pavadinimas: PARARTDIY
modelis: Vieno puslapio Tipas

  • Dear friend,prieš užsakant, pls pasakykite mums, inicialai savo pavadinimus ir spalvas norite pardavėjas pastaba ar pranešimą po užsakymo per 24 valandas, taigi, kad mes galime pritaikyti juos už jus.

    Pakuotėje yra 200cm, styginiams ir korteles 100vnt per daug

    Kiekvienas žymuo priemonių maždaug 7cmx4cm ms ne aukščiausias taškas.

    Mielas drauge, mes turime mūsų pačių gamykloje, todėl mes galime kurti bet kokias stiliaus ar bet kokios spalvos vyno stiklo žymekliai, tortas vyniojamąjį popierių,saldainių dėžutės ir kvietimai.Jei jums reikia bet kokios pagalbos, pls susisiekti su mumis.Ačiū:)

    Kai jus, kad, pls pasakykite mums norimą spalvą iš pardavėjo pastaba: užsakant ar elektroniniu paštu mums po užsakymo per 24 valandos.Mes priimame maišyti spalvas, ar tik tam tikrų kitų spalvų.Pls leiskite mums žinoti, kokios spalvos norite.Kitaip bus išsiųsti atvaizdą, spalva jums.

    Lazeriu iškirpti kortelės, yra du būdai, kaip pirkti:

    1. Pirkti vienos spalvos, tiesiogiai 100vnt,jūs galite norėti, kad vaizdas spalvotas, ar tam tikrų kitų spalvų.Pls praneškite mums.

    2. Derinti kelias spalvas, kad gauti vieną, daug (100vnt).Kiekviena spalva turi būti bent 10vnt.Pasirinkite iš toliau:

    Žymos: custom šalis, asmeninę kortelę žymės, custom ruošiniai, tuščią atviruką, kredito kortelės asmeninį, custom dekoras, derliaus teminius vestuvių palaiko, asmeninį pakabukas tuščias, už, šalmas yamaha.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai