WHEXUNE Specialiųjų 10 WHEXUNE Specialiųjų 10 WHEXUNE Specialiųjų 10 WHEXUNE Specialiųjų 10 WHEXUNE Specialiųjų 10 WHEXUNE Specialiųjų 10

WHEXUNE Specialiųjų 10"Touch galinio vaizdo veidrodis 4G Transliacijos Android 5.1 Automobilių DVR Full HD 1080P Dual ADAS brūkšnys Kamera, WiFi, GPS Registratorius

€69.26 €55.41
Yra sandėlyje
w135184

Skaičius Objektyvai: 2
Sistemos: "Android" 5.1
Jutiklinis Ekranas: 10"Capacitive IPS Jutiklinį ekraną
Vaizdo Formatas: TS
GPS logger: Išorinis
Elemento Tipas: Automobilių DVR
Kadrų Per Sekundę: 30
Ekrano Dydis: 10inch
Video Kodas: H. 264
Surinkimo Režimas: Galinio Vaizdo Veidrodėlis
Sertifikavimo: CE
Specialios Funkcijos: "Bluetooth"
Dvigubo Objektyvo: Taip,Palaikymas Dual lens įrašymo vienu metu
Chipset Gamintojas: MTK6735
Galinio Vaizdo Kamera: Taip
Originalioje Pakuotėje: Taip
RAM: 2GB
ROM: 32 GB(Sistemos bus užimti 3GB)
Pikselių: 800Mega
Prekės Pavadinimas: WHEXUNE
Kilmės: KN(Kilmės)
Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis: 10 klasė
Ekranas: IPS
Ekrano santykis: 16
OSD Kalba: Vietnamo
GPS Tracker: Parama
Vaizdo Jutiklis: 1/3 " Color Cmos
Peržiūrėti Kampas: 150°-160°
ADAS: Paramos LDWS / FCWS/ FVMA
4G: 4G LTE
Sąsaja: Micro SD/TF
Max Išorinė Atmintis: 128G
Kameros Rezoliucija: 1920X1080
Baterijos Veikimo Trukmė: Nėra baterijos, prijungti ACC sąsaja
Baterija: NĖRA

  • >>WHEXUNE Specialios "android" veidrodis pagrindiniai bruožai: >ADAS (LDWS/ FCWS/FVMA)+ 4G SIM &WIFI+ GPS Navigacija +Nuotolinio stebėjimo "Automobilis Padėti" APP >>WHEXUNE Specialios "android" veidrodis kitos savybės: Full HD 1080P Video + Lankstus Priekinė Kamera+ 10 colių Full Screen Ekranas + 1:1 atskirąją nuomonę Ekrano+2GB+32GB >> Patarimai: prietaisą reikia prisijungti prie originalus automobilinis įkroviklis bus gerai , Kitaip ekrane pradės mirksėti, nes nestabilios įtampos ir srovės.mes pagal jūsų automobilio modelio duoti jums laikiklis, po to padaryti užsakymą, prašome palikti mums savo automobilį informacija išsamiai,arba mes atsiųsime 1# laikiklis atsitiktinai.

    Specialių Mount Montavimas Su specialios atramos montavimas, be privalomos ir dar stipriau.

    ADAS Plius functnion padeda savo vairavimo saugiai ir patogiai LDWS nukrypimą nuo kelio Juostos Įspėjimo sistema įspėjimas yra užfiksuojamas, kai nukrypimą nuo kelio juostos aptinkama pagrįstas realaus laiko vaizdo įrašas.FCWS į Priekį Susidūrimo Perspėjimo Sistema, įspėjimas yra užfiksuojamas, kai galima į priekį susidūrimo aptinkama pagrįstas realaus laiko vaizdo įrašas.FVMA į Priekį Transporto priemonės Juda Signalas įspėjimas yra užfiksuojamas, kai transporto priemonės prieš jums juda, pagrįstas realaus laiko vaizdo įrašymui.

    2G+32GB Sklandžiai, Built-in 2G RAM, vidinė atmintis 32GB, galite įdiegti daugiau programinės įrangos, mėgaukitės savo automobilio gyvenimą;

    4G+Wi-fi "hotspots", banglenčių greičiau Vairuotojo kelionė yra nuobodu?Dabar pradėti 4G interneto naršymas su mūsų dvr, jis pastatytas wi-fi "hotspots", bus sinchronizuoti ir dalintis internetu duomenis į savo išmanųjį telefoną , patinka skaityti, navigacija, muzika online for fun.Pastabos: Prašome įrašyti savo vietos micro sim kortelę, kurios remia žemiau tinklo juostų 4G interneto naršymas.Ačiū. 4G:GSM:900(B8)/1800(B3); WCDMA:2100(B1)/900(B8); LTE:FDD,2100(B1)/1800(B3)

    GPS Navigacija

    Atsisiųsti savo mėgstamą GPS vidinė atmintis, su papildoma GPS antenos, tai dvr suteikia geriausią patirtį, nepriklausomai nuo jų paskirties.Plius, tai 3G/4G tinklo funkcija , padeda dvr gauti daugiau greitai ir sklandžiai internete GPS navigacija.

    Nuotolinio Stebėti Automobilių APP Padėti

    Nuotolinio valdymo Automobilis Padeda PROGRAMĄ, patikrinkite nuomonę apie veidrodis dvr iki išmaniųjų telefonų.Laikyti naršymas Internete ir nuotolinio stebėti savo automobilio važiavimo trajektoriją.Atsisiųsti svarbu, vaizdo įrašus ir vieną Klavišą, norėdami pasidalinti grožį automobilio vairuotojo.Tik Modelis K930S versijų palaikymas.

    Pamatyti pasaulį su visą ekraną

    Ekrano dirba nauja technika ir technologijos, tiksliai sekite kreivių dizainą, visą kelią iki dailiai užapvalintais kampais, kad būtų užtikrinta 100% vaizdą bus rodomas šiame 10inch visiškai veidrodis ekrano.

    10 colių IPS su Triple plataus galinio vaizdo srautinio duomenų siuntimo būdu vaizdo technologijas, visa Tai yra nauja technologija, galinio vaizdo veidrodėliai dvr.WHEXUNE K930S yra įdiegta ši pažangi duomenų srautams pritaikytos medijos technologijų,daro vairavimo galinio vaizdo plačiau,tai yra trigubai platus vaizdas, jei palyginti su tradiciniu veidrodis.

    Full HD 1080P Vaizdo Kokybės, Aukštesnės kokybės nuotraukas padės nustatyti gyvybiškai svarbią informaciją, pvz., licencijos plokštės, vairuotojo veiksmus ir kelių funkcijų, kurios gali įrodyti savo nekaltumą.

    Saugesnio Stovėjimo Atvirkštinis, Kai automobilį atbuline pavara, automobilių dvr automatiškai pereina į galinę kamerą su automobilių stovėjimo aikštelė linijos, užtikrina saugesnių automobilių stovėjimo aikštelė.

    Tiesiog reguliuoti kampas ekranas Į kampas priekinis / galinis vaizdas gali būti koreguojama;Jūs galite lengvai reguliuoti ekrano ir stumkite pirštą.

    Dual Vienu metu Kanalų Įrašymo Šis Automobilis DVR yra dvi kameros, kurios leidžia vienu metu filmuoti vaizdo įrašai iš dviejų skirtingų kampų.

    Paramos Max 128G TF kortelė

    24H Stovėjimo Stebėti, Kai kas nors šalia jūsų automobilis ar transporto priemonė pradeda važiuoti, Automatiškai įjungti ir pradėti filmuoti, kai aptinka, bet poveikis arba susidūrimo,prietaisas automatiškai įrašo keletą sekundžių,įsitikinkite, 24hr Stovėjimo Guard.

    Du-taip, WiFi, akcijų Internetas Akcija Interneto tarp automobilių dvr ir kitų išmaniųjų prietaisų, mėgautis tinklo ir bet kur.

    "Bluetooth" Muzikos Perkėlimas ir "Bluetooth" laisvų Rankų Skambučių, Jis pastatytas bluetooth "modulis, po "bluetooth" ryšio poros sudarymas naudojant mobilųjį telefoną, ji taip pat galėtų padėti telefono skambutį apie automobilį, veidrodis, dvr , arba perduoti muzikos ir dainų, prie automobilinio dvr iš mobiliesiems telefonams.

    FM perduoti funkcija Ar jums patinka klausytis muzikos, o jūs vairuojate?Ačiū FM perdavimo funkcija, galite sinchronizuoti veidrodis dvr muzikos į savo automobilių garso, su lengvumu.

    Žymos: micro xc, DVR, gp tracker, mini kamera, rusija marškinėliai, vaizdo įrašymas, "android" automobilių veidrodėliai, mi dvr, koleos automobilių brūkšnys fotoaparatas, 3g kamera.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai