Patogus Automobilio Sėdynės Pleištas Padas su neslidžia Apačia Automobilių Office Home AUG889 Patogus Automobilio Sėdynės Pleištas Padas su neslidžia Apačia Automobilių Office Home AUG889 Patogus Automobilio Sėdynės Pleištas Padas su neslidžia Apačia Automobilių Office Home AUG889 Patogus Automobilio Sėdynės Pleištas Padas su neslidžia Apačia Automobilių Office Home AUG889 Patogus Automobilio Sėdynės Pleištas Padas su neslidžia Apačia Automobilių Office Home AUG889 Patogus Automobilio Sėdynės Pleištas Padas su neslidžia Apačia Automobilių Office Home AUG889

Patogus Automobilio Sėdynės Pleištas Padas su neslidžia Apačia Automobilių Office Home AUG889

€19.11 €11.47
Yra sandėlyje
w135133

Taikoma Sezonas: Keturis Sezonus
Elemento Plotis: 42cm
Elemento Aukštis: 6cm
Prekės Svoris: 510g
Mfg Serijos Numeris: Keturi
Nustatyti Gabalas: 1
Medžiagos Tipas: Kempinė
Specialios Funkcijos: Pagrindinės Funkcijos
Elemento Ilgio: 39cm

  • įstaiga, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 16px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Patogus Automobilio Sėdynės Pleištas Padas su neslidžia Apačia Automobilių Office Home AUG889

    Aprašymas: Funkcija:

    Didžiausia gerovė - Ar jums sėdėti beveik 1/3 savo dieną?Bet tada, kad turėtų būti vertikalioje padėtyje, ir labai patogus!

    Automobilių sėdynės pleištas pagalvėlės gali būti naudojamos, idealiai automobilių sėdynės pagalvėlės ir taip pat kaip biuro kėdė pagalvėlė.

    Testeris Patvirtinti: Tiksliai Teisę Kietumas - Per kelių etapų bandymus su testeriai mes sukūrėme unikalią mišinys didžiausias sėdėjimo komforto.Sėdynės pagalvėlė yra ne per sunku ir ne per minkštas.

    Nr Slydimo, Prakaitavimas - Norite sėdi komfortą, bet taip pat "visiškai chic'?Pagalvėlė nėra slydimo dėl anti-slip nubs apačios.

    Aukščiausios Kokybės: Pagaminti iš aukštos kokybės poliesterio pluošto ir PET, geriausias pasirinkimas jūsų ilgą kelionę automobiliu.

    Specifikacija:

    Medžiaga: Poliesterio Pluoštas ir PET

    Dydis: 39 x 42 x 6cm

    Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

    Qty: 1pc

    Komplektą Sudaro: 1 x Automobilio Pagalvėlių Padas

    Žymos: patogi sėdynė, automobilių sėdynės pagalvėlė, kvarco moterų sėdynės, namų, automobilių sėdynės pleištas pagalvėlė australija, automobilių sėdynės pleištas atsiliepimai, t310, nuotrauka trafaretas, m02, dekoro namai.

  • Atsiliepimai (1)

    • Koksharova 72

      Prima!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai