Veido, Akių Šešėliai ir Antakių Makiažas Šepetys Valymo Lauke Valymo Artefaktas Greitai Kosmetikos Priemonė Dovana Moterims Karšto Pardavimo Veido, Akių Šešėliai ir Antakių Makiažas Šepetys Valymo Lauke Valymo Artefaktas Greitai Kosmetikos Priemonė Dovana Moterims Karšto Pardavimo Veido, Akių Šešėliai ir Antakių Makiažas Šepetys Valymo Lauke Valymo Artefaktas Greitai Kosmetikos Priemonė Dovana Moterims Karšto Pardavimo Veido, Akių Šešėliai ir Antakių Makiažas Šepetys Valymo Lauke Valymo Artefaktas Greitai Kosmetikos Priemonė Dovana Moterims Karšto Pardavimo Veido, Akių Šešėliai ir Antakių Makiažas Šepetys Valymo Lauke Valymo Artefaktas Greitai Kosmetikos Priemonė Dovana Moterims Karšto Pardavimo

Veido, Akių Šešėliai ir Antakių Makiažas Šepetys Valymo Lauke Valymo Artefaktas Greitai Kosmetikos Priemonė Dovana Moterims Karšto Pardavimo

€3.72 €0.93
Yra sandėlyje
w135088

Kiekis: 1
Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
Naudojamas Su: Rinkiniai & Rinkiniai
kilmės vieta: Kinija
Modelio Numeris: MAG5413
Prekės Numeris: MAG5413
Skaičius teptuku rinkinius: 1 filialas
Vilna ilgis specifikaciją: 8cm
Šepečių Medžiagos: Kempinė
Rankenos Medžiaga: Nailonas
Elemento Tipas: Makiažas Šepetys
Vyriausiasis ilgis specifikaciją: 8cm
Produkto svorio: 40g
Kilmės: KN(Kilmės)
Dydis: 8cm

  • Įvadas į kategorijas ir naudojimo makiažo šepetėliai:

    Yra daug rūšių makiažo teptukai, kuri gali būti derinamos, atsižvelgiant į asmeninius makiažo įpročius.Tačiau yra šešis šepetėlius, kurie būtini pagrindinę konfigūraciją:, makiažo teptuku,,,švelnus.

    Medus Dažų Nurašymas iš miltelių makiažas su šilko tekstūros, makiažo veidą valikliu ir ilgalaikis.

    Makiažo Teptuku baudos šepetys galvutė gali būti šepečiu sunku pasiekti dalys ir makiažo poveikis yra vienodas ir gamtos.

    Skaistalai teptuku : Šepetys iš natūralaus lanko skaistalai, silpną atspalvį, puikiai gulėti veido kontūrai.

    Akių šešėlių teptukas yra daug rūšių.Mes turime paruošti skirtingų dydžių, akių šešėlių teptukas, kad atitiktų įvairių akių ženklinimo būdai.

    Antakių šepetėliu antakių milteliai, ji gali gauti gana natūrali antakių forma.Ji yra lengviau kontroliuoti stiprumo ir šešėliai, nei antakių pieštuką.

    Lūpų teptuku : Tiksliai kontūro, lūpų formą, padaryti lūpas, visą ir net spalvą ir ilgiau trunka.

    Foundation brush taikymo skystis fondas, reikalavimus teptuku, o skystis fondas yra gana didelė.

    Veido kontūro teptuku : Yra, kad teptuku galvą 45 laipsnių kampu, dydis yra panašus į blush brush, šeriai yra storesnis.

    Žymos: ovalo formos makiažo šepetėliai dėžutę, jessup makiažo teptuku lauke, voleliu, teptuku padengti, kelionės šepetys plaukų dangtis, dt85 teptuku padengti, profesionalių makiažo teptukų rinkinys dėžutėje, makiažo šepetėlių rinkinys dėžutėje, teptuku padengti 12, makiažo teptuku lauke gumos, perlai makiažo teptuku lauke.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai