Masažas Ginklą 30 Greitojo Įkrovimo Raumenų Stimuliatorius Giliųjų Audinių Profesinės Massager Ginklą Kūno Poilsis Lieknėjimo Skausmo Masažas Ginklą 30 Greitojo Įkrovimo Raumenų Stimuliatorius Giliųjų Audinių Profesinės Massager Ginklą Kūno Poilsis Lieknėjimo Skausmo Masažas Ginklą 30 Greitojo Įkrovimo Raumenų Stimuliatorius Giliųjų Audinių Profesinės Massager Ginklą Kūno Poilsis Lieknėjimo Skausmo Masažas Ginklą 30 Greitojo Įkrovimo Raumenų Stimuliatorius Giliųjų Audinių Profesinės Massager Ginklą Kūno Poilsis Lieknėjimo Skausmo Masažas Ginklą 30 Greitojo Įkrovimo Raumenų Stimuliatorius Giliųjų Audinių Profesinės Massager Ginklą Kūno Poilsis Lieknėjimo Skausmo Masažas Ginklą 30 Greitojo Įkrovimo Raumenų Stimuliatorius Giliųjų Audinių Profesinės Massager Ginklą Kūno Poilsis Lieknėjimo Skausmo

Masažas Ginklą 30 Greitojo Įkrovimo Raumenų Stimuliatorius Giliųjų Audinių Profesinės Massager Ginklą Kūno Poilsis Lieknėjimo Skausmo

€98.40 €50.18
Yra sandėlyje
w134098

Modelio Numeris: Elektros Terapija, Masažas Ginklą
Elemento Tipas: Masažas & Poilsiui
Medžiaga: Kompozicinės Medžiagos
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: BENIFYO
Dydis: Multi Size SML
Prašymas: Įstaiga

  • Specifikacija:

    Viršutinė Spalva: Mėlyna, Pilka, Juoda, Mėlyna (Pasirinktinai)

    Medžiaga: ABS Plastikas

    Skaičius Masažo Galvutės: 5

    Baterijos Talpa: 2600mAh

    Pavarų Reguliavimas: 30 Pavaros Reguliavimas

    Greitis: 3000r/min

    Galia: 12W

    Dydis: Apytiksl. 16x22x4.5cm

    Poveikis: Sumažinti atsigavimo laiką, Padidinti kraujotaką, Išvalo pieno rūgštis, Spaudai raumenų mazgai, skaido rando audinį, Padidėjęs judesių amplitudę

    Savybės:

    1. LED skaitmeninis ekranas

    2.Ergonomiškas rankena, galima sumažinti išorės jėga

    3.30 pavarų greičio reguliavimas

    4.Vibracijos principas kala stiliaus, tvirtas galia masažas raumenis

    5.Aukšto dažnio vibracija, sklaidos nuovargis, gilus masažas, atpalaiduoja raumenis, sumažinti skausmą

    6. 5 rūšių masažas galvos, pateikti patogus masažas patirties, o taip pat sumažinti žalą kaulai ir užstatų

    7.Prietaisas leidžia vartotojui tiesiogiai tikslinėms teritorijoms, skausmingumas ir sumažinti skausmą, o taip pat sumažinti atsigavimo laiką, todėl svarbu produktas, bet sportininkas

    8. Puikiai tinka pašildyti, skausmas reljefo, sužeisti raumenys, raumenų skausmas ir aktyvavimo, sandarumo parama; didinti aukštojo greitis didesnis ir stipresnis raumenų grupes

    Pakuotė:

    1 x Elektros Masažas Ginklai(galimybė)

    5 x Masažas Vadovai

    Pastabos:

    Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

    Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

    Apie siuntos

    1.Užsakymai tvarkomi laiku po apmokėjimo, yra patikrintas.

    2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

    3.Jei jums nėra gavę siuntą, per 40 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    Grąžinimo/grįžti

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Išimčių nėra!

    2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

    3. Mes grąžinsime visą savo laimėjęs pasiūlymas-suma,Gavusi elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.eatin.lt.Arba galite pasirinkti, kad pakeisti.

    Apie atsiliepimą

    1. Mes esame priklausomi nuo mūsų reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų,prašome palikti gerus atsiliepimus ir penkių žvaigždučių mums jei jums patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

    2. Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada pasistengsime jums padėti.

    3. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti,ir bus išbandyti savo geriausia išspręsti problemas.

    4. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje.Mes padėsime jums išspręsti problemą.

    Apie Sekite mus

    1.Facebook:@iwan farrell

    2.Instagram:@iwanxfarrell

    3.VKontakte:@ArthurFarell

    4.Jūs Tobe:@ArthurFarell

    DUK

    1. Q: ar Yra kokia nors nuolaida didelių gabaritų kad?

    A: Taip, mes galime pasiūlyti didmenines kainas.Jei jums reikia daugiau ar norite pritaikyti produktą,galite Paštu mums arba susisiekite su mumis Trademanager, mes pasistengsime atsakyti jums per 24H

    2. Q: Visos nuotraukos yra realios foto?

    A: nuotraukos visų produktų, mes parduodame, yra 100% realių šaudyti.Jei norite būti mūsų pardavimo agentas, jums gali bendradarbiauti su mūsų įmone.Ir jei parduodate savo produktus, ir kad pasiekti $500, jūs galite gauti didelės raiškos realios nuotraukos.

    3. Q: Kaip apie produktų kokybę?

    A: Dear friend, prašome don ' t worry about kokybę.Mūsų įmonė yra pagrindinė gamintojo produktų Kinijoje, mūsų produktų yra eksportuojami į daugiau kaip šimtą pasaulio šalių.Mūsų techniniai darbuotojai bus išbandyti visus produktus, įsitikinkite, kad kiekvienas klientas gali gauti produktus su aukštos kokybės.

    4. Q: Ką daryti, jei esu nepatenkintas produktų?

    A: Kai gavote produktus, nesvarbu, kokių problemų turite, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą, kol būsite patenkinti.

    5. Q: Kodėl logistika yra toks lėtas, kad kai kurios šalys?

    A: Visi mūsų produktai turi mažai pelno, ir mes pasirinkome gana ekonomiškas ir greitas būdas greitas pristatymas, paprastai tai trunka apie 15-35 dienas daugelyje pasaulio regionų-tik kelios atokiose vietovėse reikia daugiau laiko, pristatymas, prašome kantriai laukti.Jei esate skubiai reikia mūsų produktų taip pat galite pasirinkti, DHL, " FedEx,TNT,UPS,EMS, tačiau jums reikia mokėti atitinkamą Logistikos mokesčių.Tikimės, kad jūs galite suprasti.Ačiū.

    Žymos: masažas raumenų ginklą, fascial ginklą, ragų masažas, pistoletas massag, Grupė Ginklą, 3 in 1 rabbit vibratorius, vyrų raumenų stimuliatorius, mini raumenų masažas ginklą, masažas ginklą 35 greičio, ek3.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai